کارگاه آموزشی کنترل عملکرد محیط کشت
کارگاه آموزشی کنترل عملکرد محیط کشت در 11 و 12 آذرماه در پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی برگزار می شود.
سرفصل دروس
- تعاریف
- آماده سازی محیط های کشت در آزمایشگاه و آزمون کیفی داخلی
- ترکیبات پایه مورد استفاده در محیط های کشت
- آب مورد استفاده برای تهیه و آماده سازی محیط های کشت
- آماده سازی محیط های کشت
- کنترل کیفیت فیزیکی و شیمیایی محیط های کشت
- آزمون بررسی سترونی محیط های کشت
- آزمون عملکرد میکروبی محیط های کشت جامد
- محیط کشت مرجع
- روش های آزمون کمی
- بررسی قابلیت رشد محیط های کشت جامد به روش کمی
- بررسی قابلیت انتخابی و اختصاصی محیط های کشت جامد
- آزمون محیط های کشت مورد استفاده برای فیلترکردن غشایی
- روش های آزمون کنترل عملکرد به روش کیفی برای محیط های کشت جامد
- کنترل عملکرد محیط های کشت مایع
- آزمون کنترل عملکرد رقیق کننده ها و محیط های کشت انتقالی
- بررسی قابلیت رشد محیط های کشت پیش غنی کننده
- بررسی عملکرد محیط های کشت تأییدی مایع
- میکروارگانیسم های مورد استفاده برای آزمون کنترل عملکرد محیط های کشت
- حفاظت و نحوه نگهداری از میکروارگانیسم های آزمون
- کشت انواع سوش میکروبی ذخیره، مرجع و کشت کاری
- آماده سازی سوسپانسیون میکروبی برای آزمون
- - استفاده از مواد مرجع برای آزمون های کمی
- نحوه ثبت و مستند سازی نتایج کنترل کیفیت محیط های کشت
وضعیت دوره:
در حال ثبت نام
|
نوع دوره: برون سازمانی
|
تاریخ برگزاری دوره: 11 و 12 آذرماه
|
مدرس دوره: سرکار خانم دکتر مهدیزاده
|
نحوه برگزاری دوره: غیرحضوری و آنلاین
|
ساعت برگزاری دوره:10 الی 14
|
نحوه ثبت نام: تماس با کارشناسان
دفتر آموزش
|
مدت دوره: 8 ساعت
|
شماره های تماس: 02632861214
7-02632806031 داخلی2761
|
کارشناس مربوطه: خانم مختاری
|