صفحه نخست / معرفی پژوهشگاه / پژوهشکده‌ها / پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
  • پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی یکی از 4 پژوهشکده ی پژوهشگاه استاندارد می باشد. این پژوهشکده با عنایت به اهداف کلان پژوهشگاه، با استفاده از 55 نفر پرسنل تخصصی و خدماتی و نیز به کارگیری آزمایشگاه های تخصصی فعال در حوزه های پژوهش، آزمون، آموزش، مشاوره و تدوین  فعالیت می‌نماید. این پژوهشکده دارای 3 گروه پژوهشی است و مجموعا تعداد بیش از 20 آزمایشگاه تخصصی در زیرمجموعه گروه های پژوهشی آن مشغول به ارائه خدمات علمی-پژوهشی می‌باشند. همچنین مسئولیت 17 کمیته متناظر برعهده اعضای هیات علمی و کارشناسان این پژوهشکده است.
 
  • اهداف پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی به شرح زیر می باشد:
1- تحقق وظایف و ماموریتهای پژوهشی سازمان ملی استاندارد ایران از طریق ارائه خدمات علمی، فنی، مشاورهای و آموزشی
2-هدایت و اجرای پژوهشهای کاربردی به منظور توسعه خدمات آزمون و استانداردسازی 
3-همکاری با مراکزآموزشی، پژوهشی با رویکرد افزایش سطح علمی استانداردهای ملی و ارتقاء کیفیت کالاهای داخلی و وارداتی
4-همکاری با مراکز استانداردسازی بین المللی به منظور حفظ و توسعه منافع تجاری کشور در بازارهای جهانی 
5-همکاری با نظام اعتبار بخشی و تایید صلاحیت
6-مشاوره و تعامل با بخش صنعت کشور به منظور ارتقاء کارایی صنایع  
 

 

دانلود کتابچه معرفی پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی

ردیف

شماره کمیته متناظر
عنوان انگلیسی کمیته متناظر
عنوان فارسی کمیته متناظر و کمیته های فرعی
مسئول کمیته

1

TC34 Food products فرآورده های غذایی
معصومه محمودی میمند

2

TC34/SC2 Oleaginous seeds and fruits and oilseed meals میوه و دانه های روغنی
لادن رشیدی

3

TC 34/SC 3 Fruit and vegetable products میوه ها و سبزی ها و فرآورده های آنها
رویا نوربخش

4

TC 34/SC 4 Cereals and pulses غلات و فرآورده های آن
فرناز دستمالچی

5

TC 34/SC 5 Milk and milk products شیر و فرآورده های آن
زهره پوراعتدال

6

TC 34/SC 6 Meat, poultry, fish, eggs and their products گوشت، تخم مرغ و فرآورده های آنها
مازیار تقوی

7

TC 34/SC 7 Spices, culinary herbs and condiments ادویه و چاشنی
آراسته علیمردانی

8

TC 34/SC 8 Tea چای
فرزانه انصاری

9

TC 34/SC 9 Microbiology میکروبیولوژی
فهیمدخت مختاری

10

TC 34/SC 10 Animal feeding stuffs خوراک دام
مازیار تقوی

11

TC 34/SC 11 Animal and vegetable fats and oils روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی
زهرا پیراوی ونک

12

TC 34/SC 12 Sensory analysis آنالیز حسی
سمیه کامران

13

TC 34/SC 15 Coffee قهوه
معصومه محمودی میمند

14

TC 34/SC 16 Horizontal methods for molecular biomarker analysis روش های افقی برای تعیین بیومارکرهای مولکولی
مریم قبادی دانا

15

TC 34/SC 17 Management systems for food safety سیستم های مدیریت ایمنی غذا
فتانه شکراللهی

16

TC34/SC18 cocoa کاکائو
سبا بلقیسی

17

TC34/SC19 Bee products فرآورده های زنبور عسل
نعمتی