حضور پژوهشگاه استاندارد در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار

نمایشگاه هفته ملی پژوهش، فناوری و فن‌بازار امسال، با حضور مسئولان وزارت علوم، دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری، روز چهارشنبه 24 آذر ماه از ساعت 14 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران افتتاح می شود.

نمایشگاه هفته ملی پژوهش، فناوری و فن‌بازار امسال، با حضور مسئولان وزارت علوم، دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری، روز چهارشنبه  24 آذر ماه از ساعت 14 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران افتتاح می شود.
در این نمایشگاه 84 دانشگاه، 36 پژوهشگاه، 30پارک علم و فناوری، 6مرکز رشد و 82 موسسه دولتی و خصوصی شامل مراکز خدماتی و صنعتی، جدیدترین دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را در سالن‌های 7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12 و  27به نمایش می‌گذارند.
دستاوردهای پژوهشی و فناوری ارائه شده در این نمایشگاه در فضایی به مساحت 11 هزار متر مربع و 508 غرفه عرضه می‌شود که از این میان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی 39 غرفه، دانشگاه آزاد اسلامی 35 غرفه، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد 36 غرفه، شرکت‌های بخش خصوصی و متولیان منفرد 82 غرفه و پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز 306 غرفه دارند.
پژوهشگاه استاندارد نیز در سالن 12  غرفه 2 نسبت به ارائه دستاوردهای علمی پژوهشی سازمان ملی استاندارد و پژوهشگاه اقدام نموده است .
رونمایی از طرح‌ها و محصولات دانش بنیان نیز در سالن های 8 و 9 در غرفه ویژه رونمایی از طرح های منتخب فناوری انجام می شود.
روسا و نمایندگان 11 کشور اسلامی عضو سازمان همکاری های اسلامی نیز میهمان نمایشگاه می باشند.
زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت 9 صبح تا 4 بعدازظهر روزهای 25 الی 28 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران می باشد .

منبع خبر: سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷