پنجمین جشنواره تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه استاندارد در روز یکشنبه 21 آذر 95 با حضور رؤسا، معاونین و مدیران سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه استاندارد برگزار شد .
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه استاندارد در روز یکشنبه 21 آذر 95 ساعت 9 صبح در سالن شهید صفاریان با حضور رؤسا، معاونین و مدیران سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه استاندارد برگزار شد .
به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، حسن سرشتی، سرپرست پژوهشگاه استاندارد بیان داشت پژوهشگاه استاندارد با انجام پژوهش در حوزه ی استانداردسازی زمینه ی مناسبی را جهت تحقیقات کاربردی فراهم می نماید تا نتایج تحقیقات به صورت قوانین استاندارد مورد بهره برداری مطلوب قرار گیرد.
وی با توجه به نفوذ استاندارد در همه حوزه های دانش و فناوری، فعالیت های پژوهشگاه استاندارد را در سطح کشور و در مقایسه با سایر پژوهشگاه ها متمایز و منحصر به فرد دانست و افزود: پژوهشگاه استاندارد می تواند از این وجه تمایز در راستای توسعه ی پژوهش ها و تحقیقات کاربردی براساس نیاز بخش تولید، صنعت و خدمات در کشور به بهترین شکل بهره برداری نماید. برنامه ریزی پژوهشگاه در سال آتی در جهت تحقق این اهداف خواهد بود.
در ادامه نشست، پروفسور علی اکبر موسوی موحدی، رییس مرکز تحقیقات بیوفیزیک و بیوشیمی دانشگاه تهران در خصوص سیاستگذاری در عرصه های علمی مطالبی را بیان نمود و در سخنان خود تاکید کرد استانداردها بر شاخص های کیفیت تاثیر مستقیم دارند. وی افزود : معیارهای استاندارد باافزایش دانش ارتقا می یابند.
مریم قبادی دانا، معاون پژوهشی پژوهشگاه استاندارد در خصوص نحوه برگزاری جشنواره و داوری آثار ارسالی گفت: 56 اثراز سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. که تدوین استانداردهای ملی و بین المللی، مقالات چاپ شده، کنفرانس ها، اختراع و اکتشاف، طرح های پژوهشی و تالیف و ترجمه از جمله معیارهای انتخاب محققان برتر بوده است.
در پایان از پژوهشگران برگزیده سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه استاندارد به شرح زیر تقدیر به عمل آمد.

پژوهشگران برتر (عضو هیات علمی)
رتبه اول: بهزاد کرد
رتبه اول: مریم جلیلی
رتبه دوم: محمدفرجی