مراسم تکریم و معارفه سرپرست پژوهشگاه استاندارد برگزار شد

مراسم تجلیل ،تکريم و تودیع جهانبخش سنجابی شیرازی از سمت سرپرستی پژوشگاه استاندارد و معارفه حسن سرشتی به عنوان سرپرست جدید پژوهشگاه استاندارد، صبح روز سه شنبه، 4آّبان ماه 1395 در سالن اجتماعات ساختمانِ ونک سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.
.مراسم تجلیل ،تکریم و تودیع جهانبخش سنجابی شیرازی از سمت سرپرستی پژوشگاه استاندارد و معارفه حسن سرشتی به عنوان سرپرست جدید پژوهشگاه استاندارد، صبح روز سه شنبه، 4 آبان ماه 1395 در سالن اجتماعات ساختمانِ ونک سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، مراسم تکریم و معارفه سرپرست پژوهشگاه استاندارد با حضور، رئیس، معاونان و مدیران سازمان ملی استاندارد ایران و جمعی از کارکنان و مدیران پژوهشگاه استاندارد در تهران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم جهانبخش سنجابی شیرازی از اقدامات و فعالیت های انجام شده در زمان  سرپرستی وی در پژوهشگاه استاندارد سخن گفت.
در ادامه، نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تجلیل از اقدامات انجام شده در دوران جهانبخش سنجابی شیرازی، سیاست های کلی سازمان ملی استاندارد ایران را در حوزه های مختلف پژوهشی و اجرایی تشریح و برای سرپرست جدید پژوهشگاه استاندارد آرزوی موفقیت نمود.
حسن سرشتی که پیش از این سوابق اجرایی نظیر ریاست انتشارات دانشگاه تهران و مقالات علمی بسیاری را به عنوان هیات علمی دانشگاه تهران در رزومه خود دارد، در این مراسم؛ ضمن اعلام آمادگی و برنامه ریزی برای تداوم روند رو به رشد پژوهشگاه؛ اصول، برنامه ها و مبانی خود، برای ادامه خدمت در پژوهشگاه استاندارد را به سمع و نظر حضار رساند.
در پایان این مراسم با اهدا لوح از زحمات و تلاش های جهانبخش سنجابی شیرازی در پژوهشگاه استاندارد تقدیر شد.

۴ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱
839A690B-2D1C-484A-A32D-A6AA00E72A14 |