رییس پژوهشگاه استاندارد: رویه ها و روندهای استانداردسازی کشور متحول می شوند

دستیابی به سطح قابل قبول کیفیت در تولیدات داخلی؛ تغییر رویکردهای فعلی و آگاهی بخشی در خصوص چشم انداز نوین استاندارد سازی را مطالبه می کند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، جهانبخش سنجابی شیرازی، رییس پژوهشگاه استاندارد با تشریح ضرورت هم گامی با پیشرفت های تکنولوژی و شیوه های نوین نظارت بر کیفیت، در این خصوص گفت: روندها و رویه های استاندارد سازی کشور مربوط به گذشته بوده و ارایه خدمت، ایفای نقش حاکمیت و نیل به اهداف سازمانی با این رویه و ورندها به کندی صورت می گیرد.
جهانبخش سنجابی از ضرورت ایجاد تغییر در فراگردهای مربوط به کیفیت و استاندارد کشور سخن گفت و افزود: مقدمه ایجاد و تثبیت تغییر در هر مجوعه ای، آگاهی بخشی و تشریح مبانی تغییر برای مخاطبین و ذینفعان است. به همین منظور در فاز اول از طرح اطلاع رسانی و دانش افزایی، آموزش کارکنان و کارشناسان سازمان ملی و ادارات کل استانی استاندارد در دستور کار ستاد تحول نظام استاندارد سازی قرار گرفت.
 دبیر ستاد تحول نظام استاندارد سازی کشور در ادامه عنوان کرد: در راستای دانش افزایی و آگاهی بخشی،  ستاد تحول سازمان ملی استاندارد ایران، در ابتدا اقدام به تشکیل کمیته های کاری شامل: کارگروههای آموزشی،  اجرایی و  نظارتی از بین متخصصین نموده و مرحله اول مداخله در 9 استان در قالب 3 قطب کشوری با همیاری کارگروههای سه گانه اجرا می شود.
سنجابی در پایان از برگزاری اولین گردهمایی آموزشی "تحول رویکرد نوین استاندارد سازی" با هدف انتخاب "همیاران تحول"، در روز یک شنبه 26/02/1395 در محل سالن شهید صفاریان سازمان ملی استاندارد، خبر داد.
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۰۷
6B77A921-D874-403D-8948-A5F9008E3BBB |