اولین دانشجوی مقطع دکتری پژوهش محور پژوهشگاه استاندارد، فارغ التحصیل شد

رییس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد از فارغ التحصیلی اولین دانشجوی مقطع دکتری پژوهش محور پژوهشگاه استاندارد در رشته علوم و صنایع غذایی خبر داد.
 رییس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد از فارغ التحصیلی اولین دانشجوی  مقطع دکتری پژوهش محور پژوهشگاه استاندارد در رشته علوم و صنایع غذایی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، فرزانه انصاری، رییس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد با اشاره به جذب دانشجوی مقطع دکتری در پژوهشگاه استاندارد به صورت پژوهش محور،  در این خصوص گفت: در دوره پژوهش محور دانشجو با توجه به تحقیقات و پژوهش های خود درصد ارتقا مهارت و سطح علمی خود است .
انصاری در ادامه ضمن تبریک فارغ التحصیلی خانم زهره تقوایی به عنوان اولین دانش آموخته مقطع دکتری پژوهش محور پژوهشگاه استاندارد، افزود: در آموزش های پژوهش محور، دانشجو در مسیر  حل یک مسئله که می تواند نیاز حال و یا آینده کشور باشد گام بر می دارد و منجر به ارایه نظریه، فناوری، ایده و یا دانش فنی جدید می شود.
وی دخیل بودن دانشجو در فرآیند پژوهش و تحقیق را موجب استقلال علمی فارغ التحصیلان دانست و گفت: در دوره های پژوهش محور به علت حضور و دخالت دانشجو در فرآیند حل مسئله، دانشجویانی مستقل از علم استاد و قایم به توانایی علمی- پژوهشی، که نتیجه انجام پژوهش و تحقیق در طول دوره آموزش است فارغ التحصیل خواهند شد.
انصاری استمرار و تدوام پذیرش دانشجو در مقطع دکتری پژوهش محور را نشانه حرکت پژوهشگاه استاندارد در مسیر انجام پژوهش های کاربری و عملیاتی دانست و گفت: نتایج آموزش و پژوهش دانشجویان مقطع دکتری پژوهشگاه استاندارد یا به صورت استاندارد تدوین شده و یا به صورت یک دانش فنی جدید برای برآورده ساختن نیازهای حال و آتی استانداردسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۵۳
05565C4C-AB5E-4F8E-9A97-A5AE008A6C19 |