رییس پژوهشگاه استاندارد: از منابع و امکانات موجود برای درون زایی اقتصاد و صنعت استفاده می شود

استفاده حداکثری از منابع و امکانات موجود برای درونزایی اقتصاد و صنایع، محور اصلی فعالیت سازمان ملی استاندارد ایران در رویکرد نوین استاندارد سازی است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، جهانبخش سنجابی، رییس پژوهشگاه استاندارد، در نشست مشترک پژوهشگاه استاندارد با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی گفت: نشست های همکاری مشترک و تبادل تفاهم نامه با سایر دستگاه ها باید منجر به خروجی مشخص در بازه زمانی معین شود. سنجابی در حضور رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و معاونین، مدیران و کارشناسان دو پژوهشگاه با تشریح بند 24 سیاست های اقتصاد مقاومتی، در این خصوص گفت: بر اساس بند 24 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی تمامی محصولات داخلی اعم از کالا و خدمات، باید تحت پوشش استاندارد قرار گیرند، بنابراین سازمان ملی استاندارد ایران برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، رویکرد نوین استاندارد سازی را در دستور کار خود قرار داده است. رییس پژوهشگاه استاندارد، درونزایی صنایع با استفاده از؛ ارتقا کیفیت محصولات داخلی، افزایش بهره وری و نا امن کردن بازار عرضه برای محصولات بی کیفیت را از جمله اقدامات اجرایی سازمان ملی استاندارد ایران برای این حوزه بر شمرد و عنوان داشت: از تمامی منابع و امکانات موجود برای درونزایی اقتصاد و صنایع داخلی بهره می بریم و استفاده از تجارب و فرصت های بین المللی حوزه استانداردسازی را در باب برونگرایی اقتصاد پیگیری می کنیم. وی سطح تعاملات و همکاری مشترک پژوهشگاه استاندارد با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی را در پنج حوزه پژوهش، آموزش و تربیت نیروی انسانی، آزمون، استاندارد سازی و مدیریت کیفیت و فناوری و محصولات دانش بنیان، دسته بندی نمود و افزود: در زمینه انجام پژوهش های مشترک، ضمن بهره مندی از ظرفیت های پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، امکان استفاده از منابع و تجهیزات پژوهشکده های چهارگانه پژوهشگاه استاندارد برای انجام پژوهش های مداخله ای و کاربردی مشترک، فراهم است. برگزاری دوره های آموزشی برای تربیت نیروی انسانی کارآمد، مطابق تعهدات طرفین در تفاهم نامه از جمله اقدامات قابل انجام در حوزه آموزش و تربیت نیروی انسانی است. در زمینه آزمون، آزمایشگاه های فعال در زمینه علوم ورزشی در صورت احراز الزامات قانونی و تایید صلاحیت، می توانند به عنوان آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد ایران فعالیت نمایند. در حوزه استاندارد سازی و کیفیت، امکان عضویت پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در کمیته های متناظر استاندارد فراهم می شود. و در حوزه فناوری و محصولات دانش بنیان نیز حرکت به سمت استانداردسازی محصولات دانش بنیان مربوط به زمینه فعالیت های مشترک، اقدام اساسی برای این بخش از سطح تعاملات محسوب می شود.

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۴۴
1F46F272-AA34-4B5E-A2AF-A5A800A8B079 |