جشن سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد

صبح روز یک شنبه 18 بهمن ماه 1394، با حضور رییس، جمعی از مسئولان و کارکنان سازمان ملی استاندارد ایران و مسئولان استانی البرز مراسم جشنی به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.  رییس سازمان ملی استاندارد ایران در این مراسم با ذکر یاد و خاطره شهدای انقلاب و حرکت عظیم مردمی  به رهبری امام خمینی ( ره ) گفت : رشادت ها و فداکاریهای مردم بیدار جمهوری اسلامی ایران با رهبری معمار کبیر انقلاب ، طلیعه ی نور را برای جهان اسلام به ارمغان آورد که ما موظف به پاسداری از این نظام در تمامی عرصه های زندگی هستیم. رییس سازمان ملی استاندارد ایران به خاطرات دوران انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود : در آن روزها دانشگاه مرکز انقلاب شده بود، دانشجویان با شور و هیجان خاصی در تظاهرات شرکت می کردند. وی با اشاره به جمله انقلاب ما انفجار نور بود تصریح کرد : این نور در تمام جهان گسترده شد. رییس سازمان ملی استاندارد ایران به نقش پیروزی انقلاب اسلامی در 4 دهه اخیر اشاره کرد و گفت : براساس انقلاب 57 ، تجدید بنای تفکر اسلامی و انقلابی بر مبنای دین اسلامی ، ایدئولوژی اسلامی ، رهبری اسلامی ، احیای اخوت  ،  ارزشهای اسلامی و خودباوری ، منفعل شدن قدرتها در برابر اراده ملتها شکل گرفت. پیروزبخت با بیان اینکه دنیا دیگر نمی تواند جایگاه جمهوری اسلامی ایران را نادیده بگیرد، خاطرنشان کرد : مردم کشورمان با هدایت رهبری فرزانه مشکلات را در دوران تحریم به خوبی پشت سرگذاشت . رییس سازمان ملی استاندارد ایران ، اظهار داشت : در ابلاغیه های سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه از سوی مقام معظم رهبری تکالیفی بر عهده سازمان ملی استاندارد ایران نهاده است و امروزه در شرایط پسا تحریم،  تعهد ما در قبال کنترل کیفیت تولیدات به ویژه تولید داخل با هدف کنترل واردات بی رویه به کشور بیش از پیش شده است.  پیروزبخت ، تاکید کرد : باید با تلاش همگانی و پشتکار برای اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران گام برداریم. گفتنی است : این جشن باشکوه به همت پایگاه مقاومت بسیج شهید صفاریان به  مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با حضور معاونان ، مشاوران ، مدیران کل و جمع کثیری از کارکنان سازمان ملی استاندارد ایران ، صبح امروز ، یکشنبه 18 بهمن در کرج برگزار شد و از برترین های حوزه فرهنگی و ورزشی ادارات کل استان البرز با حضور مسئولان استانی با اهدا لوح تقدیر به عمل آمد.

۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴
0AC2F507-FFAA-497A-85CF-A5A7008A873D |