وزیر علوم : فعالیت های پژوهشی باید در قالب پروژه های کلان و چندوجهی تعریف شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت تعریف فعالیت های پژوهشی به صورت چندوجهی و چندرشته ای و در قالب پروژه های کلان تاکید کرد.
دکتر محمد فرهادی در مراسمی در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی گفت: امروزه فعالیت های تحقیقاتی، کمتر به صورت فردی انجام می شود و پژوهش ها باید به شکل تیمی و پروژه های کلان و بزرگ مطرح شده و پروژه های کوچکتر از دل آنها استخراج شود.
وی برقراری ارتباط منسجم میان دانشگاه ها و پژوهشگاه را یک اصل اساسی و مورد تاکید در وزارت علوم دانست و اظهار داشت: نباید اجازه دهیم میان پژوهشگاه ها و دانشگاه ها به ویژه آنها که دوره های تحصیلات تکمیلی دارند، فاصله و جدایی بیافتد و این یک اصل پذیرفته شده در دنیا است به طوری که در جایی مانند مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه، 80 درصد ارتباطات آنها با مراکز دانشگاهی است.
فرهادی در عین حال به فعالان مراکز پژوهشی و دانشگاهی کشور توصیه کرد که ماموریت گرا و کارآفرین باشند و علاوه بر حرکت در مرزهای دانش، در مسیر رفع نیازهای کشور گام بردارند.
۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱
394651A9-6F7B-4729-A23A-A59F00B88194 |