رئیس سازمان ملی استاندارد ایران: محصولات دانش بنیان استاندارد سازی می شود.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران از حرکت این سازمان در مسیر استانداردسازی محصولات دانش بنیان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، نیره پیروزبخت در چهارمین جشنواره تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان ملی استاندارد ایران، افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه استانداردسازی، بر دو محور محصولات دانش بنیان و محصولات دارای قابلیت صادرات تاکید می شود.
وی از برنامه ریزی سازمان ملی استاندارد ایران برای تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه استاندارد خبر داد و گفت: تدوین استاندارد های پژوهش محور و استانداردهای محصولات دانش بنیان برای استفاده در داخل کشور و صادرات این محصولات، فضای حاکم بر کشور را به سمت ایفای نقش بیشتر سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه استاندارد سوق می دهد.
پیروز بخت، انعقاد تفاهم نامه های همکاری متقابل با سایر دستگاه ها در عرصه ملی و بین المللی را نشانگر تعامل سازنده سازمان ملی استاندارد ایران دانست و گفت: از ظرفیت ها و توانمندی های این سازمان جهت ارایه راهکار برای رفع مشکلات موجود، در مسیر رعایت استانداردها و بالا بردن کیفیت کالاها، بر اساس اقتصاد مقاومتی استفاده می کنیم.
چهارمین جشنواره تقدیر از پژوهشگران برتر، امروز با حضور رییس سازمان ملی استاندارد ایران، معاونان وی و جمعی از پژوهشگران برتر این سازمان در سالن شهید صفاریان سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.

۲ دی ۱۳۹۴ ۰۷:۵۷
B278F285-570A-4D90-B6F5-A57700BCB7B4 |