حضور فعال پژوهشگاه استاندارد، در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز با حضور مرکز آموزش علمی – کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران، از 14 تا 18 آذر ماه در "پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران" برگزار شد.
به گزارش سایت مرکز آموزش علمی – کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران، نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز با حضور مرکز آموزش علمی – کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان نماینده پژوهشگاه استاندارد، از 14 تا 18 آذر ماه در "پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران" برگزار شد.
مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران به سرپرستی محمود فصیح، رییس مرکز، با حضور در این نمایشگاه، دستاوردهای دانشجویان رشته آسانسور و پله برقی را باهدف کارآفرینی و ارائه پژوهش های دانشجویان در راستای افزایش کیفیت و کارآیی قطعات مکانیکی و الکترونیکی آسانسورها در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.
در غرفه این مرکز کارگاه های تخصصی بصورت رایگان با عناوین زیر برگزار شد:
1. آشنایی با قطعات مکانیکی آسانسور
2. آشنایی با تجهیزات الکترونیکی آسانسور
3. آشنایی با موتور و سرویس آن
4. رگلاژ درب های لولایی
5. رگلاژ درب های نیمه اتوماتیک
6. آشنایی با تابلو فرمان
7. اطلاعات عمومی استاندارد، سرویس و نگهداری آسانسور
8. آهن گذاری و شاسی کشی
9. آشنایی با سیستم ایمنی در آسانسورها
بنابر این گزارش، در سومین روز برگزاری نمایشگاه، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان از دستاوردهای پژوهشی ارائه شده در این نمایشگاه دیدن کردند.
در این روز جهانبخش سنجابی شیرازی، سرپرست پژوهشگاه استاندارد به همراه مجتبی سجادی، معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی، مریم قبادی دانا، معاون پژوهشی و محمود فصیح، مدیر کل تشکیلات و بودجه پژوهشگاه استاندارد، از غرفه مرکز آموزش علمی – کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران بازدید کردند و در راستای تعامل هرچه بهتر پژوهشگاه استاندارد و دانشگاه جامع علمی – کاربردی، در راستای اهداف این دو سازمان، رایزنی هایی به عمل آمد.
این نمایشگاه در روز هجدهم آذرماه 94 با برگزاری آئین تجلیل از پژوهشگران و انتخاب طرح و ایده های برتر به کار خود خاتمه داد.

۲۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷
0E1B05D7-6133-4496-A8C2-A56E00BA07F4 |