نشست هیات رییسه پژوهشگاه استاندارد با رییس سازمان ملی استاندارد ایران

نشست هیات رییسه پژوهشگاه استاندارد با رییس سازمان ملی استاندارد ایران در روزهای سه شنبه 3 آذرماه و شنبه 7 آذر ماه 1394 در محل سالن اجتماعات ساختمان ریاست در کرج برگزار شد.
به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، نشست هیات رییسه پژوهشگاه استاندارد با رییس سازمان ملی استاندارد ایران به منظور ارایه گزارش عملکرد و بیان نقطه نظرات، در روزهای سه شنبه 3 آذرماه و شنبه 7 آذر ماه در محل سالن اجتماعات ساختمان ریاست سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.
جهانبخش سنجابی، رییس پژوهشگاه استاندارد در ابتدای این جلسه با ارایه اهم فعالیت های صورت گرفته در زمان تیم راهبری جدید پژوهشگاه از ارتقای تعاملات پژوهشگاه با سازمان ملی استاندارد ایران در دوره جدید خبر داد و گفت: سطح تعاملات و ارایه خدمات پژوهشگاه به سازمان ملی استاندارد ایران علیرغم وجود برخی محدودیت ها،  نسبت به گذشته رشد داشته است و در آینده نیز با رویکرد تعامل سازنده و تعمیق همکاری ها ،  به حرکت در مسیر تحقق اهداف ادامه خواهیم داد.
در ادامه جلسه مجتبی سجادی، معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه استاندارد ضمن ارایه گزارش عمکلرد، اظهارات خود را در رابطه با تعاملات پژوهشگاه و سازمان ملی استاندارد ایران، مطالبات و پیشنهادات به سمع و نظر حاضرین رساند.
خانم قبادی دانا، معاون پژوهشی پژوهشگاه نیز با بیان رئوس فعالیت های صورت گرفته در حوزه پژوهشی از تدوین دستورالعمل حقوق و تکالیف کارکنان پژوهشی پژوهشگاه استاندارد سخن گفت و در رابطه با صدور گواهی برای کالاهای دانش بنیان و محصولات ارگانیک پیشنهاداتی ارایه کرد.
در ادامه جلسه، روسای پژوهشکده های "صنایع غذایی و کشاورزی"، " سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی"، "شیمی و پتروشیمی" و "برق ، مکانیک و ساختمان" ضمن ارایه گزارش عملکرد، درخصوص برنامه های آتی مربوط به حوزه فعالیت پژوهشکده های خود صحبت کردند.
در ادامه جلسه که در عصر روز شنبه 7 آذرماه1394 برگزار شد، مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارزیابی و مدیر کل دفتربرنامه- بودجه و تشکیلات پژوهشگاه استاندارد به ارایه گزارش عملکرد و بیان پیشنهادات مربوط به حوزه کاری خود پرداختند.
سپس، بهروز وکیل الرعایا، مشاور رییس سازمان ملی استاندارد ایران در حوزه ارتباط با صنعت و ساماندهی امور مربوط به انجمن ها و تشکل ها و مشاور رییس پژوهشگاه استاندارد در امور اجرایی، با اشاره به ضرورت کادر سازی و جانشین پروری در پژوهشگاه استاندارد گفت: آماده سازی کارکنان و کارشناسان پژوهشگاه استاندارد برای ایفای نقش در پست ها و سمت های پژوهشگاه با چرخش شغلی افراد در مجموعه و اصلاح ساختار سازمانی پژوهشگاه میسر می شود.
در پایان جلسه خانم پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن جمع بندی مباحث مطروحه و پاسخگویی به سوالات اعضای حاضر، پژوهشگاه و تمامی مراکز وابسته به سازمان ملی استاندارد ایران را مجموعه واحدی دانست که انعکاس عملکردشان در جامعه، تحت عنوان سازمان ملی استاندارد ایران مطرح می شود.
نیره پیروز بخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران، در پایان از اعتقاد دیرینه خود مبنی بر اتخاذ سیاست چرخش شغلی و جانشین پروری در سازمان متبوع خبر داد و افزود: ارتقا توانمندی کارشناسان و کارکنان سازمان ملی استاندارد ایران، به منظور جانشین پروری و اجتناب از قائم به شخص بودن امور، در دستور کار سازمان ملی استاندارد و پژوهشگاه استاندارد قرار دارد.

نشست هیات رییسه پژوهشگاه استاندارد با رییس سازمان ملی استاندارد ایران

۹ آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷