سومین همایش ملی گچ با حضور پژوهشگاه استاندارد در دانشگاه سمنان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، سومین همایش ملی گچ ازصبح امروز 1394.07.15 در دانشگاه سمنان شروع بکار کرد.
جهانبخش سنجابی،رییس پژوهشگاه استاندارد که به عنوان سخنران ویژه در این همایش حاضر شده در خصوص اهداف این همایش گفت: برقراری ارتباط بین صنعت گچ کشور با مجامع علمی دانشگاهی، ارائه آخرین دستاوردهای علمی - پژوهشی و صنعتی، ارتقای سطح دانش فنی روش های تولید، تنوع محصول و کیفیت و بهبود جایگاه صنعت گچ در توسعه پایدار کشور و معرفی تولید کنندگان برتر گچ در کشور از اهداف برگزاری سومین همایش ملی گچ می باشد.
وی از غنای منابع خدادادی گچ در کشور خبر داد و گفت: ایران دارای 9 درصد ذخایر گچ دنیا می باشد و 9درصد تولید گچ دنیا در اختیار ایران است اما سهم کمتر از 3 درصد صادرات ایران به محصول گچ اختصاص دارد.
جهانبخش سنجابی، به رویه های جدید استانداردسازی در کشور اشاره کرد و ضمن تاکید بر استقرار رویکرد نوین استانداردسازی مطابق منویات مقام معظم رهبری، در این خصوص گفت: سازمان ملی استاندارد ایران برای برآورده کردن خواسته های مردم و حاکمیت باید ضمن تقویت تولید داخلی و افزایش رضایتمندی،سیاستهایی را برای توسعه صادرات و ارایه خدمات و محصولات با کیفیت به مردم اتخاذ کند.
رییس پژوهشگاه استاندارد از ضرورت تحول نظام استانداردسازی مبتنی بر استاندارد خوداظهاری و خودکنترلی کیفیت سخن گفت و افزود: با استقرار رویکرد نوین استانداردسازی و نظام خوداظهاری استاندارد و خودکنترلی کیفیت، میزان اعتماد حاکمیت و مردم به نظام تولید و توزیع بیشتر می شود.
وی در ادامه با تشریح روند تکاملی استاندارد سازی جهانی، از مدیریت کیفیت،اعتبار سنجی یا تایید صلاحیت،ارزیابی انطباق،اندازه شناسی و استانداردسازی به عنوان پایه های خانه کیفیت جمهوری اسلامی ایران در رویکرد نوین استانداردسازی یاد کرد.
سنجابی در پایان گفت: با تحقق رویکرد نوین استاندارد سازی دیگر هیچ کالا و خدمتی بدون پیوست استاندارد وجود نخواهد داشت و استاندارد دیگر الزام دولتی نخواهد بود بلکه به عنوان یک مطالبه عمومی مطرح می شود.
رییس پژوهشگاه استاندارد در پایان همایش با حضور در بین خبرنگاران حاضر در همایش به سوالات مطرح شده توسط خبرنگاران خبرگزاری های مختلف پاسخ داد.
۱۸ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱
D783CDBC-3F8C-4944-AA62-A52D00F7930E |