2570 نفر ساعت کارگاه آموزشی استانداردسازی در سال جاری برگزار شده است.

کارگاه آموزشی استانداردسازی در پژوهشگاه استاندارد

مدیر کل دفتر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه استاندارد: دانشگاهیان و فعالان صنعت باید از مخاطبین اصلی آموزش مفاهیم استاندارد سازی در کشور باشند.

از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، 14 کارگاه آموزشی استانداردسازی در مراکز دانشگاهی و صنعتی برگزار شده است.

به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد از ابتدای سال جاری تا کنون 4 کارگاه آموزشی در شهرک های صنعتی و 10 کارگاه دیگر در مراکز دانشگاهی برای اساتید، اعضای هیأت علمی و دانشجویان در سطح کشور برگزار شده است.

مریم جلیلی با تاکید بر ترویج تخصصی و علمی مفاهیم استاندارد سازی در این خصوص گفت : عدم اطلاع کافی از دانش استاندارد سازی به مفهوم شکست در بازارهای رقابت جهانی است و بنابراین دانش آموختگان امروز که سرنوشت اقتصاد آینده را رقم می زنند باید از این دانش اطلاع کافی داشته باشند. از آنجا که تقاضا برای تهیه این استانداردهای پیشرفته رو به افزایش بوده و تهیه آنها نیز پیچیده تر و مشکل تر می شود، تامین  نیروی انسانی متخصص برای به انجام رساندن آن یک وظیفه اساسی است.

مدیر کل دفتر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه استاندارد با اشاره به اینکه ترویج آموزه های استاندارد جزو وظایف اصلی ماست و باید با اتکا به روش های علمی در جهت تحقق آن تلاش کنیم، افزود: با شروع سال تحصیلی و حضور دانشجویان در دانشگاه ها، توجه و پتانسیل دفتر آموزش و تحصیلات تکمیلی نیز به این سمت متمایل شده است زیرا  ترویج فرهنگ استاندارد در بین این قشر از جامعه سبب می شود در آینده شاهد تبلور و برون داد این مفاهیم در یافته های علمی و پژوهش های انجام شده توسط دانشگاهیان باشیم.

جلیلی در ادامه افزود:اگر جامعه از استاندارد و استاندارد سازی غافل شود نتیجه ای جز رکود و عقب افتادگی در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی عایدآن نخواهد شد.

وی در پایان با اشاره به برگزاری این کارگاه ها در نقاط مختلف کشور، استفاده از پتانسیل افراد متخصص و مجرب در پژوهشکده ها به عنوان مدرس در برگزاری کارگاه های آموزشی را از نقاط قوت این کارگاها دانست و گفت: پژوهشگاه استاندارد با تکیه بر پتانسیل های علمی و تخصصی خود و به عنوان یکی از مهمترین مراجع علمی و پژوهشی نظام استاندارد سازی در کشور، عهده دار رسالت ترویج علمی و تخصصی مفاهیم استانداردسازی در کشور می باشد.

۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶
A8276696-E3BB-4F07-8792-A3CB00EB3641 |