مراسم سخنرانی با موضوع استاندارد، ایمنی و کودک

برنامه سخنرانی با محور استاندارد، ایمنی و کودک روز شنبه 19/07/1393 در سالن آمفی تئاتر ساختمان مرکزی دانشکده علوم توانبخشی شهید بهشتی برگزار شد.
 آقای دکتر بهزاد سعیدی رضوی رئیس پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان پژوهشگاه استاندارد در آغاز مراسم در خصوص معرفی اجمالی پژوهشگاه استاندارد و سازمان ملی استاندارد و اهمیت فعالیت های پژوهشی در راستای رفع مشکلات ایمنی و توانبخشی سخنرانی ایراد نمودند.
در ادامه مراسم خانم مهندس فرانک فائقی معاون پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان در خصوص ایمن کردن خیابان ها برای پیاده روی نابینایان بر مبنای استاندارد ISO 23599 به سخنرانی پرداختند. سخنران بعدی مراسم خانم مهندس نیری رئیس اداره نظارت بر اجرای ایمنی وسایل کودکان سازمان ملی استاندارد در خصوص فعالیت های انجام شده در راستای استانداردسازی وسایل مرتبط با کودک، اسباب بازی ها و شهر بازی کودکان و مهد کودک ها و زمین های چمن محل بازی کودکان و مشکلات پیش رو برای اجرای استانداردهای مربوطه به ایراد سخنرانی پرداختند. در ادامه آقای مهندس معینیان کارشناس ارشد گروه پژوهشی مهندسی پزشکی پژوهشگاه استاندارد بعد دیگری از مسائل مرتبط با ایمنی کودکان از لحاظ تشخیص ریسک ها، بررسی و ارزیابی و خنثی سازی ریسک ها و مخاطرات اطراف کودکان مطالبی را تبیین نمودند.
در پایان مراسم خانم دکتر نوید میرزاخانی عضو هیأت علمی گروه کاردرمانی دانشکده توانبخشی در خصوص مشکلات موجود در کلینیک های توانبخشی و ضرورت دسترسی و اجرای استانداردهای مرتبط با وسایل و تجهیزات این کلینیک ها برای معلولین، نابینایان، سالمندان سخنانی را ایراد نمودند. همچنین در خصوص ضرورت اشاعه و ترویج فرهنگ صحیح برخورد با نابینایان و معلولین در جامعه و ایجاد امکانات مناسب و ایمن برای استفاده سالمندان در اوقات فراغت مطالبی را عنوان نمودند.

۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱
C163DC86-B827-48C4-883E-A3C20094C5BA |