مراسم سخنرانی با محوریت شعار روز جهانی استاندارد

به مناسبت گرامیداشت هفته استاندارد مراسم سخنرانی با عنوان " استانداردها تراز کننده میدان رقابت " در سالن آمفی تئاتر پردیس فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، مراسم سخنرانی استانداردها تراز کننده میدان رقابت، روز چهارشنبه 16/07/1393 در سالن آمفی تئاتر ساختمان مرکزی پردیس فنی داشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم مدیر کل استاندارد استان تهران با تبیین نقش استانداردها در تسهیل رقابت تولید کنندگان کوچک با بزرگان صنعت در مقیاس جهانی گفت : در دهکده جهانی نمی توان با زبان های فنی متعدد سخن گفت، در صورتیکه با رعایت استانداردها، کالای تولید شده در هر نقطه از جهان با کیفیت یکسان عرضه خواهد شد.
بیات افزود: استانداردها به لحاظ اینکه بر مبنای خرد جمعی جامعه جهانی تهیه و تدوین می شوند مورد پذیرش و اعتماد جهانی هستند.
در ادامه جلال راعی- عضو هیأت علمی دانشگاه و کارشناس استاندارد- به بررسی ارتباط استاندارد، کیفیت و صنعت پرداخت و نیاز امروز کشور را مشارکت تمامی دستگاه ها و ارگان های ملی در زمینه استاندارد سازی عنوان کرد.
سخنران بعدی این مراسم خانم نزهت منتظری - رئیس گروه برنامه ریزی و تدوین مقررات واردات کالا سازمان ملی استاندارد - به تشریح نقش استانداردها در تجارت جهانی پرداخت و در پایان مراسم شیرزاد حسن بیگی کارشناس ارشد پژوهشکده برق ودبیر اجرایی گروه پژوهشی انرژی پژوهشگاه استاندارد، نقش استانداردهای مدیریت انرژی را در بازار رقابت جهانی تبیین کرد.

۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵
6B67E16C-AC9A-448B-B81F-A3C100A649F9 |