برگزاری کارگاه بین المللی آنزیم ها و کاربرد آنها در صنایع شوینده

کارگاه بین المللی آنزیم ها و کاربرد آنها در صنایع شوینده (ENZYMES IN DETERGENTS) روز دوشنبه مورخ 19/3/93 به همت گروه پژوهشی شیمی پژوهشکده شیمی و پتروشیمی در محل سالن شهید صفاریان برگزار گردید. در ابتدای این نشست جناب آقای دکتر توکلی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی ابراز امیدواری نمودند که چنین نشست های علمی در سطح ملی و بین المللی تداوم داشته باشد.

در این کارگاه آموزشی که با حضور مدرسینی از کشورهای دانمارک و ترکیه برگزار شد، کارشناسان ادارات کل استان‌ها، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، سازمان محیط زیست، دانشگاهها و مراکز پژوهشی سراسر کشور و همکاران پژوهشگاه استاندارد شرکت داشتند و مباحثی همچون تاثیر آنزیم‌‌‌ها بر توسعه پایدار، اثرات زیست محیطی آنزیم‌ها ، ایمنی آنزیم‌ها بر مصرف کنندگان و صنعتکاران و کاربرد آنزیم‌‌ها در صنعت شوینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۲۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴
1E7B0B82-B025-410F-ABD7-A34B00C42164 |