دیدار نوروزی رییس و مسئولان سازمان ملی استاندارد ایران با کارکنان

دیدار نوروزی رییس، معاونان، مشاوران و مدیران کل سازمان ملی استاندارد ایران با کارکنان ستادی این سازمان روز یکشنبه 17 فروردین در سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام میلانی نژاد، مشاور فرهنگی رییس سازمان ملی استاندارد ایران با تفسیر آیه 37 سوره نور و ارتباط آن با نامگذاری سال 1393 از سوی مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) گفت : باید در کنار رشد اقتصادی، فرهنگ نیز تقویت شود تا با تغییر نگرش و بینش سال خوبی را پیش رو داشته باشیم.
جناب آقای مهندس علی اباذری، معاون تدوین استاندارد و سرپرست معاونت توسعه مدیریت، امور حقوقی و مجلس در ادامه این مراسم پس از گزارش مالی سال 1392 گفت : در سال جدید با بهبود شرایط به اهداف تعیین  شده دست خواهیم یافت.
وی از تدوین 3052 تدوین استاندارد در سال گذشته خبر داد و افزود : این آمار بیش از برنامه پیش بینی شده است و باید هزینه کرد منابع در جهتی باشد تا استانداردهای ملی تدوین شده که بیش از 26500 استاندارد است در سطح جامعه مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی همچنین سال جدید را نقطه عطفی در سازمان ملی استاندارد ایران تعبیر و اعلام کرد : سازمان ملی استاندارد ایران در سال 1393 برمبنای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و نامگذاری سال با عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی ،حرکت خود را آغاز کرده است.
مهندس مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد، در این مراسم بر تغییر رویکردها در جهت سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و افزود : باید نقش خود را با مدیریت جهادی، تبیین و با عزم ملی، مشکلات کشور را رفع کنیم.
وی خاطرنشان کرد : با اتکا به توانمندی ها، منویات مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و شعار امسال محقق شود.
جناب آقای دکتر ستوده، رییس پژوهشگاه استاندارد نیز در این مراسم، اتصال جریان علمی کشور را به جریان اقتصادی یک ضرورت انکارناپذیر دانست و گفت : باید ظرفیت های علمی در کشور تقویت شود تا اقتصاد ما از طریق شرکت های دانش بنیان رونق یابد.
وی اظهار داشت : اقتصاد ما نباید وابسته به فروش نفت باشد بلکه باید بتوانیم با تکیه بر محصولات دانش بنیان اقتصاد خود را تقویت کنیم.
مهندس نیره پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران، با قرائت دعای تحویل سال و آرزوی شروع سالی پر خیر و برکت برای همه کارکنان این سازمان، گفت : امیدوارم امسال زندگی شما همراه با شادی و موفقیت باشد.
وی ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را فرصتی برای سازمان ملی استاندارد ایران دانست و اظهار داشت : در بند 24 این ابلاغیه وظیفه سنگینی بر عهده سازمان ملی استاندارد ایران نهاده شده که باید با مدیریت جهادی در راستای تحقق آن تلاش مضاعفی داشته باشیم.
سرکار خانم پیروزبخت با اشاره به دیدگاه مثبت سیاستگذاران و دولت به سازمان ملی استاندارد ایران گفت : لازم است با شناسایی نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت در جهت پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران گام برداریم.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران ابراز امیدواری کرد : باید خود را با شعاری که رهبر معظم برای ما تبیین کرده اند، وفق دهیم و سال 1393 را با مدیریت جهادی در ابعاد مختلف شروع کرده و همه تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم.

منبع خبر: دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد

۱۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹