مراسم تودیع و معارفه روسای سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد

مراسم تودیع آقای مهندس نظام الدین برزگری و معارفه خانم مهندس نیره پیروزبخت یکشنبه اول دی ماه 1392، با حضور معاون اجرایی رییس جمهور، مدیران بخش های صنعتی، صنعتگران، معاونان و مدیران کل ستادی و استانی و کارکنان سازمان ملی استاندارد ایران، در سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مهندس شاهرخ رامزی، معاون توسعه مدیریت، امور حقوقی و مجلس سازمان ملی استاندارد ایران، با خیر مقدم به میهمانان، مطالبی را در خصوص خدمات ارزنده آقای نظام الدین برزگری ایراد و با اشاره به انتصاب شایسته مهندس نیره پیروزبخت به سمت رییس سازمان ملی استاندارد ایران، برای وی آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.
در ادامه مراسم، دکتر رحمت ستوده، رییس پژوهشگاه استاندارد، به بیان ویژگی های بازر شخصیتی و مدیریتی مهندس نظام الدین برزگری پرداخت و با اشاره به ارتقاء سطح علمی در کشور بر تبدیل یافته های علمی در کشور به استانداردهای بین المللی تاکید کرد.
وی ابراز امیدواری کرد، با بهره گیری از مشارکت جمعی و شایسته سالاری، گام های موثری در راستای تحقق اهداف سازمان ملی استاندارد ایران برداریم.
مهندس محسن خلیلی عراقی، پیشکسوت صنعت، در این مراسم با اشاره به نقش موثر سازمان ملی استاندارد ایران در توسعه صنعت کشور، گفت: نظام الدین برزگری در دوران تصدی خود در سازمان ملی استاندارد ایران اقدامات شایسته ای را انجام داده است و امید داریم با حضور شخص دیگری از بدنه این سازمان در سمت تصدی پست ریاست، رشد و تعالی صنعت را در کشور شاهد باشیم .
در این مراسم، مهندس برزگری، رییس سابق سازمان ملی استاندارد ایران، خود را خدمتگزار و سرباز نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و با نگاهی گذرا به دوران خدمت خود در بخش های مختلف اجرایی از همکاری و همراهی همه مدیران و کارکنان سازمان ملی استاندارد ایران، قدردانی کرد و موفقیت امروز سازمان را مرهون زحمات صادق کارشناسان برشمرد.
آقای برزگری، انتخاب مهندس پیروزبخت را یک انتخاب شایسته دانست و از اینکه یکی از مدیران این سازمان جایگزین ایشان شده است ابراز خرسندی کرد.
در ادامه مراسم، آقای محمد شریعتمداری، معاون اجرایی رییس جمهور، با قرائت متن حکم خانم پیروزبخت با قدردانی از خدمات ارزشمند آقای نظام الدین برزگری، برای پیروزبخت، آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.
وی از نظام الدین برزگری برای ادامه همکاری در معاونت اجرایی ریاست جمهوری دعوت به عمل آورد.
خانم مهندس نیره پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران، در این مراسم، همکاری و همدلی در بخش های مختلف مدیریتی و کارشناسی را از رمزهای موفقیت ذکر کرد و افزود: با آسیب شناسی و شناخت نقاط قوت و ضعف باید آسیب ها را از خود دور کنیم و با درایت و تدبیر مشکلات را از پیش پای خود برداریم.
وی افزایش شاخص تجارت فرامرزی، هماهنگی بین دستگاهها، عضویت در مجامع بین المللی، انعقاد تفاهم نامه با سایر کشورها، افزایش بهروری صنایع را بخشی از برنامه های آتی  سازمان ملی استاندارد ایران معرفی کرد.
وی با قدردانی از اعتماد دولت ، از مدیران اسبق این سازمان به ویژه آقای نظام الدین برزگری درخواست همکاری کرد.
در پایان این مراسم با اهداء لوح و هدایایی از نظام الدین برزگری بطور شایسته ای تقدیر به عمل آمد.

منبع: دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد

۱ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲