برگزاری اولین همایش ملی تحقیقات کاربردی و استانداردسازی در توسعه صنایع نساجی و چرم

نخستین همایش ملی تحقیقات کاربردی و استانداردسازی در صنایع نساجی و چرم با هدف به کارگیری فناوری نوین، بررسی چالش ها در زمینه استاندارد سازی، تبدیل یافته های علمی به استاندارد ملی و بین المللی و استانداردسازی محصولات جهت ارتقای کیفیت محصولات صنایع نساجی و چرم با حضور پژوهشگران حوزه صنعت نساجی و چرم سراسر کشور و پژوهشگاه استاندارد، جمعی از اساتید دانشگاه های کشور، معاونین و مدیران سازمان ملی استاندارد و پژوهشگاه استاندارد با هماهنگی گروه پژوهشی نساجی و چرم وابسته به پژوهشکده شیمی و پتروشیمی پژوهشگاه استاندارد در تاریخ 7/8/92 برگزار گردید.
دکتر ستوده رئیس پژوهشگاه استاندارد در این  همایش اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا از یافته ها و ظرفیت های علمی در تدوین استانداردهای بین المللی استفاده کنیم که اهمیت استفاده از این یافته ها در پیشبرد و ارتقا کیفی صنعت و تسهیل صادرات در کشور موثر است.
ایشان تاکید کردند: استاندارد حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت است و سعی داریم با ارتباط بین دانشگاه و صنعت، چشم انداز خوبی را در توسعه صادرات غیرنفتی ترسیم کنیم. دکترستوده فعالیت انجمن های علمی در کشور را با رویکرد استانداردسازی مهم توصیف کرد و خاطر نشان نمود انجمن ها باید با این نگرش به کار خود ادامه دهند که همکاری دانشگاهها و پژوهشگاه استاندارد برای اجرای برنامه های دانش بنیان برای کشور ضروری است.
رئیس پژوهشگاه استاندارد درادامه ابراز نمودند: تاکنون تدوین استانداردهای پژوهش محور و صادرات محور با هدف ارتقای کارایی صنایع کشور از بارزترین فعالیت های پژوهشگاه استاندارد بوده است وپژوهشگاه استاندارد باید به عنوان پل ارتباطی بین دانشگاهها و پژوهشگاههای علمی کشور در حوزه کالا و خدمات و استاندارد سازی یافته های علمی گام برمی دارد.
در خاتمه این همایش به مقالات برتر جوایزی اهدا گردید و طی این مراسم از اساتید و پیشکسوتان حوزه صنعت نساجی و چرم با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد.

۸ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴
3E856D13-06A6-4B0B-AC46-A26700F8505C |