برگزاری اولین و دومین برنامه سخنرانی گرامی داشت هفته استاندارد

به مناسبت گرامی داشت هفته استاندارد، روز دوشنبه 15/07/92  اولین برنامه سخنرانی درسالن آمفی تئاتر مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای واقع در عظیمیه کرج برگزارشد. دراین برنامه سخنرانان مطالبی درزمینه آشنایی با وظایف سازمان ملی استاندارد و روز جهانی استاندارد  ، استاندارد- ایمنی وکودک ، حماسه اقتصادی و آشنایی با استانداردهای بین المللی بیان نمودند. این مراسم باحضور270 نفر از کارکنان مرکز، مربیان فنی - حرفه ای سراسر کشور و دانشجویان علمی کاربردی تشکیل شد. دراین مراسم رئیس مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای ضمن تاکید بر اجرایی نمودن تفاهم نامه با پژوهشگاه استاندارد ازبرگزاری این نوع برنامه های علمی- ترویجی  استقبال نمودند.

دومین برنامه سخنرانی به مناسبت هفته استاندارد در روز سه شنبه مورخ 16/07/92 ساعت 10 صبح در سالن همایش کوثر دانشگاه الزهرا با حضور حدود 70 نفر از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و همکاران سازمان ملی استاندارد ایران برگزار گردید. سخنرانان این برنامه شامل اساتیددانشگاه و همکاران سازمان ملی استانداردایران  مطالبی درزمینه آشنایی با وظایف سازمان ملی استاندارد ،استانداردهای بین المللی ، استاندارد و ایمنی - کودک ایراد نمودند.

۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶
C43D50A9-14A8-4397-B8B5-A2510106D2DE |