تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در آذر ماه سال 1398 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی

 

بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته ­های ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در آذر ماه سال 1398 به چاپ رسید.

این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس http://www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.

 

ردیف

عنوان استاندارد

نوع استاندارد

شماره استاندارد ملی ایران

دبیر

1

گندم دوروم- ویژگی ها و روش های آزمون

ویژگی ها و روش  آزمون

4554

(تجدید نظر اول)

مریم محمدی

2

میوه فراوری شده- ویژگی ها و روش های آزمون

ویژگی ها و روش آزمون

11088

(تجدید نظر اول)

منصوره مظاهری

3

میکروبیولوژی دانه های غلات و حبوبات- ویژگی ها و روش های آزمون

ویژگی ها و روش آزمون

11602

(تجدید نظر اول)

ساره داورزنی

4

میکروبیولوژی زنجیره غذایی-روش جامع جستجو،شناسایی، شمارش و سروتایپینگ سالمونلا- قسمت 1:جستجو و شناسایی گونه های سالمونلا

روش آزمون

1810-1

ساره داورزنی

5

پایش وجود 2 و 3-مونو کلروپروپان -2و 1-دیول(2 و 3-ام سی پی دی)استرهای اسید چرب-2 و 3 ام سی پی دی و استرهای اسید چرب گلیسیدیل در غذا-راهنما

راهنما

22710

زهرا پیراوی ونک

6

مواد غذایی- اندازه گیری عناصر کم مقدار- اندازه گیری جیوه با دستگاه طیف سنج جذب اتمی به روش بخار سرد پس از هضم فشاری

روش آزمون

22707

رویا نوربخش

7

معیارهای عملکردی روش های آنالیز برای تعیین مقدار باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی و خوراک دام- راهنما

راهنما

22706

رویا نوربخش

 

۲۴ دی ۱۳۹۸ ۱۵:۲۷
تعداد بازدید : ۲۳