کتاب سازه‌های بتنی، دستورالعمل ترمیم و نگهداری ترجمه و منتشر شد

کتاب:" سازه‌های بتنی، دستورالعمل ترمیم و نگهداری" توسط پرسنل پژوهشگاه استاندارد ترجمه و منتشر شد.

با توجه به اینکه طی دهه‌های اخیر نوع و کیفیت بتن به همراه فناوری‌های ساخت، به طور چشمگیری توسعه پیدا کرده است لذا پژوهشگاه استاندارد (گروه پژوهشی ساختمانی و معدنی) در راستای انجام وظایف خود از جمله مطالعات بر روی انواع بتن، انجام طرح‌های تحقیقاتی، پروژه‌های دانشجویی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و انتشار مقالات در این خصوص اقدامات متعددی را برنامه‌ریزی کرده و انجام داده است.

در حال حاضر آسیب‌دیدگی سازه‌های بتن مسلح بر اثر عوامل و شرایط مهاجم و آسیب‌رسان محیطی به یکی از معضلات رو به رشد در بهره‌گیری از این سازه‌ها تبدیل شده‌ است. این معضل موجب کاهش ظرفیت باربری سازه‌های بتن مسلح و همچنین کاهش عمرمفید و سرویس‌دهی سازه‌ها و کاهش سطح ایمنی و عملکرد آن‌ها می‌گردد. در این بین بهره‌گیری از روش‌های کارا برای ترمیم سازه‌های آسیب‌دیده و استفاده مجدد از این سازه‌ها ضروری می‌باشد. لذا پژوهشگاه استاندارد (گروه پژوهشی ساختمانی و معدنی) بر آن شد تا با اتخاذ یک استراتژی مناسب ترمیمی به بهینه و مؤثر بودن ترمیم و نگهداری و افزایش عمر بهره‌برداری سازه‌های بتن مسلح در محیط‌های آسیب‌رسان کمک نماید.
از این رو بهزاد سعیدی رضوی (هیات علمی پژوهشگاه استاندارد-گروه پژوهشی ساختمانی و معدنی) و محمد مهدی قشقایی (کارشناس پژوهشی پژوهشگاه استاندارد) با همراهی دانشگاه سراسری زنجان، با ترجمه و برگردان دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های معتبر اروپایی در خصوص اصول و ضوابط کلی در زمینه نگهداری و ارزیابی سازه‌های آسیب دیده بتنی، عملیات ترمیمی و مسائل اجرایی مرتبط با آن و با تاکید بر عملیات پیش‌گیرانه در جهت دست‌یابی و پیاده‌سازی یک استراتژی ترمیمی کارا و موثر اقدام به تهیه و چاپ این کتاب نمودند به امید آنکه مورد استفاده مهندسین ساختمان، تولیدکنندگان بتن، پیمانکاران و انبوه‌سازان قرار گیرد.

کتاب سازه های بتنی، دستورالعمل ترمیم و نگهداری

۱۶ تیر ۱۳۹۹ ۱۴:۱۱