مراسم افتتاحیه اولین دوره آموزشی MBA مدیریت کیفیت آزمایشگاه برگزار شد

اولین دوره آموزشی MBA مدیریت کیفیت آزمایشگاه روز شنبه ۲ اسفند ماه 1399 در سالن جلسات دکتر نیازمند سازمان مدیریت صنعتی طی مراسمی افتتاح شد.

در مراسم افتتاحیه ابوالفضل کیانی بختیاری ریاست سازمان مدیریت صنعتی، سیدعلیرضا شجاعی معاونت آموزش ، مژده مخبر مدیر دوره های عالی این سازمان، منصوره مظاهری سرپرست معاونت پژوهشی، انوشه رحمانی مشاور ریاست پژوهشگاه استاندارد و آمنه کمانی سرپرست مدیریت توسعه استاندارد و آموزش های کاربردی پژوهشگاه استاندارد به همراه جمعی از فراگیران دوره حضور داشتند.
در ابتدای مراسم ابوالفضل کیانی بختیاری ضمن ابراز خرسندی از طراحی دوره MBA مدیریت کیفیت آزمایشگاه توسط پژوهشگاه استاندارد، برگزاری این دوره را زمینه ساز همکاری های آتی با این پژوهشگاه نام برد و افزود: سازمان مدیریت صنعتی و پژوهشگاه استاندارد در ابتدای راهی مشترک هستند که تعالی و چشم انداز بین المللی و جهانی را در پیش رو خواهند داشت. همچنین همکاری در پروژه مدیران تراز جهانی این سازمان را که طرحی جهانی با همکاری برخی از کشورهای اروپایی است را به عنوان فرصتی برای همکاری های بیشتر با پژوهشگاه عنوان نمودند..
در ادامه منصوره مظاهری سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه استاندارد در سخنان خود با یادآوری سابقه بلندمدت برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی در سازمان استاندارد و پژوهشگاه استاندارد به نقش سازمان مدیریت صنعتی در فضای اقتصادی و اجتماعی کشور و توانمند سازی راهبران بخش کسب و کار اشاره نمود و گفت : دوره MBA  از جمله دوره های آموزشی مدیریتی پر رونق در سال‌های اخیر است که امروزه توجه ویژه ای به آن شده است. . دوره آموزشی مدیریت کیفیت آزمایشگاه ها بر اساس   ISO/IEC17025 شامل مجموعه الزاماتی است که آزمایشگاه ‌های آزمون و کالیبراسیون باید آن ها را اجرایی سازند تا بتواند صلاحیت فنی خود را اثبات کنند و نتایج معتبری فراهم آورد ضمن این که الزامات مدیریتی را نیز در بر می گیرد. این استاندارد همچنین چارچوبهای قانونی و مقررات مربوط به مدیریت آزمایشگاه و اصول بنیادی مدیریت آزمایشگاهها، مستندسازی، ارزیابی و تضمین کیفیت را بیان می دارد.
مظاهری توسعه خدمات رسانی بهینه از سوی پژوهشگاه استاندارد و سازمان مدیریت صنعتی را به عنوان نقشی مهم یادآوری کرد و افزود : امروزه به دلیل رشد گسترده صنایع و خدمات در سطح بین المللی و محدود بودن مطالب ارائه شده در دوره های آکادمیک در پاسخ به نیازها، این گونه دوره ها تعریف می شوند تا دید وسیع تری از کسب و کار را برای مدیران سازمان هایی که وارد فضای اجرایی شدند ایجاد کنند.

مژده مخبر مدیر دوره های عالی سازمان مدیریت صنعتی نیز در ادامه این مراسم گفت: در آستانه شصتمین سال تاسیس سازمان مدیریت صنعتی بسیار خوشحالیم که همکاری درخشانی را با پژوهشگاه استاندارد آغاز نموده ایم و امید داریم همکاری های دوجانبه این دو‌ مجموعه بیش از پیش ادامه یابد.
لازم به ذکر است اولین جلسه آموزش دوره MBA مدیریت کیفیت آزمایشگاه در روز پنجشنبه ۱۴ اسفندماه در سازمان مدیریت صنعتی بصورت حضوری و آنلاین برگزار می گردد.

۳ اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۳