مریم جلیلی

مریم

جلیلی

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۲ فروردین ۱۴۰۱

استادیار

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
صنایع غذایی   ایمنی مواد غذایی   دکترای  پوترا     مالزی  1390 
صنایع غذایی   کنترل کیفی   کارشناسی ارشد  شهید بهشتی   تهران  ایران  1383 
صنایع غذایی   کنترل کیفی   کارشناسی شهید بهشتی   تهران  ایران  1375

ب)پایان نامه ها

 عنوان پایان نامه ها
مقطع تحصیلی 
بررسی تاثیر دما و زمان بر میزان تشکیل 5-هیدروکسی متیل فور فور آلدهید در عسل  کارشناسی ارشد
تاثیر مراحل آماده سازی نمونه در بهینه سازی روش اندازه گیری آکریلامید در فرآورده های سیب زمینی با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا دکترا

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 

ازیابی حسی مواد غذایی،                      --                                  دانشگاه شهید بهشتی                      تهران                          ایران                                                 1395

 

آفلاتوکسین ها و روشهای کاهش آنها در مواد غذایی ،             --           دانشگاه شهید بهشتی                     تهران                          ایران                                                    1398

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  سال چاپ 
M. Jalili, S. Jinap, Noranizan
 

Effect of gamma radiation on reduction of mycotoxins in black pepper 

Food Control
 21  2010
M. Jalili, S. Jinap
Natural occurrence of aflatoxins and ochratoxin A in commercial dried chili Food Control
 24  2012
M. Jalili, S. Jinap, A, Adzahan, N
  Survey of aflatoxins in retail samples of whole and ground black and white peppercorns
Food Additives and Contaminant
 2  2009
M. Jalili, S. Jinap, Noranizan  MA
 

Aflatoxins and ochratoxin A reduction in black and white pepper by gamma radiation

Radiation Physics and Chemistry
 81  2012
M. Jalili, S. Jinap, Radu, S
  (2010). Natural Occurrence of Ochratoxin A Contamination in Commercial Black and White Pepper Products (2010) Mycopathologia
 170  2010
M. Jalili, S. Jinap
  Role of sodium hydrosulphite and pressure on the reduction of aflatoxins and ochratoxin A in black pepper Food Control
 27  2012
M. Jalili, S. Jinap, Radu, S The effect of chemical treatment on reduction of flatoxins and ochratoxin A in black and white pepper during washing
Food Additives and Contaminants
 28  2011
M. Jalili, S. Jinap
  Optimization and validation of a method for extraction and quantification of ochratoxin A in black pepper International Food Research Journal
 22  2015
M. Jalili
  Evaluation of aflatoxins clean-up from pepper samples using multifunctional column and its comparison with immunoaffinity J research and innovation in food science and technology
 4  2015
Babak Samanipour, Maryam Jalili , Karamatollah Rezaei, fataneh shokrollahi.
  Applying Different Chromatographic Columns for Acrylamide Analysis in Potato Chips by High-Performance Liquid Chromatography    Iranian Journal of Biosystems Engineering (IJBSE)
 50  2018
 M. Jalili, J. Selamat  Reduction of mycotoxins in white pepper  Food additives and contaminants, partA  29  2012
 M. Jalili Evaluating the Quality and Physicochemical Properties of Honey Commercialized in Iran Journal of Chem Health Risks  6  2016

Maryam Jalili, Farzaneh Ansari, 

 

 Identification and Quantification of 5-Hydroxymethylfurfural in Food Products  Nutrition and Food Sciences Research
 2015
 Jalili, M., Kiani, F Effect of season and farming system on aflatoxin M1content and raw milk quality
Journal of Food Hygiene
 35  2019
 Jalili, maryam, Rashidi ladan, Rashidi Nodeh, hamid. To Investigate the Physicochemical Properties of Cold Pressed Sesame Oil
Iranian Journal of Biosystems Engineering (IJBSE)
 50 (3)  2019
M. Jalili Natural Occurrence of Aflatoxins Contamination in Commercial Spices in Iran
 Iranian J Health, Safety & Environment,  3  2016
M. Jalili Natural Occurrence of Ochratoxin A Contamination in Commercial Spices in Tehran  Nutrition and Food Sciences Research  3  2016
 

M. Jalili, J. Selamat,  L. Rashidi

 Effect of Thermal Process and Traditional Flavoring Mixture on Mycotoxins Reduction in Pistachio  World mycotoxin journal  13  2020
M. Jalili  Chemical composition and sensory characteristics of Feta cheese fortified with iron and ascorbic acid  Dairy Science & Technology  96  2016
 Maryam Jalili,   Mohammad Reza Ehsani, Mohammad taghi Mazloumi  Evaluation of iron fortified Feta cheese for physicochemical and sensory properties  International J of  Dairy Technology
 70  2016
 

B. Samanipour, M. Jalili, K. Rezaei, R. Faraji

 Analysis of acrylamide from potato chips using an amino column followed by PDA as the detection system in HPLC  Quality assurance and safety of crops and foods  11  2019
 Shohreh Zargar Tizabi; Maryam Jalili; Anoosheh Rahmani

To Investigate the Effect of Thermal Processing on Physicochemical Properties of Honey and Process Optimization by Response Surface Methodology.


 Iranian Journal of Biosystems Engineering (IJBSE)  50(5) 2020
 Tayebeh Basaki, Mojtaba Khayam Nekouei, Soraya Karami, Sakine Faraji, Maryam Jalili. 
 Evaluation of Freezing Tolerance in Four Olive Cultivars (Native and Foreign) Based on Physiological Indicators under Cold Acclimation Conditions.  Iranian Journal of Plant Biology  11  2019
 Zohreh Golmohamadi, Maryam Jalili, Ladan Rashid.  . Study of Fatty Acids Profile, Antioxidant Activity Properties and Polyphenol Compounds of Loquat Leaf   Iranian Journal of Biosystems Engineering (IJBSE), 50(4)
2019
 جلیلی مریم, الماسیان ریکا, رحمانی انوشه, وره زردی امیر, بساکی طیبه  

کارایی سه روش تخلیص در اندازه گیری داکسی نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده های غلات

 بهداشت مواد غذایی
 10  1399
 مریم جلیلی، لادن رشیدی

بررسی کیفیت انواع روغن‌های زیتون موجود در بازار براساس ویژگی‏های تعیین شده در استاندارد ملی ایران

 پژوهشهای صنایع غذایی تبریز  31  1400
  M. Jalili  . A Review on Aflatoxins Reduction in Food  Iranian J Health, Safety & Environment  3  2016
 Jalili, M. and Scotter, M  

A review of aflatoxin M1 in liquid milk

 Iranian Journal of Health, Safety & Environment  2  2015
 M. Jalili  A Review paper on melamins in milk and dairy products
 Journal of Dairy and veterinary science  1(4)  2017
         
         


 
                            

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
Maryam Jalili, Jinap Selamat, Son Radu, Noranizan Mohd Adzaha   Determination of ochratoxin A in different types of pepper commercialized in Malaysia   Current Issues & Challenges in Food Safety”     Indonesia   سخنرانی  2009
Maryam Jalili, Jinap Selamat, Son Radu, Noranizan Mohd Adzahan   The effect of chemical compound on aflatoxins and ochratoxin reduction in black and white pepper during washing   Food Security during Challenging Times     Malaysia   پوستر 2010

د)پروژه های تحقیقاتی

     
عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
نول کشی از گندمهای نامرغوب استان لرستان   مجری  سازمان استاندارد  خاتمه یافته

 بررسی میزان هیدروکسی متیل فورفورال در مواد غذایی و مقایسه روشهای اندازه گیری
 مجری پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 صحه گذاری روش اندازه گیری آکریلامید در فرآورده چیپس سیب زمینی  مجری  سازمان استاندارد  خاتمه یافته
 مقایسه و بررسی عملکرد و مهارت آزمایشگاه های تایید صلاحیت شده در زمینه غلات- ویژگی های آرد گندم  مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 تعیین ویژگیهای پد جاذب خونابه مورد استفاده در بسته بندی انواع گوشت  مجری  
 خاتمه یافته
 بررسی میزان دقت و صحت آزمایشگاههای سطح کشور در اندازه گیری آفلاتوکسین ها در مواد غذایی  مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 

بررسی وضعیت آزمایشگاه های همکار در صنعت غذا مستقر در استان تهران با هدف ارتقاء آنها در جهت استقرار سیستم ISO/IEC 17025  از طریق تحلیل داده ها و اطلاعات

 مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 

ارزیابی ریسک فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، آرسنیک) و اسیدهای چرب ترانس در فرآورده های کاکائو و شکلات و بررسی وضعیت کیفی این صنعت در استان آذربایجان شرقی

 مجری  گروه پژوهشی شمالغرب
 خاتمه یافته
 

ارزیابی ریسک فلزات سنگین (سرب و آرسنیک) در انواع آدامس، فرآورده های ژله و مربا

 مجری  گروه پژوهشی شمالغرب  خاتمه یافته
 

بررسی وضعیت کیفی صنعت فرآورده های غلات (بیسکویت، ویفر، کلوچه، انواع کیک و شیرینی های آردی) در استان آذربایجان شرقی

 مجری  گروه پژوهشی شمالغرب  خاتمه یافته
 

مقایسه انواع مختلف تافی و آبنبات تولید شده در استان آذربایجان شرقی از نظر میزان انطباق ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی با استانداردهای ملی و ارائه راهکار جهت بهبود صنعت مربوطه

 مجری  گروه پژوهشی شمالغرب  خاتمه یافته
 

بررسی عملکرد آزمایشگاه های صنایع غذایی و کشاورزی در آزمون های شیمیایی نوشیدنی ها- مطالعه موردی آب انار

 مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 

بررسی عملکرد آزمایشگاه های مواد غذایی در انجام آزمون های غلات - مطالعه موردی آرد گندم

مجری
 پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 

ارائه خدمات پژوهشی جهت ترسیم نقشه راه و استقرار سیستم به منظور دریافت گواهی نامه CB  جهت صدور گواهی کیفیت کالاها و تجهیزات در وزارت نفت

 مجری مشترک
 وزارت نفت
 خاتمه یافته
 

ارائه خدمات پژوهشی جهت ترسیم نقشه راه و توانمندسازی وزارت نفت در آزمون کامل کالاها و تجهیزات اولویت دار صنعت نفت و همکاری با مرکز ملی تأیید صلاحیت به عنوان پیمانکار فرعی در ارزیابی آزمایشگاه های صنعت نفت

مجری مشترک
 وزارت نفت
 خاتمه یافته
 

ارزیابی عملکرد آزمایشگاههای سطح کشور در اندازه گیری آرسنیک در آرد برنج

مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 

بررسی درستی عملکرد آزمایشگاه های میکروبیولوژی از طریق برگزاری آزمون مهارت شمارش کلی میکروارگانیسم ها در دمای 30 درجه سلسیوس 

مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 

ترسیم نقشه راه و استقرار سیستم جهت ساخت و تولید مواد مرجع به عنوان تولید کننده ماده مرجع (RMP) بر اساس استاندارد ISO 17034

 مجری  پژوهشگاه استاندارد  در دست اجرا
 

تعیین نقشه راه استقرار الزامات استاندارد  برای نهادهای تأییدصلاحیت کننده نهادهای ارزیابی انطباق بر اساس   INSO-ISO-IEC 17011

 همکار  پژوهشگاه استاندارد  در دست اجرا
 بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی روغن استخراج شده از تخم سه واریته مختلف خربزه  مجری  شرکت گلستان زیتون البرز
 خاتمه یافته
 

بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضدسرطانی آب مغناطیسی تولید شده در هرم

 مجری  شرکت طلوع آبرسان  خاتمه یافته
 بررسی وضعیت کیفی و ایمنی شیر پاستوریزه در استان تهران
 مجری مشترک
 گروه پژوهشی منطقه ای تهران
 در دست اجرا
 بررسی اثر شرایط تولید و بسته بندی برپایداری ماده مرجع آرسنیک در آرد برنج
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  در دست اجرا
 مطالعه بین آزمایشگاهی روش اندازه گیری آفلاتوکسین B و G در غلات به منظور تجدید نظر استاندارد ایزو 16050  همکار   پژوهشگاه استاندارد   خاتمه یافته
 طرح شبکه ملی آزمایشگاهی کشور فاز یک - طرح شبکه سازی و ساماندهی (مدیریت بهینه ) آزمایشگاه های سازمان ملی استاندارد  همکار   سازمان استاندارد  خاتمه یافته

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
تدوین بیش از 20 استاندارد ملی به عنوان دبیر و عضو کمیته      

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
جامع علمی کاربردی   شیمی مواد غذایی- اصول مهندسی- نگهداری مواد غذایی- میکروبیولوژی مواد غذایی- زبان تخصصی- مدیریت در صنایع گوشت، اصول استاندار- صنایع غذایی   1386 
پیام نور   شیمی مواد غذایی ، تکنولوژی روغن، بهداشت کارخانجا
1391 الی 1393
 پیام نور
 فرآورده های غلات، صنایع تخمیر
 1394 الی 1398

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  محل فعالیت  تاریخ
کارشناس مسئول استاندارد در صنایع غذایی و کشاورزی   استاندارد  1379
مدیر کل دفتر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه استاندارد
پژوهشگاه استاندارد
1390 الی 1396
 رئیس پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
 پژوهشگاه استاندارد
 1396- ادامه دارد
     

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
پژوهشگر نمونه اداره کل استاندارد در سال 81     پژوهشگر نمونه   مدیر کل استاندارد
1381 
کسب مدال نقره در همایش ایمنی مواد غذایی   مقاله برتر   مالزی   رئیس دانشگاه   1389 

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
       

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
       

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
       

تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۲ فروردین ۱۴۰۱