مریم قبادی دانا

مریم

قبادی دانا

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۱ فروردین ۱۴۰۱

00982632861091

2766

پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی

استادیار

پیوست

سوابق تحصیلی

رشته تحصیلی

درجه علمی

دانشگاه محل تحصیل

شهر محل تحصیل

کشور محل تحصیل

تاریخ فراغت از تحصیل

میکروبیولوژی

کارشناسی

دانشگاه تهران

تهران

ایران

1371

سلولی ملکولی -میکروبیولوژی

کارشناسی‌ارشد

دانشگاه آزاد تهران شمال

تهران

ایران

1383

ژنتیک مولکولی

دکترای تخصصی

پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

تهران

ایران

1389

پایان‌نامه‌های تحصیلی

عنوان پایان‌نامه

مقطع تحصیلی

بررسی آهیدگی آب های معدنی بطری شده و اثر پرتو فرابنفش بر میکروبزدایی َآن

کارشناسی‌ارشد

جدا سازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود در برخی از ماست های بومی و آنالیز خواص آن ها توسط روش پروتئومیکس

دکترای تخصصی

سوابق فعالیت‌های پژوهشی

مقالات چاپ شده:

عنوان مقاله

نویسنده/نویسندگان

نام نشریه

سال چاپ

بررسی تنوع روش های موجود برای تشخیص حلیت در فراورده های ژلاتینی   مریم قبادی دانا، نرگس کمندی، مهرداد قوامی، امیر محمد مرتضویان  پژوهشنامه حلال  1400
Molecular identification of gelatin origin in pastilles and jelly products collected from Tehran markets  Narges Kamandi,Maryam Ghobadi Dana, Mehrdad Ghavami  Journal of food biosciences and technology   1400
مقایسه مقاومت آنتی¬بیوتیکی لاکتوباسیلوس¬های جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوس¬های جداسازی شده از نمونه¬های فرآورده های لبنی صنعتی
بهاره مقیمی، مریم قبادی دانا، علیرضا شاپوری   علوم غذایی و تغذیه   1400
تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتا سیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون 
 مرتضی عادلی میلانی، مریم قبادی دانا، بابک قنبرزاده، آیناز علیزاده، پیمانه قاسمی افشار علوم غذایی و تغذیه   1400

Effect of novel bioactive coating enriched with nanoemulsion of mustard essential oil on the quality of turkey meat

Morteza adeli Milani – Maryam Ghobadi dana –

Babak Ghanbarzadeh – Ainaz alizadeh – Peymaneh Ghasemi Afshar

Journal of Food and Nutrition Research

2020

Comparison of the chemical composition and antibacterial activities of two Iranian mustard essential oils and use of these oils in turkey meat as preservatives

Morteza Adeli Milani, Maryam Ghobadi Dana,  Babak Ghanbarzadeh, Ainaz Alizadeh, Peymaneh Ghasemi Afshar

Applied food biotechnology

2019

survey on the antimicrobial activity of Lactobacillus strains isolated from traditional dairy products in the historical district of Ilam

Maryam Ghobadi Dana

Advanced Research in Microbial Metabolites & Technology

2018

Polycyclic aromatic hydrocarbons in milk and dairy products

Shabboo Amirdivani, Nasim khorshidian, Maryam Ghobadi Dana, Reza Mohammadi, Amir Mortazavian, Simone Lorena Quiterio De Souza, Henrique Barbosa Rocha & Renata Raices

International journal of dairy technology

2018

بررسی امکان استفاده از نکتارپرتقال انبه به عنوان حامل پروبیوتیک

سمیه شکرگزار،مریم قبادی دانا،مریم سلامی

فصلنامه علمی و پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

1395

ارزیابی اثر ریز پوشانی دو لایه با آلژِینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره ماندگاری آب گوجه فرنگی

مریم قبادی دانا ،طاهره رشنوادی

فصل نامه علمی-پژوهشی فناوریهای نوین غذایی

1395

غربالگری کوکسی های بومی جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی از نظر تولید L(+) اسید لاکتیک و شناسایی بیوشیمیایی و ملکولی سویه های برتر

مریم قبادی دانا- هدی نظر لطفی

فصلنامه علمی و پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

1395

غربالگری لاکتوباسیل های بومی ایران از نظر تولید اسیدلاکتیک و شناسایی سویه های برتر

فاطمه سلیمانی فرد-مریم قبادی دانا- زهرا پیراوی ونک

مجله زیست شناسی میکروارگانیسم ها

1394

تولید فرآورده¬های تجاری پروبیوتیک در ایران، استاندارد¬های ملی و بین¬المللی

مریم قبادی دانا

مجله ایمنی زیستی

1392

جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی ایران

مریم قبادی دانا-هاتف سلمانیان-باقر یخچالی

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

1391

High level acetaldehyde production by an indigenous Lactobacillus strain obtained from traditional dairy products of Iran

Maryam Ghobadi Dana,  Bagher Yakchali, Ali Hatef Salmanian, and Ferdous Rastegar Jazii

African Journal of microbiology research

2011

High folate production by natural occurring Lactobacillus sp. with probiotics potential isolated from dairy products in Illam and Lorestan provinces of Iran

Maryam Ghobadi Dana, Ali Hatef Salmanian, Bagher Yakchali and Ferdous Rastegar Jazi

African Journal of biotechnology

2010

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های ملی و بین المللی:

 

عنوان مقاله

نویسنده/نویسندگان

عنوان همایش،کنفرانس و ...

سال ارائه

استخراج ترکیبات زیست فعال و فراسودمند به عنوان روش راهبردی در مدیریت و استفاده مجدد از پسماندهای حاصل از فرایند تولید روغن زیتون  

مرتضی عادلی میلانی،  پیمانه قاسمی افشار، مریم قبادی دانا

پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیت با تاکید بر برنامه توسعه ملل

 1400

بررسی روش های نوین تشخیص لارد (چربی خوک) در مخلوط روغن های خوراکی و جوهر چاپ بسته بندی مواد غذایی حلال

مرتضی عادلی میلانی،  پیمانه قاسمی افشار، مریم قبادی دانا

اولین کنگره ملی غذای حلال
 

 1398

بررسی تنوع روش های مولکولی موجود برای تشخیص حلیت مواد غذایی

مریم قبادی دانا 

اولین کنگره ملی غذای حلال

1398 

 Screening of cocci isolates from Iranian local dairy products for extracellular exopolysaccharide production

 Sevda Ameli,Maryam Ghobadi Dana

17th International and Iranian congress of 

 1395

 In vitro evaluation of antimicrobial effect of chitosan on oral streptococci causing dental caries


مریم قبادی دانا 

پانزدهمین کنگره بین المللی میکروبیولوژی 

 1393

 Screening of lactobacilli isolates from Iranian local dairy products for connected exopolysaccharide production

 Amir Mortezaeefar, Maryam Ghobadi Dana

  International and Iranian congress of microbiology

  1395

comparing the viability of lactobacillus acidophilus in orange and mango nactar in various conditions 

Somayeh Shokrgozar,Maryam , Ghobadi Dana

 شانزدهمین کنفرانس بین المللی میکروب شناسی ایران

1394

 “MOLECULAR IDENTIFICATION OF EXOPOLYSACCHARIDE PRODUCING ENTEROCOCCUS FAECIUM ISOLATED FROM IRANIAN LOCAL DAIRY PRODUCTS

  Sevda Ameli, Maryam Ghobadi Dana

 1 24th Iranian Food Science and Technology Congress

 1395

 Molecular identification of Exopolysaccharide producing Lactobacilli isolated from Iranian traditional dairy products

 Amir Mortezaeefar, Maryam Ghobadi Dana

1 24th Iranian Food Science and Technology Congress 

 1395

 Investigation on the influence microencapsulation by calcium alginate on survavability of lactobacillus acidophylus during apple-banana nectar shelf life

 Kobra Ghodsi,Maryam Ghobadi Dana

 417th international congress of probiotica and functional foods

 1395

 DETERMINATION OF HEMOLYTIC PROPERTIES OF ISOLATED LACTOBACILLI FROM TRADITIONAL DAIRY PRODUCTS FOR SELECTION OF PROBIOTIC STRAINS

 Mahrokh Javidmehr-Maryam Ghobadi Dana

 17th International and Iranian congress of microbiology

 1395

 Screening of lactobacilli isolates from Iranian local dairy products for Extracellular exopolysaccharide production

 Amir Mortezaeefar,Maryam Ghobadi Dana

  17th International and Iranian congress of microbiology

  1395

ارزیابی اثر ریزپوشانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره ماندگاری نکتار سیب موز 

 کبری قدسی، مریم قبادی دانا

سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند 

1394 

 جداسازی و شناسایی و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی در لاکتوباسیل های بومی از مات های سنتی در استان زنجان

بهاره مقیمی، مریم قبادی دانا، علیرضا شاپوری

کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و کشاورزی و امنیت غذایی  

 1399

EVALUATION OF THE EFFECT OF MICROENCAPSULATION OF LACTOBACILLI ACIDOPHILLUS WITH CALCIUM ALGINATE ON THE VIABILITY OF LACTOBACILLI ACIDOPHILLUS IN TOMATO JUICE 

 Tahereh Rashnavadi,Maryam Ghobadi Dana

 17th International and Iranian congress of microbiology

 1395

Isolation, Identification, screening of some physiological properties of Iranian lactic acid bacteria

Hoda Nazarlotfi, Fatemeh Soleimani ,Maryam Ghobadi Dana

6th Asian federation of societies for lactic acid bacteria international symposium

4th international congress of probiotics and functional foods

2018

Safety properties of probiotic strains isolated from artisanal dairy products in Iran

Mahrokh Javidmehr-Maryam Ghobadi Dana

6th Asian federation of societies for lactic acid bacteria international symposium

4th international congress of probiotics and functional foods

2018

Production of folic acid enriched yogurt by selected lactic acid bacteria

Marjan khaje -Maryam Ghobadi Dana

6th Asian federation of societies for lactic acid bacteria international symposium

4th international congress of probiotics and functional foods

2018

Selection Lactobacilli isolated from traditional dairy products for resistance to bile oxalate

Mahrokh Javidmehr,

Maryam Ghobadi Dana

17th International and Iranian congress of microbiology

2016

Survey on microbial pollution of soy Yoghurt in Iran for determination of microbiological characteristics in national standard

Maryam Ghobadi Dana, Hoda Nazarlotfi ,Sevda Ameli,

17th International and Iranian congress of microbiology

2016

Survey on microbial pollution of soy Doogh in Iran for determination of microbiological characteristics in national standard

Maryam Ghobadi Dana, Hoda Nazarlotfi ,Sevda Ameli,

17th International and Iranian congress of microbiology

2016

Study on production rate of lactic acid in Cocci strains from dairy products of Iran and molecular and chemical identification of preferable strains

Hoda Nazar lotfi Maryam Ghobadi Dana,

15th International and Iranian congress of microbiology

2014

شناسایی مولکولی انتروکوکوس فسیوم تولید کننده اگزوپلی ساکارید جدا شده از محصولات لبنی بومی ایران

سودا عاملی

مریم قبادی دانا

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

1395

شناسایی مولکولی لاکتوباسیل تولید کننده اگزوپلی ساکارید از محصولات لبنی سنتی ایران

امیر مرتضایی فر

مریم قبادی دانا

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

1395

مقایسه زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوکس در دو حالت آزاد و ریز پوشانی شده طی دوره ماندگاری نکتار پرتقال-انبه

سمیه شکرگزار -مریم قبادی دانا- -مریم سلامی

سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند

1394

بررسی فرآورده های گوشتی استان خراسان جنوبی ازنظروجودسالمونلا

لیلا کرمانی -مریم قبادی دانا-

سومین سمینار کشوری انتریک پاتوژن

1392

بررسی سبزیجات خشک استان خراسان جنوبی ازنظروجودکلیفرم ها و اشریشیا کلی

لیلا کرمانی -مریم قبادی دانا-

سومین سمینار کشوری انتریک پاتوژن

1392

بررسی فراورده های لبنی استان خراسان جنوبی از نظر وجودکلیفرم ها واشریشیا کلی

لیلا کرمانی- مریم قبادی دانا

سومین سمینار کشوری انتریک پاتوژن

1392

خطرات ناشی از مصرف بی رویه مواد ضد میکربی در دامداری

مریم قبادی دانا-کبری قدسی خورده بلاغ

دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا

1392

مقایسه روش های بررسی میزان باقیمانده مواد ضد میکربی در شیر

مریم قبادی دانا-کبری قدسی خورده بلاغ

دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا

1392

استاندارد و بسته بندی مواد غذایی

مریم قبادی دانا

دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا

1392

بررسی وضعیت پروبیوتیک ها در ایران و مقایسه آن با استانداردهای ملی و بین المللی

مریم قبادی دانا

همایش ملی تحقیق و توسعه صنایع تخمیری با رویکرد استاندارد سازی

1392

ارائه سویه های مفید مورد مصرف به عنوان بایومتر یال در پزشکی

هدی نظری لطفی مریم قبادی دانا

اولین کنگره ملی کاربرد بایو متریال در پزشکی باز ساختی

1392

غربالگری لاکتوباسیل ها برای تولید بایومتریال مورد مصرف در ابزارآلات  پزشکی

فاطمه سلیمانی فرد مریم قبادی دانا

اولین کنگره ملی کاربرد بایو متریال در پزشکی باز ساختی

1392

 

پروژه‌های تحقیقاتی:


عنوان طرح

نوع فعالیت در طرح

(مجری اصلی، مدیر اجرایی، همکار، ناظر و ...)

محل پژوهش

سال اجرا


بررسی کیفیت نتایج آزمون سریع با کیت و مقایسه با روش مرجع میزان باقیمانده مواد ضد میکربی در شیر پاستوریزه و شیرفرادما

مجری اصلی

پژوهشگاه استاندارد          

1391


پایش میزان باقیمانده افت کش ها در میوه های تولید داخل و وارداتی خریداری شده از بازار در شهر تهران در سال 1390

مجری اصلی

پژوهشگاه استاندارد          

1391


طرح شبکه ملی آزمایشگاهی کشور فاز یک طرح شبکه سازی و ساماندهی ( مدیریت بهینه) آزمایشگاه های سازمان ملی استاندارد

مجری اصلی

پژوهشگاه استاندارد          

1397


تلفیق مفاهیم استانداردسازی در کتب درسی

همکار

پژوهشگاه استاندارد          

1397


تهیه بانک اطلاعاتی جامع رشته های مورد پذیرش برای مدیران کنترل کیفیت و کارشناسان استاندارد

همکار

پژوهشگاه استاندارد          

1398


بررسی ماندگاری سویه پروبیوتیک در آب گوجه فرنگی و آبمیوه مخلوط سیب موز و بررسی اثر ضد میکروبی سویه پروبیوتیک بر سالمونلاتیفی موریوم

مجری اصلی

اداره کل استاندارد استان هرمزگان

1393


اعتبار سنجی آزمون شناسایی گوشت بوفالو در فرآورده های گوشتی

مجری اصلی

شرکت داناژن پژوه

1398


اعتبار سنجی روش آزمون Multiplex PCR برای شناسایی گونه درگوشت و فرآورده های گوشتی   مجری اصلی پژوهشگاه استاندارد  1400   
بررسی سلامت عمومی کارکنان زن سازمان ملی استاندار   ناظر پژوهشگاه استاندارد    1399  
بررسی عوامل موثر بر اقامه نماز جماعت در سازمان ملی استاندارد ایران  مجری  پژوهشگاه استاندارد     1399  

اعتبار سنجی روش آزمون شناسایی گوشت اسب در فراورده های گوشتی

مجری اصلی

شرکت داناژن پژوه

1398


اعتبار سنجی آزمون شناسایی گوشت خوک در فرآورده های گوشتی

مجری اصلی

شرکت داناژن پژوه

1398


اعتبار سنجی آزمون شناسایی گوشت مرغ در فرآورده های گوشتی

مجری اصلی

مرکز آموزشی ابن سینا

1398


اعتبار سنجی روش آزمون شناسایی گوشت گاو در فراورده های گوشتی

مجری اصلی

شرکت داناژن پژوه

1398


 اعتبار سنجی روش آزمون شناسایی گوشت گوسفند در فراورده های گوشتی  مجری اصلی مرکز آموزشی ابن سینا   1399  

طرح ملی پایش محصولات لبنی پروبیوتیک ایران

همکاراصلی

فرهنگستان علوم پزشکی

1395


بررسی مطالعاتی به منظور تدوین دستورالعمل ایمنی ، بهداشت و سازگاری زیست محیطی آزمایشگاه های پژوهشگاه استاندارد  همکار  پژوهشگاه استاندارد   1400  

انجام آزمون های کنترل کیفیت هشت نمونه محیط کشت میکروبی شرکت صنعتی پارس مینو

مجری اصلی

شرکت صنعتی پارس مینو

1393


انجام آزمون های کنترل کیفی یک نمونه محیط کشت میکروبی براساس استاندارد - شرکت آریاراما

مجری اصلی

شرکت آریاراما

1393


انجام آزمون کنترل کیفی چهارنمونه محیط کشت میکروبی براساس استاندارد

8663

مجری اصلی

شرکت پگاه گلستان

1395


کنترل کیفی محیط کشت میکروبی براساس استاندارد8663 - شرکت ایران آوند فر(بس)

مجری اصلی

شرکت ایران آوند فر

1393


بررسی و تحلیل نتایج کارایی آنتی باکتریال کاشی در برابر دو سوش باکتری - نانو پیشتاز پارس

مجری اصلی

نانو پیشتاز پارس

1393


انجام آزمون های کنترل کیفی چهار محیط کشت میکروبی براساس استاندارد8663 و ارائه گزارش با تحلیل نتایج

مجری اصلی

شرکت معیارگستر صدر

1392



تدوین استاندارد ملی:


عنوان تدوین

نوع تدوین

تاریخ تصویب

  شناسایی گوشت خوک د ر فراورده های گوشتی به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز  ( پژوهش محور)  1400
  شناسایی گوشت اسب د ر فراورده های گوشتی به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز

( پژوهش محور)  1399
  شناسایی گوشت بوفالو د ر فراورده های گوشتی به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز  ( پژوهش محور)  1400


سویا دوغ ویژگی ها و روش آزمون

( پژوهش محور)

1395


سویا ماست ویژگی ها و روش آزمون

( پژوهش محور)

1395


راهنمای ارزیابی پروبیوتیک ها در غذا

ملی

1395


کالباس و سوسیس از ماهی ویژگی ها و روش آزمون

( پژوهش محور)

1395


پوره،پالپ،برچه و تکه های میوه و سبزیجات- ویژگی ها و روش های آزمون میکروبیولوژی

ملی

1393


آب معدنی طبیعی روش های آزمون میکربی

ملی

1392


آب معدنی طبیعی آیین کار تولید بهداشتی

ملی

1392


نوشیدنی گازدار مالت ویژگی ها و روش های آزمون میکروبیولوژی

ملی

1395


نوشابه های گازدار-ویژگی ها و روش های آزمون میکروبیولوژی

ملی

1395


میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام- روش افقی برای جستجو و شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکای بیماری­زا

ملی

1396


سوابق فعالیت های اجرایی:



سمت

محل فعالیت

از تاریخ

تا تاریخ



معاونت پژوهشی

پژوهشگاه استاندارد

06/11/94

1/7/98



سرپرست معاونت پژوهشی

پژوهشگاه استاندارد

31/03/94

6/11/94



مدیر گروه پژوهشی میکروبیولوژی

پژوهشگاه استاندارد

20/12/91

20/8/93



سرپرست گروه پژوهشی میکروبیولوژی

پژوهشگاه استاندارد

21/4/90

20/12/91



دبیر کمیته متناظر TC34SC16

پژوهشگاه استاندارد

2/8/88

تاکنون



عضو کمیسیون تخصصی سلامت، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی

پژوهشگاه استاندارد

23/3/95

تاکنون


   عضو شورای فرهنگی سازمان ملی استاندارد
  سازمان ملی استاندارد  1391  1400  
  عضو علی البدل هیات تجدید نظر تخلفات اداری سازمان ملی استاندارد
  سازمان ملی استاندارد  1388  1400  
   مشاور ریاست سازمان در امور زنان و خانواده
 سازمان ملی استاندارد
 1388  تاکنون  


مشاور ریاست پژوهشگاه در امور پژوهشی

پژوهشگاه استاندارد

1/7/98

تاکنون
















فعالیت‌های آموزشی:

موسسه محل تدریس

نام دوره/ درس

مقطع تدریس

سال تدریس


دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات

زیست فناوری مواد غذایی

کارشناسی ارشد

1394-1396


دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات

پیشرفت های نوین میکروبیولوژی مواد غذایی

کارشناسی ارشد

1395-1394


دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات

بیولوژی مولکولی میکروارگانیسم ها

کارشناسی ارشد

1394-1393


دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات

میکروبیولوژی مواد غذایی

کارشناسی

1392-1393


پردیس علوم دانشگاه تهران

استانداردهای میکروبیولوژی مواد غذایی

کارشناسی ارشد

1390-1391









تعیین توالی ژن ثبت­ شده در مراجع قانونی با تایید مراجع ذی­صلاح وزارتین:

عنوان فعالیت

محل ثبت

تاریخ ثبت

مرجع

تأیید کننده

Lactobacillus paracasei strain 132

16Sribosomal RNA gene KJ508202

NCBI

20may

2014

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain 67

16Sribosomal RNA gene KF735655

NCBI

22Jan 2014

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain 175

16Sribosomal RNA gene KF735654

NCBI

22Jan 2014

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Enterococcus faecium strain s48

16Sribosomal RNA gene KJ508199

NCBI

20may 2014

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Staphylococcus pasteuri strain 87 16Sribosomal RNA gene KF735653

NCBI

22Jan 2014

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Enterococcus faecium strain s70 16Sribosomal RNA gene KJ508200

NCBI

20may 2014

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain90

16Sribosomal RNA gene FJ645924

NCBI

12Jan 2009

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain121

16Sribosomal RNA gene FJ645925

NCBI

12 Jan 2009

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain43

16Sribosomal RNA gene FJ645922

NCBI

12Jan 2009

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain125

16Sribosomal RNA gene

FJ645923

NCBI

12Jan

2009

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain L200

16Sribosomal RNA gene

kY462713

NCBI

13Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain L131

16Sribosomal RNA gene

kY462712

NCBI

13Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strainDL130

16Sribosomal RNA gene MG523270

NCBI

16 nov

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Enterococcus faecium strain c7

16Sribosomal RNA gene kY486861

NCBI

22Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Enterococcus faecium strain c100

16Sribosomal RNA gene kY486860

NCBI

18Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Enterococcus faecium strain c52

16Sribosomal RNA gene

kY486862

NCBI

22Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillussp.strain L.A

16Sribosomal RNA gene MG525137

NCBI

16 nov

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strainDL2

16Sribosomal RNA gene

MG523269

NCBI

22Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strainDL140

16Sribosomal RNA gene MG523271

NCBI

16 nov

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Brassicasp.B1-PSBAFtrnH-psbAintergenicspacerpartiaIsequence.chIoropIast

KM328473

NCBI

20-DEC-20180-

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Brassicasp.B2PSBAFtrnH-

psbAintergenicspacerpartiaIsequence chIoropIast

KM328472

NCBI

20-DEC-20180-

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain L200

16Sribosomal RNA gene

kY462713

NCBI

13Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain L131

16Sribosomal RNA gene

kY462712

NCBI

13Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain L138

16Sribosomal RNA gene

kY462711

NCBI

13Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

Lactobacillus paracasei strain L78

16Sribosomal RNA gene

kY462710

NCBI

13Jan

2017

پژو هشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

باکتری های ثبت شده در بانک میکربی:

عنوان فعالیت

محل ثبت

تاریخ ثبت

نام متقاضی و همکاران

به ترتیب

مرجع

تأیید کننده

Lactobacillus PTCC1846

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus acidophilus PTCC1817

*


11/3/93

مریم قبادی دانا-فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران

Lactobacillus rhamnosus PTCC1818

*


11/3/93

مریم قبادی دانا-فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران

Streptococcus thermophilus PTCC1819

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- هدی نظر لطفی

سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران

Streptococcus lactis PTCC1820

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- هدی نظر لطفی

سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران

Streptococcus thermophiles

PTCC1821

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- هدی نظر لطفی

سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران

Lactobacillus acidophilus PTCC1822

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران

Lactobacillus casei PTCC1834

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران

Lactobacillus fermentum PTCC1845

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران

Lactobacillus casei PTCC1847

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1828

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1844

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1827

*


11/3/93

مریم قبادی دانا-فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1843

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1842

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1829

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- هدی نظر لطفی

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1830

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1831

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1832

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus casei PTCC1833

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1835

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1836

*


11/3/93

مریم قبادی دانا-فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1837

*


11/3/93

مریم قبادی دانا-فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1838

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- هدی نظر لطفی

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1839

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- هدی نظر لطفی

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1840

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- هدی نظر لطفی

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

Lactobacillus PTCC1841

*


11/3/93

مریم قبادی دانا- فاطمه سلیمانی فرد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران

راهنمایی پایان­ نامه کارشناسی ­ارشد یا دکتری:

عنوان  پایان نامه/رساله دکتری تخصصی

مقطع تحصیلی

نام دانشجو

تاریخ  دفاع

دانشگاه محل

تحصیل دانشجو

اسامی

استادان راهنما

اسامی

 استادان مشاور

انتخاب و شناسایی مولکولی سویه های پروبیوتیک از میان لاکتوباسیل های بومی جدا شده از لبنیات سنتی شهرهای غربی ایران جهت ارائه به صنایع غذایی

کارشناسی ارشد

ماهرخ جاوید مهر

24/6/95

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی

مریم قبادی دانا

-

غربالگری جدایه های کوکسی  بومی از نظر تولید اگزوپلی ساکارید  و شناسایی ملکولی و  بیوشیمیایی سویه های برتر و بررسی احتمال وجود  برخی ار ژن های eps  در سویه های برتر

کارشناسی ارشد

سودا عاملی

29/11/96

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

مریم قبادی دانا

-

غربالگری جدایه های لاکتوباسیل بومی از نظر تولید اگزوپلی ساکارید  و شناسایی ملکولی و  بیوشیمیایی سویه های برتر و بررسی احتمال وجود  ژن های  eps A  & GTFs  در سویه های برتر

کارشناسی ارشد

امیر مرتضائی فر

29/11/96

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

مریم قبادی دانا

-

بررسی امکان استفاده از فیلم های خوراکی زیست فعال ژلاتین هیدروکسی پروپیل بتا سیکلو دکسترین حاوی نانو امولسیون اسانس روغنی خردل و گزنه در جهت افزایش عمر انبارمانی گوشت بوقلمون

دکتری تخصصی

مرتضی عادلی میلانی

25/6/98

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

مریم قبادی دانا- بابک قنبرزاده

آیناز علیزاده پیمانه افشار قاسمی

تاثیر ریز پوشانی با آلژینات بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره ماندگاری نکتار پرتقال -انبه

کارشناسی ارشد

سمیه شکرگذار

1395

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی

مریم قبادی دانا

مریم سلامی

غربالگری لاکتوباسیل های بومی جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی بیوشیمیایی و ملکولی سویه های انتخاب شده

کارشناسی ارشد

فاطمه سلیمانی

1394

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

مریم قبادی دانا

زهرا پیراوی ونک

غربالگری استرپتوکوک های بومی جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی بیوشیمیایی و ملکولی سویه های انتخاب شده

کارشناسی ارشد

هدی نظرلطفی

1394

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

مریم قبادی دانا

زهرا پیراوی ونک

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی از اسید فولیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کروستوروم

کارشناسی ارشد

مرجان خواجه

1396

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

مریم قبادی دانا

-

ارزیابی اثر ریز پوشانی دولایه با آلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره ماندگاری آب گوجه فرنگی

کارشناسی ارشد

طاهره رشنوادی

1395

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی

مریم قبادی دانا

-

ارزیابی اثر ریز پوشانی با آلژینات کلسیم بر بقای لاکتو با سیلوس اسیدوفیلوس طی دوره ماندگاری نکتار سیب موز

کارشناسی ارشد

کبری قدسی خورده بلاغ

1395

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی

مریم قبادی دانا

مریم مصلحی شاد

تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۱ فروردین ۱۴۰۱