منصوره مظاهری

منصوره

مظاهری

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

معاون پژوهش و فناوری

02632823716

کرج- شهر صنعتی- سازمان ملی استاندارد-پژوهشگاه استاندارد

استادیار

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
بیوفیزیک    دکترای  دانشگاه تهران  تهران  ایران  1393 
مهندسی شیمی- بیوتکنولوژی   بیوتکنولوژی   کارشناسی ارشد  آزاد علوم تحقیقات   تهران  ایران 1382 
مهندسی شیمی   موادغذایی  کارشناسی  دانشگاه تهران  تهران ایران 1374 

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
 طراحی پروژه کامپیوتری بهینه سازی خروجی پساب پژوهشگاه نفت
 کارشناسی(مهندسی شیمی،صنایع غذایی)
 مدلسازی سینتیک تخریب آفلاتوکسین B1 در پسته بوسیله اشعه ماورابنفش و رطوبت
 کارشناسی ارشد(مهندسی شیمی،بیوتکنولوژی)
 مطالعه اثرات آفلاتوکسین M1 و یون سرب بر فیبریل شدن پروتئین ها (آلبومین گاوی، آلبومین انسانی و بتالاکتوگلوبین) در شرایط آزمایشگاهی
 دکترا(بیوفیزیک)
Google schoolar:  https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=6VkULrQAAAAJ  

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 جزوه مایکوتوکسینها-     منصوره مظاهری-                  تالیف                                                             پژوهشگاه استاندارد - تهران                ایران                              1390
 جزوه خوراک انسان و دام،اندازه گیری آفلاتوکسینهای گروه B,G-منصوره مظاهری-تالیف- پژوهشگاه استاندارد - تهران - ایران - سال 1394
 جزوه اندازه گیری آفلاتوکسین M1 - منصوره مظاهری - تالیف - پژوهشگاه استاندارد - تهران - ایران - 1394
 جزوه خرما-ویژگی ها و روش های آزمون - منصوره مظاهری - تالیف - پژوهشگاه استاندارد - تهران - ایران - 1396
 جزوه روش های نمونه برداری از غلات برای آزمون مایکوتوکسین ها - منصوره مظاهری - تالیف - پژوهشگاه استاندارد - تهران - ایران - 1396
 جزوه تغییر اقلیم و تاثیر آن بر ایمنی غذا - منصوره مظاهری و معصومه محمودی میمند - ترجمه - انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور - تهران - ایران 1394
 جزوه تضمین ایمنی و کیفیت موادغذایی- راهنمای تقویت سیستم های ملی کنترل مواد غذایی - منصوره مظاهری و انوشه رحمانی - ترجمه - انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور - تهران - ایران - 1397
 بروشور درباره اکریل امید بیشتر بدانیم -منصوره مظاهری - تالیف - سازمان ملی استاندارد - تهران - ایران - 1389
 بروشور در باره مایکوتوکسین ها بیشتر بدانیم - منصوره مظاهری - تالیف - سازمان ملی استاندارد - تهران - ایران - 1389
 بروشور آفلاتوکسین ها - منصوره مظاهری و نادیا احمدی - تالیف - سازمان ملی استاندارد - تهران - ایران - 1384
کتاب نگاهی به کنترل غذا در سازمان استاندارد و سازمان های کنترل کننده غذا در دنیا - منصوره مظاهری- رحیم ابوعلی- اسدالله مجیدی- محمد کاشفی- فتانه شکرالهی- هنگامه یوسف زاده - تالیف - تهران - ایران - 1389
 کتاب راهنمای استانداردهای ملی خشکبار و میوه های خشک - منصوره مظاهری و زهره غنوی - تالیف - سازمان ملی استاندارد - تهران - ایران - 1387
کتاب تجزیه و تحلیل ریسک ایمنی مواد غذایی- راهنمای اجرا برای نهادهای مسئول ایمنی غذا- ترجمه-انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور - تهران - ایران 1398 
کتاب کورکومین- معجزه طبیعت - تالیف- انتشارات دانشگاه تهران- ایران 1399
Rationality and Scientific Lifestyle for Health - علی‌اکبر موسوی موحدی، و سایر نویسندگان- تالیف- اشپرینگر- سوئیس- 2021

ب)مقالات منتشر شده 

   نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
  منصوره مظاهری   Determination of aflatoxins in imported rice to Iran   Food and Chemical Toxicology   47  2064 تا 2066
2009
 

Mansooreh Mazaheri

 Masoumeh ,MahmoodMaymand,

Amir Gilasgar,Alireza Akbarzadeh ,Mohammamad  Hanif Manafi , 

 Quantification of the zearalenone in maize oil with no clean-up  Food Control  127  1-6  2021  
  سمیه رهایی، زهرا امام جمعه،رضوی منصوره مظاهری   Immobilized saccharomyces cervisae as a potential aflatoxin decontaminating agent in pistachio nuts   Brazilian journal of microbiology 41: ISSN 1517-8382
41  90-82
2010
  فرزانه انصاری، منصوره مظاهری   A simple method for the detection of melamine in milk powder using high performance liquid chromatography   Journal of Biological Physics and Chemistry- ISSN 1512-0856   36-39
2011
  زهره پوراعتدال، منصوره مظاهری      Aflatoxins in black tea in Iran Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance   2   2013
  زهرا امام جمعه ، سمیه رهایی، سید هادی رضوی، منصوره مظاهری   Evaluation of aflatoxin decontaminating by two strains of Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus rhamnosus strain GG in pistachio nuts   International Journal of Food Science and Technology   47  1647 تا 1653
2012
  Mansooreh Mazaheri, Ali Akbar Saboury, Mehran Habibi Rezaei, Mostafa Shourian, Mohammad Farhadi, Nader Sheibani, Ali Akbar Moosavi-Movahedi   Curcumin Mitigates The Fibrillation Of Human Serum Albumin And Diminishes The Formation Of Reactive Oxygen Species   Protein and peptid letter   224  348-353
2015
  Hadi Fakoor , Iraj Rasooli, Parviz Owlia, Mansooreh Mazaheri, Fataneh Shokrollahi, Hossein Mohammadpour , Sara Shehni Moosaie, Zeynab Jalil   Stimulato-inhibitory response to comin oil in aflatoxin B1 production of Aspergillus species   Jundishapur Journal of Microbiology.   677210    2013
  منصوره مظاهری، علی اکبر صبوری، مهران حبیبی رضایی، علی اکبر موسوی موحدی، نجمه پور ساسان   The Fibrillation Study of β-Lactoglobulin Upon Incubation with Aflatoxin M1   Journal of the Iranian Chemical Society, Vol. 9, Suppl. 1, June   0   2012
  Mansooreh Mazaheri, Ali Akbar Saboury, Ali Akbar Moosavi-Movahedi   Effects of some toxins on fibrillation process of proteins   Molecular Biology Research Communications   3 207 2014
  Mansooreh Mazaheri, , Ali Akbar Moosavi-Movahedi, Ali Akbar Saboury Fariba Khodagholi, Fatemeh Shaerzadeh, Nader Sheibani   Curcumin Protects β-Lactoglobulin Fibril Formation and Fibril-Induced Neurotoxicity in PC12 Cells.   PLOS ONE | DOI:10.1371/journal.pone.0133206   17  17 ژولای 2015
2015
  Mahdie Rahban , Mehran Habibi-Rezaei  , , Mansoureh Mazaheri , Luciano Saso, A.A Moosavi Movahedi

Anti-Viral Potential and Modulation of Nrf2 by Curcumin: Pharmacological Implications

Antioxidants  doi:10.3390/antiox9121228  2020
       
 
  سمیه رهایی، زهرا امام جمعه، سید هادی رضوی، منصوره مظاهری   توانایی سویه های لاکتوباسیلوس رامنوسوس (LBGG)-GG جهت کاهش B1 در پسته آفلاتوکسین   مجله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان   64-51
1388
  محمد هادی فکور، عبدالعلی علامه، رسولی، منصوره مظاهری   اثر ضد قارچی اسانس های آویشن بر قارچ مولد آفلاتوکسین آسپرژیلوس پارازیتیکوس   فصلنامه گیاهان دارویی
  1392
  مریم تاج آبادی ابراهیمی ، هدی بهرامی ، مریم هاشم، منصوره مظاهری ، پروانه جعفری   بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآوردههای لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین   فصلنامه علوم و صنایع غذایی   41  167-159
1392
  منصوره مظاهری، علی اکبر صبوری، مهران حبیبی رضایی، محمد فرهادی، علی اکبر موسوی موحدی   کورکومین، ملکول نیروهای چندگانه، تعدیل کننده بیولوژیکی و اثرات درمانی آن   فصلنامه علمی، پژوهشی علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران،   132-121
1396
  سید محمود طباطبایی،منصوره مظاهری، رضا فرخی، علی اکبر موسوی موحدی   بازرگانی فرآورده های حلال   نشریه نشاء علم، سال دوم ،شماره دوم، خرداد ماه   0  54-60 1391
  منصوره مظاهری،معصومه محمودی
تنوع زیستی، امنیت غذایی و سلامت
نشریه نشاء علم، سال دهم ،شماره1، دیماه   0   1398
   مهدیه رهبان، منصوره مظاهری، علی اکبر موسوی موحدی
 تاثیر عملکرد کورکومین در جلوگیری از بیماریزایی و ویروس ها
نشریه نشاء علم، سال دهم ،شماره دوم، خرداد ماه   0  120-129 1399
   منصوره مظاهری، ملیحه نازی  مدیریت نوآوری، استانداردهای نوآوری  و اهمیت آن   نشریه نشاء علم، سال دوازدهم ،شماره اول، دیماه    38-45  1400  
  منصوره مظاهری   استفاده از نانوتکنولوژی در کاهش مایکوتوکسین ها   مجله استاندارد     1387 
  منصوره مظاهری   نقش منابع غذایی در بیوسنتز آفلاتوکسین ها   مجله استاندارد     1382
  منصوره مظاهری   چگونگی کاهش مایکوتوکسین ها در خوراک دام   مجله استاندارد     1381
  منصوره مظاهری   روند قانون گذاری مایکوتوکسین ها در مواد غذایی   مجله استاندارد   0   1384
  منصوره مظاهری   اثرات آلاینده های محیط زیست در مواد غذایی   مجله استاندارد   0   1383
  منصوره مظاهری   مشکلات و خطاهای نمونه برداری در اندازه گیری آفلاتوکسین ها   مجله استاندارد   0   1385
  منصوره مظاهری   آلاینده های غذایی   ماهنامه پیام کیفیت   0   1386
  منصوره مظاهری- نرگس زاهد   استاندارد سازی کالا برای افزایش صادرات   روزنامه ایران   0   1386
  منصوره مظاهری   ISO 22222 برنامه ریزی مال خصوصی (تجربه اتریش)   هفته نامه استاندارد   0   1388
  منصوره مظاهری   استانداردهای بین المللی برای ایمنی غذا   ماهنامه استاندارد   0   1388
  فتانه شکرالهی-خسرو برازندگان- منصوره مظاهری- فرزانه انصاری و فرناز دستمالچی   ملامین در مواد غذایی   ماهنامه استاندارد   0   1388
  منصوره مظاهری   کنترل کیفیت فرآورده های قنادی و بررسی وضعیت مایکوتوکسین ها   ماهنامه استاندارد     1388
   منصوره مظاهری فناوری انرژی با استفاده از بیوتکنولوژی   ماهنامه استاندارد   0   1385
  منصوره مظاهری   اهمیت نمونه بردای، آماده سازی و روش های اندازه گیری در تعیین مقدار مایکوتوکسین ها   ماهنامه اندازه شناسی   0   1393
  منصوره مظاهری آلاینده های هوا   ماهنامه استاندارد     1384
  سید محمود طباطبایی،منصوره مظاهری، رضا فرخی، علی اکبر موسوی موحدی
بازرگانی فرآورده های حلال   نشریه نشاء علم، سال دوم ،شماره دوم، خرداد ماه   0   1391
  منصوره مظاهری   استفاده از نانوتکنولوژی در کاهش مایکوتوکسین ها   مجله استاندارد   0   1387 
  منصوره مظاهری   نقش منابع غذایی در بیوسنتز آفلاتوکسین ها    مجله استاندارد   1382
   منصوره مظاهری چگونگی کاهش مایکوتوکسین ها در خوراک دام   مجله استاندارد   0   1381
   

LEILA PEIVASTEH-ROUDSARI;

 

ANOSHEH RAHMANI;

 

NABI SHARIATIFAR;

 

BEHROUZ TAJDAR-ORANJ;

 

MANSOOREH MAZAHERI;

 

PARISA SADIGHARA;

 

AMIN MOUSAVI KHANEGHAH

 

Occurrence of Histamine in Canned Fish Samples (Tuna, Sardine, Kilka, and Mackerel) from Markets in Tehran 

 

J Food Prot

 83 (1)  136–141  2020
  منصوره مظاهری   روند قانون گذاری مایکوتوکسین ها در مواد غذایی    مجله استاندارد 0   1384
   منصوره مظاهری اثرات آلاینده های محیط زیست در مواد غذایی   مجله استاندارد   0   1383
  منصوره مظاهری   اثرات آلاینده های محیط زیست در مواد غذایی   مجله استاندارد   0   1383
  منصوره مظاهری   مشکلات و خطاهای نمونه برداری در اندازه گیری آفلاتوکسین ها   مجله استاندارد   0   1385
  منصوره مظاهری   آلاینده های غذایی   ماهنامه پیام کیفیت   0   1386
  منصوره مظاهری- نرگس زاهد   اثرات آلاینده های محیط زیست در مواد غذایی   روزنامه ایران   0
1386
  منصوره مظاهری   ISO 22222 برنامه ریزی مال خصوصی (تجربه اتریش)   Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance   0   1388
  منصوره مظاهری    استانداردهای بین المللی برای ایمنی غذا ماهنامه استاندارد   0   1388
  منصوره مظاهری   استانداردهای بین المللی برای ایمنی غذا   ماهنامه استاندارد   0   1388
  فتانه شکرالهی-خسرو برازندگان- منصوره مظاهری- فرزانه انصاری و فرناز دستمالچی   ملامین در مواد غذایی    ماهنامه استاندارد   0   1388
   منصوره مظاهری کنترل کیفیت فرآورده های قنادی و بررسی وضعیت مایکوتوکسین ها   ماهنامه استاندارد     1388
  منصوره مظاهری   کنترل کیفیت فرآورده های قنادی و بررسی وضعیت مایکوتوکسین ها   ماهنامه استاندارد   0   1388
  منصوره مظاهری   فناوری انرژی با استفاده از بیوتکنولوژی ماهنامه استاندارد     1385 
  منصوره مظاهری   فناوری انرژی با استفاده از بیوتکنولوژی   ماهنامه استاندارد     1385
  منصوره مظاهری   اهمیت نمونه بردای، آماده سازی و روش های اندازه گیری در تعیین مقدار مایکوتوکسین ها   ماهنامه اندازه شناسی     1393 
             

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
منصوره مظاهری- فرزانه انصاری  Detection of melamine in powdered milk using high performance liquid chromatoghraph   دومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی-1390   تهران ایران سخنرانی 1390
منصوره مظاهری   Importance of sampling and sample preparation on quantification of aflatoxin B1 in animal feeding   دومین کنفرانس بین المللی طیور-1389   تهران ایران سخنرانی 1389
سمیه رهایی-منصوره مظاهری-زهرا امام جمعه   Application of biological methods in Aflatoxin B1 reduction in Pistachio nuts   اولین کنفرانس بین المللی مایکوتوکسین ها -2008   آمستردام  هلند سخنرانی 2008
منصوره مظاهری   بررسی کنجاله های پنبه دانه وارداتی به ایران از لحاظ آلودگی به آفلاتوکسین   اولین کنفرانس بین المللی بهداشت مواد غذایی- 1388   تهران ایران سخنرانی 1388
منصوره مظاهری   DEGRADIATION OF AFLATOXIN B1 IN PISTACHIO BY UV RADIATION   1st International Symposium on Mycotoxins in Nuts and Dried Fruits   تهران ایران سخنرانی 1390
منصوره مظاهری   INSPECTION OF AFLATOXINS IN IMPORTED PEANUTS TO IRAN   1st International Symposium on Mycotoxins in Nuts and Dried Fruits، ۱۳۹۰   دامغان ایران سخنرانی 1390
منصوره مظاهری، محمد حنیف منافی   REVIEW TO “IRAN CODEX COMMITTEE ON FOOD CONTAMINANTS” ACTIVITIES FROM 2001 – 2010   1st International Symposium on Mycotoxins in Nuts and Dried Fruits ،1390   دامغان ایران سخنرانی 1390
اعظم السادات مشکانی، منصوره مظاهری   Review to mycotoxin controlling rules in Iran   1st International Symposium on Mycotoxins in Nuts and Dried Fruits،۱۳۹۰ ،   دامغان ایران سخنرانی 1390
سمیه رهایی، زهرا امام جمعه، سید هادی رضوی، منصوره مظاهری   Comparison of Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus rhamnosus strain GG as Aflatoxin decontaminating agents in pistachio nuts
پنجمین سمپوزیوم بین المللی پسته و بادام - 1388
Sunliurfa   ترکیه سخنرانی 1388
Mansooreh Mazaheri, Ali Akbar Saboury, Najmeh Poursasan,Ali Akbar Moosavi Movahedi   The Fibrillation Study of β-Lactoglobulin Upon Incubation with Aflatoxin M1   The First International & 11th Iran Biophysical Chemistry Conference, Ardabil University of Medical Science 1391
اردبیل ایران سخنرانی 1391
Mansooreh Mazaheri, Ali Akbar Saboury, Najmeh Poursasan,Ali Akbar Moosavi Movahedi   The Fibrillation Study of β-Lactoglobulin Upon Incubation with Aflatoxin M1   The First International & 11th Iran Biophysical Chemistry Conference, Ardabil University of Medical Science 1391   اردبیل  ایران سخنرانی 1391
Mansooreh Mazaheri, Ali Akbar Saboury, Mehran Habibi rezaee, Ali Akbar Moosavi Movahedi   The study of seeding effects on fibrillation of Bovine Serum Albumin   1st Tabriz International Life Science Conference and 12th Iran Biophysical Chemistry Conference 1392
تبریز ایران سخنرانی 1392
Mansooreh Mazaheri, Ali Akbar Saboury, Mehran Habibi rezaee, Ali Akbar Moosavi Movahedi   The study of seeding effects on fibrillation of Bovine Serum Albumin   1st Tabriz International Life Science Conference and 12th Iran Biophysical Chemistry Conference 1392
تبریز ایران سخنرانی 1392
منصوره مظاهری، زهره پوراعتدال   Determination Of Aflatoxins In Black Tea In Iran’s Market   23rd International ICFMH Symposium, FoodMicro2012 Global Issues in Food Microbiology 3-7 September 1391   استانبول ترکیه سخنرانی 1391
منصوره مظاهری   فناوری انرژی با استفاده از بیوتکنولوژی   اولین کنفرانس بین المللی مدیریت و برنامه ریزی انرژی-۱۳۸۵   تهران ایران سخنرانی 1385
منصوره مظاهری، مهدی ارجمند، محمد کاظمینی   مدلسازی سینتیک ایجاد آفلاتوکسین B1 در پسته به وسیله اشعه ماورا بنفش و رطوبت   شانزدهمین کنگره بین المللی مهندسی شیمی   بوداپست  مجارستان سخنرانی 1382
منصوره مظاهری، مهدی ارجمند، محمد کاظمینی   مدلسازی سینتیک ایجاد آفلاتوکسین B1 در پسته به وسیله اشعه ماورا بنفش و رطوبت   شانزدهمین کنگره بین المللی مهندسی شیمی
بوداپست  مجارستان سخنرانی 1382
منصوره مظاهری-نادر آزادبخت   بررسی ضایعات نان استان لرستان از لحاظ آلودگی به آفلاتوکسین   هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی   ارومیه  ایران سخنرانی 1386
منصوره مظاهری-نادر آزادبخت   بررسی ضایعات نان استان لرستان از لحاظ آلودگی به آفلاتوکسین   هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی   ارومیه ایران سخنرانی 1386
منصوره مظاهری   کشاورزی ارگانیک   هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی   ارومیه ایران سخنرانی 1386
زهره غنوی، گیتی کریم،منصوره مظاهری   بررسی شیر های تولیدی کارخانجات ایران از لحاظ آلودگی به پنی سیلیوم ها   کنگره ملی میکروبیولوژی ، دانشگاه الزهرا-   تهران ایران سخنرانی 1386
منصوره مظاهری   The fibrillation study on bovine serum albumin upon the effect of lead ions   12thIranian Congress of Toxicology, 15-17 May 2013 Mazandaran University of Medical Sciences 1392   ساری ایران سخنرانی 1392
منصوره مظاهری   مقاله HACCP در کنترل مایکوتوکسین   اولین همایش ملی خشکبار   تبریز  ایران سخنرانی 1382
منصوره مظاهری   بررسی کشمش های صادراتی ایران از لحاظ تطبیق با استاندارد ملی   اولین همایش ملی خشکبار   تبریز  ایران سخنرانی 1382
منصوره مظاهری   استانداردهای جهانی و ایمنی مواد غذایی   سومین همایش صنایع غذایی قوچان ایران سخنرانی 1393
منصوره مظاهری   راه های پیشگیری از آفلاتوکسین در پسته   اولین همایش ملی خشکبار   تبریز ایران سخنرانی 1382
منصوره مظاهری   نقش بیوفیلترها در نجات محیط زیست از آلودگی   اولین کنفرانس ملی راهکارهای توسعه فرهنگ زیست محیطی 1387   تهران ایران سخنرانی 1387
منصوره مظاهری   بررسی تغییر غلظت آفلاتوکسین B1 در پسته به وسیله اشعه ماورائ بنفش   پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی1384   تهران ایران سخنرانی 1384
منصوره مظاهری   اثر دیوکسین بر مواد غذایی و سلامت پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی   تهران ایران سخنرانی 1384
منصوره مظاهری   کشاورزی و غذای ارگانیک: حقایق علمی و انتظارات مصرف کننده   اولین کنگره ملی سلامت غذا   کرج ایران سخنرانی 1393
منصوره مظاهری، علی اکبر موسوی موحدی ، علی اکبر صبوری   Effects of curcumin on beta-lactogolobulin and HSA fibrillation
چهاردهمین همایش بیوشیمی فیزیک ایران-1395
زابل ایران سخنرانی 1395
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   تغییرات اقلیمی و ایمنی غذایی   اولین همایش ملی تخصصی علوم کشاورزی و محیط زیست ایران   اردبیل ایران سخنرانی  
منصوره مظاهری   Effects of some toxins on fibrillation process of proteins   کنفرانس ملی علوم پروتئینی و پپتیدی از پایه تا کاربردهای پزشکی   شیراز ایران سخنرانی  
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   گیاهان دارویی از نگاه قران کریم و احادیث   سومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدارایران   همدان ایران سخنرانی  
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   استانداردها و ایمنی مواد غذایی   همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا   تهران ایران سخنرانی  
منصوره مظاهری، معصومه محمودی میمند،   مایکوتوکسین ها و بیوتروریسم
همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی   کیش ایران سخنرانی  
معصومه محمودی میمند،منصوره مظاهری   راهکارهای کاهش و جلوگیری از تولید آفلاتوکسین ها در محصولات کشاورزی   همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی   کیش ایران سخنرانی  
منصوره مظاهری   Effects of Lead-HSA interactions on fibrillation of protein   پانزدهمین همایش بیوشیمی فیزیک ایران   گرگان یران سخنرانی 1397

د)پروژه های تحقیقاتی

   
عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
اندازه گیری ملامین در شیر خشک نوزادان   فرزانه انصاری-منصوره مظاهری   ایران(پژوهشگاه استاندارد)   خاتمه یافته

تشخیص افزودن مواد خنثی کننده در شیر   خسرو برازندگان- جواد حصاری-منصوره مظاهری-جبار کاظمی
ایران(پژوهشگاه استاندارد)   خاتمه یافته

بررسی و مقایسه دو روش در اندازه گیریTLC و ELISA آفلاتوکسین ها در پسته   فتانه شکر اللهی- اعظم السادات مشکانی- طاهره عبدالهی- منصوره مظاهری- نادیا احمدی   ایران(پژوهشگاه استاندارد)   خاتمه یافته

بررسی میزان آلودگی ضایعات نان به آفلاتوکسین   نادر آزاد بخت- ........-منصوره مظاهری   ایران(پژوهشگاه استاندارد)   خاتمه یافته 
بررسی آلودگی های قارچی در چای   زهره پور اعتدال- منصوره مظاهری   ایران(پژوهشگاه استاندارد)   خاتمه یافته 
TCP فائو   نمایندگان وزارت بهداشت – وزارت جهاد کشاورزی-منصوره مظاهری    وزارت جهاد کشاورزی
خاتمه یافته 
عضو کمیته ارزیابی ریسک آفلاتوکسین M1 در شیر توسط سازمان بهداشت جهانی   منصوره مظاهری- رویا نوربخش و نمایندگان سازمان بهداشت جهانی    وزارت بهداشت
خاتمه یافته
بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیر شتر   علی اکبر موسوی موحدی- منصوره مظاهری- مریم سلامی- مریم مصلحی و....    ایران(پژوهشگاه استاندارد)  - دانشگاه تهران
خاتمه یافته 
طرح نمونه برداری از پسته برای سازمان کدکس   منصوره مظاهری- اعظم السادات مشکانی- وزارت بازرگانی- وزارت بهداشت-وزارت جهاد کشاورزی  سازمان ملی استاندارد
خاتمه یافته 
کارگاه کشوری ارزیابی سیستم کنترل غذا با همکاری سازمان بهداشت جهانی و سازمان خوارو بار وکشاورزی ملل متحد   نمایندگان سازمان های نظارتی بر مواد غذایی -منصوره مظاهری نماینده پژوهشگاه استاندارد    وزارت بهداشت
خاتمه یافته 
طرح بررسی میزان قند در لواشک‌های تولید ایران وچگونگی تشخیص قره‌قروت درلواشک   منصوره مظاهری (مجری)    ایران(پژوهشگاه استاندارد)  
خاتمه یافته 
 

 بررسی و پایش زیرالنون در روغن ذرت

 منصوره مظاهری (مجری) ایران(پژوهشگاه استاندارد)    خاتمه یافته  
 اندازه گیری باقیمانده هگزان در پروتئین سویا و روغن های خوراکی
 لادن رشیدی، حمید رشیدی نوده، منصوره مظاهری، مرجان حیدرزاده، مریم کاظم پور، مریم محمدی
 ایران(پژوهشگاه استاندارد)  
  خاتمه یافته    
 بررسی امکان سنجی جایگزینی شربت فروکتوز به جای بخشی از ساکارز در فرمولاسیون کیک و کلوچه با رویکرد بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و تعیین هیدروکسی متیل فورفورال  فرناز دستمالچی، مریم محمدی، معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری، جبار کاظمی   ایران(پژوهشگاه استاندارد)     خاتمه یافته      
 پایش و بررسی میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی به روش HPLC به منظور ارزیابی ریسک و بازنگری حد مجاز آفلاتوکسین B وG در بادام زمینی  معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری، جبار کاظمی، فرنوش عطار  ایران(پژوهشگاه استاندارد)   خاتمه یافته      
 مطالعه بین آزمایشگاهی روش اندازه گیری آفلاتوکسینB وGدر غلات به منظور تجدید نظر استاندارد ایزو 16050
 معصومه محمودی میمند، محمد حسین شجاعی، منصوره مظاهری، جبار کاظمی، مرجان حیدرزاده، مریم جلیلی، الهام هاشمی شاد، آناهیتا راستگو  سازمان ملی استاندارد  خاتمه یافته      
 سنجش و ارزیابی آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه استان تهران  منصوره مظاهری- معصومه محمودی میمند- جبار کاظمی،   ایران(پژوهشگاه استاندارد)  خاتمه یافته      

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
خوراک دام – اندازه گیری نشاسته به روش پلاریمتری – روش آزمون   شماره 5835    
خوراک دام- اندازه گیری آفلاتوکسینB1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی   شماره 6401    
خوراک دام- تعیین فورازولیدون به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا – روش آزمون   6698   
شیرین بیان-اندازه گیری اسید گلیسیریزیک در عصاره به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا - روش آزمون   6699   
شیر و فرآورده های آن - راهنمای توصیفی اندازه گیری آفلاتوکسین M با استفاده از روش ایمنی سنجی آنزیماتیک رقابتی   8036   
مواد غذایی - غلات اندازه گیری فومانایزین ‏های B1 و2 B در ذرت با کرماتوگرافی مایع با کارایی عالی و تخلیص بوسیله ستون ایمونوافینیتی (IAC) - روش آزمون   7613  
غلات و فرآورده های غله ای آسیاب شده روان –نمونه برداری خودکار با ابزار مکانیکی   8093  
آزمایشگاه مایکوتوکسین ها- ایمنی و آلودگی زدایی - آیین کار   9390   
مغزهای درختی – آیین کار بهداشتی   8689   
غلات – پیشگیری و کاهش مایکوتوکسین ها - آیین کار بهداشتی   9391   
انجیر خشک -آیین کار بهداشتی   9393   
خوراک دام- پیشگیری و یا کاهش آفلاتوکسین B1- آیین کار بهداشتی   9471   
پودر پسته- ویژگی ها و روش آزمون   9636   
خرمای خشک و نیمه خشک -راهنمای اجرای برنامه های پیش نیازی و سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در واحدهای فرآوری و بسته بندی
9637   
کشمش- راهنمای اجرای برنامه های پیش نیازی و سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل در واحدهای فرآوری و بسته بندی   10744   
مغز پسته   218   
غلات- عملیات مناسب انبارداری برای کاهش اکراتوکسین A   12259    
خوراک دام- تعیین مقدار زرالنون با کرماتوگرافی مایع با کارایی عالیو تخلیص بوسیله ستون ایمونوافینیتی (IAC) - روش آزمون   12257   
خوراک انسان ودام- بیشینه رواداری مایکوتوکسین ها   5925   
شیر خام –ویژگی ها و روش آزمون
164   
قهوه و جو – اندازه گیری اکراتوکسین A   13122    
دیوکسین– نمونه برداری   13121    
نیترات – نمونه برداری   13532   
مغزهای درختی – نمونه برداری   13534   
PAH – آیین کار کاهش   13533   
مخلوط میوه های خشک ورقه شده – ویژگی ها و روش های آزمون   14242   
اصول کاری تجزیه و تحلیل احتمال وقوع خطر برای دستیابی به ایمنی مواد غذایی   14344   
زیره سبز و زرد و روشن- ویژگی ها و روش های آزمون- اصلاحیه   13964    
خوراک انسان و دام - اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارآیی عالی و خالص سازی با استفاده ازستون ایمونوافینیتی - روش آزمون – ( اصلاحیه شماره 1)   6872   
شیر و فراورده های آن- اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی - روش آزمون (اصلاحیه شماره 1)   7133   
بسته بندی خرما   5998(بعنوان عضو)    
غلات و حبوبات و فرآورده های آسیاب شده آنها – نمونه برداری از ساخت های ساکن   7571   
خوراک دام – اندازه گیری زرالنون به روش کروماتوگرافی لایه نازک   7135   
غلات – تعیین مقدار داکسی نیوالنون به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   9240   
غلات و فرآورده های آن – اندازه گیری اکراتوکسین A پس از تصفیه با بی کربنات – به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   6189   
شیر خام – اندازه گیری سولفا متازین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   9470   
بادام زمینی – آیین کار بهداشتی و پیشگیری و کاهش آلودگی آفلاتوکسین   9264   
شکر خام سفید – اندازه گیری گلوکز وفروکتوز به روش HPAEC   9371   
ملاس – اندازه گیری رافینوزبه روش HPAEC   9372   
زرشک – ویژگیها و روش آزمون   3337   
خرمای نرم – راهنمای اجرای برنامه های پیش نیاز ی و رسم تجزیه و تحلیل ها   9713   
اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC   11130   
اندازه گیری کافئین در قهوه به روش HPLC   11242   
اندازه گیری ویتامین ها به روش HPLC
11243   
اندازه گیری سیکلامات   11129   
عسل – اندازه گیری میزان اتانل – روش آنزیمی   11132   
عسل – اندازه گیری گلیسرول – روش آنزیمی   11131   
غلات – تعیین مقدار داکسی نیوالنون به روش کروماتوگرافی مایع با لایه نازک   10798   
مواد غذایی- اندازه گیری ویتامین D به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا-   13579   
مرکبات خشک شده   12341   
میوه چیکو خشک شده   12342   
میوه گووالا خشک شده   12344   
فلزات سنگین   12968   
تخمه آفتابگردان   14615   
تخمه هندوانه   14614   
تخمه کدو   14616   
کشمش بیدانه برای مصارف صنعتی- ویژگی ها و روش های آزمون   2494   
کشمش سبز- ویژگی ها و روش های آزمون
3122   
کشمش دانه داربرای مصارف صنعتی- ویژگی ها و روش های آزمون   3387  
چرم- آزمون های شیمیایی   1-14166    
شیر و فراورده های آن- اندازه گیری آفلاتوکسین M1 در کره به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   14770   
فراورده های گوشتی – شناساسایی سویا   10085    
قهوه و فراورده های آن –اندازه گیری کافئین   11242   
مواد غذایی و فرآورده های کشاورزی- روش نمونه برداری برای کنترل رسمی سطوح مایکوتوکسین ها   12004   
کشمش سبز- ویژگی ها و روش های آزمون   3122   
روش آزمون اندازه گیری نیتریت و نیترات در میوه و سبزی و فراوده های آن ها به طریق بیناب سنجی مولکولی (اصلاحیه شماره 1)   -4106a    
میوه ها و سبزی ها- سیب زمینی -اندازه گیری نیترات و نیتریت -روش اسپکترومتری -روش آزمون (اصلاحیه شماره1)   6963-a    
تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا - روش آزمون   16413  
تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی گازی – روش آزمون   16414   
الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید – سدیم دو دسیل سولفات-راهنمای کلی   18031   
مغز بادام شیرین و تلخ ـ ویژگی¬ها و روش¬های آزمون   16   
بادام سنگی شیرین وتلخ ـ ویژگی¬ها و روش¬های آزمون   88   
شیر-آشکار سازی و اندازه گیری شوینده و سفید کننده ها   19701   
شیر-آشکار سازی و اندازه گیری خنثی کننده های بی کربنات   19700   
خلال مغز بادام ـ ویژگی¬ها و روش¬های آزمون   3415   
دانه ذرت جهت تغذیه دام و طیور- ویژگی ها و روش های آزمون    1445  
پودر موسیر   21112    
روغن زیتون- روش همگانی تشخیص وجود سایر روغن ها در انواع روغن های زیتون   11821   
زرشک- ویژگی ها و روش های آزمون اصلاحیه   3337   
ارزیابی خصوصیات همولیز کنندگی مواد به کار رفته در وسایل پزشکی-روش آزمون   21655   
عملیات خوب آزمایشگاهی برای اندازه گیری باقی مانده آفتکش ها-آیین کار   21753   
روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی- اندازه گیری عدد آنیزیدین   4093   
برنج 127  
نخود  96  
ﺧﻮراک دام- ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻘﺪار زﻳﺮاﻟﻨﻮن ﺑﻪ روش ‏ﻛﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﻲ ﻣﺎﻳﻊ ﺑﺎ ﻛﺎرآﻳﻲ ﺑﺎﻻ و ﺗﺨﻠﻴﺺ ﺑﻪ ‏وﺳﻴﻠﻪ ‏ﺳﺘﻮن اﻳﻤﻮﻧﻮاﻓﻴﻨﻴﺘﻲ- روش آزمون‏(اصلاحیه شمار
1257-1    
هیستامین به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا-روش آزمون   22346   
دانه کنجد- ویژگی‌ها و روش‌های آزمون   323-1    
روغن کنجد- آئین کار تولید بهداشتی   14955   
میکروبیولوژی زنجیره غذایی– واکنش زنجیره‌ای پلی‌مراز برای شناسایی پاتوژن‌های منتقل شونده از غذا- شناسایی یرسینیای انتروکولیتیکای بیماری‌زا و یرسینیا سودوتوبرکلوزیس   15585   
مواد غذایی- روش‌های ردیابی ارگانیسم‌های تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده‌های حاصـل از آن‌هـا- استخراج اسید نوکلئیک   10762   
مواد غذایی- روش‌های ردیابی ارگانیسم‌های تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده‌های حاصل از آن‌ها- الزامات کلی و تعاری 9613   
فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته – ویژگی¬ ها و روش های آزمون   5753   
 روش‌های جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی_ روش‌های آنالیز ردیابی موجودات‌ تراریخته و محصولات حاصل از آنها قسمت 4: روش‌های غربالگری بر پایهReal-time PCR برای ردیابی توالی‌های DNA؛ P-nos و P-nos- nptI 9617-4    
روش‌های جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی- روش‌های آنالیز ردیابی موجودات‌ تراریخته و محصولات حاصل از آنها قسمت 5: روش‌های غربالگری بر پایه Real-time PCR برای ردیابی توالی‌ ۶۵DNA؛ پروموتر FMV)P-FMV   9617-5    
روش‌های جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی- روش‌های آنالیز ردیابی موجودات‌ تراریخته و محصولات حاصل از آنها قسمت 6: روش‌های غربالگری بر پایه Real-time PCR برای ردیابی توالی‌های DN۶۷A؛ cry1Ab/Ac و Pubi-cry   9617-6    
ارزیابی بیولوژیکی وسایل پزشکی- قسمت 5: آزمون‌های سمیت سلولی ۵۶برون‌تنی   7216-6    
غلات – تعیین مقدار زرالنون – به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   9239(بعنوان رئیس)    
غلات – تعیین مقدار اکراتوکسین A به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   9238   
کشمش و میوه های خشک شده – تعیین مقدار اکراتوکسین A – به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   9237   
کشمش – ویژگیها و روشهای آزمون   17  
غلات و فرآورده های آن – تعیین مقدار Don به روش HPLC و تخلیص با ستون فاز جامد   10215   
خرمای سایر   285   
شیر و شیر خشک – اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   7133   
خرمای کبکاب -ویژگی ها و روش های آزمون   803   
خرمای خاصه- ویژگی ها و روش های آزمون   2710  
 خوراک دام- نمونه برداری
 7570  
 لواشک - ویژگی ها و روش های آزمون
 3338  
 میوه فراوری شده ویژگی ها و روش های آزمون  11088  
 طراحی و اجرای برنامه تضمین مقررات ملی ایمنی غذا در ارتباط با استفاده از داروهای دامپزشکی در دام های تولید کننده غذا- راهنما  15712  
 

روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی- کروماتوگرافی گازی متیل استرهای اسیدهای چرب قسمت 1تاندازه گیری متیل استرهای اسیدهای چرب- راهنما

 13126-1  
 روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی کروماتوگرافی گازی متیل استرهای اسید چرب قسمت4-اندازه گیری با کروماتوگرافی گازی موئینه  13126-4  
 

روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی- کروماتوگرافی گازی متیل استرهای اسیدهای چرب قسمت 2-تهیه متیل استرهای اسیدهای چرب

 13126-2  
 

اندازه گیری ملامین در شیر خشک به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا

- روش آزمون

 20807  
 شیر خام شتر - ویژگی ها و روش های آزمون  20805  
 

مواد غذایی-روش های کاهش اکریل آمید-آیین کار

 19194  
 خشکبار و میوه های خشک- اندازه گیری رطوبت  672  
 

کره بادام زمینی- ویژگی ها و روش های آزمون

 5690  
 آب تمرهندی تغلیظ شده- ویژگی ها و روش های آزمون  2340  
 خشکبار و میوه های خشک شده روش نمونه برداری  1036  
 برگه زردآلو- ویژگی ها و روش های آزمون  11  
 قیسی- ویژگی ها و روش های آزمون
 13  
 خوراک دام- نمونه برداری 7570  
 روغن زیتون، روغن کنجد و روغن بادام زمینی - اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارآیی عالی و خالص سازی با استفاده ازستون ایمونوافینیتی - روش آزمون  19195  

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   کارگاه آموزشی خشکبار
1385
پژوهشگاه استاندارد   کارگاه آموزشی مایکوتوکسین ها   1390
پژوهشگاه استاندارد   دوره آموزشی تدوین استانداردهای بین المللی در کنفرانس استاندارد و ایجاد علائم و نشان تجاری در کشورهای اسلامی
1393
پژوهشگاه استاندارد   دوره آموزشی اعتبار بخشی روش های کمی آزمون   1394
سازمان ملی استاندارد ایران   کارگاه مقدمه ای بر آنالیز ریسک   1395
سازمان ملی استاندارد ایران   کارگاه روش های نمونه برداری از غلات برای آزمون مایکوتوکسین ها   1396-1398-1399
 پژوهشگاه استاندارد  نمونه برداری از خوراک دام  1398-1399-1400

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه استاندارد
 معاونت پژوهشی
پژوهشگاه استاندارد
شهرویور 1398 تاآبان 1400
 معاونت پژوهش وفناوری   معاونت پژوهشی  پژوهشگاه استاندارد  آبان 1400 تا کنون  
مدیر کل دفتر پژوهش های کاربردی و فناوری
 مدیر  پژوهشگاه استاندارد
 شهریور 1398 تااردیبهشت 1400
 
 مدیر گروه پژوهشی بیولوژی پژوهشکده غذایی و کشاورزی
 مدیر گروه
 پژوهشگاه استاندارد  1397 تا شهریور 1398
 
 سرپرست گروه پژوهشی بیولوژی پژوهشکده غذایی و کشاورزی  سرپرست گروه
 پژوهشگاه استاندارد  1395 تا 1397
 
  سرپرست گروه پژوهشی مواد غذایی پژوهشکده غذایی و کشاورزی  سرپرست گروه
 پژوهشگاه استاندارد
 1394 تا 1395
 
 نماینده ایران  اجلاس بین المللی کدکس آلاینده های غذایی  هلند  2004  
نماینده ایران   اجلاس بین المللی کدکس آلاینده های غذایی   هلند 2006
نماینده ایران   اجلاس بین المللی کدکس آلاینده های غذایی   چین 2007
نماینده ایران   اجلاس بین المللی کدکس آلاینده های غذایی
هلند 2008
نماینده ایران   اجلاس بین المللی کدکس آلاینده های غذایی   هلند 2009
نماینده ایران   اجلاس بین المللی کدکس آلاینده های غذایی   هلند 2014
نماینده ایران   اجلاس بین المللی کدکس آلاینده های غذایی
هند 2015
نماینده ایران   اجلاس بین المللی کدکس آلاینده های غذایی   روسیه 2013
نماینده سازمان ملی استاندارد ایران   کمیته IDF شیر   ایران  
نماینده ایران   سمینار ایمنی مواد غذایی ، سازمان بهره وری آسیایی   اندونزی  1385
ناظر قرارداد   طرح نمونه برداری از پسته جهت ارائه به کمیته بین المللی کدکس آلاینده ها   ایران  
برگزارکننده   Workshop با عنوان مایکوتوکسین ها، روش های نمونه برداری و آنالیز در اولین کنفرانس بین المللی بهداشت مواد غذایی   تهران 1388
نماینده و عضو کاری سازمان ملی استاندارد ایران   اجرای طرح بین المللی کاهش آفلاتوکسین در پسته، با همکاری سازمان FAO با عنوان: MONITORING ,ASSESMENT , PREVENTION AND CONTROL OF AFLATOXIN CONTAMINATION OF PISTACHIOS      
عضو گروه   تهیه اطلاعات برای سازمان بین المللی JECFA در سال 1386 با عنوان: The Frequency Distribution and Extent of Aflatoxin Contamination in Iranian Pistachio Nuts (In-shell)     1386
عضو کمیته   تدوین استراتژی شورای هماهنگی کدکس غذایی ایران در تدوین استانداردهای ایمنی و کیفیت مواد غذایی   ایران  1394-1399



عضو گروه   تدوین کتاب آیین کار عملیات مناسب زراعی GAP ,و استقرار سیستم HACCP در کشمش ، اداره نظارت بر مواد غذایی   ایران 1383
عضو گروه   تدوین آیین کار اخذ پروانه های بهداشتی کارگاه های فرآوری پسته ، اداره نظارت بر مواد غذایی   ایران 1384
عضو گروه   تدوین کتاب آیین کار عملیات مناسب زراعی GAP ,و استقرار سیستم HACCP در پسته ، اداره نظارت بر مواد غذایی   ایران 1382
استاد مشاور   تعیین قابلیت لاکتوباسیلوس کازئی بومی ایران در مهار جذب آفلاتوکسین B1 در رده سلولی Caco-2،   دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی   1392
استاد مشاور   بررسی قدرت آفلاتوکسین زدایی سویه های میکروبی تثبیت شده بر پسته،   دانشگاه تهران دانشکده کشاورزی   1387
استاد مشاور   بررسی اثر گاز ازن در آفلاتوکسین برنج و مدلسازی سینتیک آن   دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات   1383
استاد مشاور   اندازه گیری ترکیبات فیزیکوشیمیایی شیر شتر و اندازه گیری آفلاتوکسین m1   دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی
1393
استاد مشاور   بررسی وضعیت آفلاتوکسین m1 در محصول لبنی کره عرضه شده در بازار استان تهران و البرز در دو فصل تابستان و پاییز (داوری)   دانشگاه آزاد واحد دامغان   1394
استاد مشاور   مقایسه مقدارآفلاتوکسین‌های B1, B2, G1, G2 در زیتو‌ن‌های فراوری شده به روش سنتی با و زیتون‌های فراوری شده به روش صنعتی تحت شرایط GMP در بخش طارم سفلی استان قزوین   دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی   1395
استاد مشاور   بررسی اثرات گیاهان نعنا، جعفری، پیاز و چای ایرانی بر روی جذب سرب در بدن   دانشگاه تهران دانشکده کشاورزی   1397

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
پژوهشگر برتر   طبق ضوابط ایین نامه   پژوهشگاه استاندارد   رئیس پژوهشگاه استاندارد   1389 
پژوهشگر برتر   طبق ضوابط ایین نامه   پژوهشگاه استاندارد   رئیس پژوهشگاه استاندارد   1390 
پژوهشگر برتر   طبق ضوابط ایین نامه   پژوهشگاه استاندارد   رئیس پژوهشگاه استاندارد   1391 
پژوهشگر برتر   طبق ضوابط ایین نامه   پژوهشگاه استاندارد   رئیس پژوهشگاه استاندارد   1393 
پژوهشگر برتر   طبق ضوابط ایین نامه   پژوهشگاه استاندارد   رئیس پژوهشگاه استاندارد   1395 
پژوهشگر برتر   طبق ضوابط ایین نامه   پژوهشگاه استاندارد   رئیس پژوهشگاه استاندارد   1396 

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
 انجمن بیوشیمی فیزیک ایران
 عضو  دانشگاه تهران
 1389 تا کنون

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی   ایران   داوری 90/3/1



مجلهIranian Journal of Microbiology   ایران داوری 2012
ژورنال food and chemical toxicology   هلند
داوری 2010
استاندارد ایران ویراستاری استاندارهای ملی
از سال89 تاکنون



ژورنال The Open Food Science Journalبا عنوان Antifungal Activity and Detoxification of Aflatoxins by Plant Extracts: Potential for Food Applications   هلند داوری 1397
داوری مقاله ارزیابی کارایی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در سم‌زدایی آفلاتوکسینB1برپایه مدل شبیه‌سازی شده‌ی ترشحات دستگاه گوارش در فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- دوره سوم   داوری مقاله   داوری 1396
 The Open Food Science Journal-
Comparative analysis of chilli pepper oleoresins for color values, pungency and total capsaicinoids content
 هلند  داوری مقاله  2020  
         

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
       

تاریخ آخرین بروزرسانی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱