زهره پور اعتدال

زهره

پور اعتدال

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

مدیر گروه پژوهشی میکروبیولوژی وبیولوژی

02632898120

2515

02632808120

09121960421

پژوهشکده صنایع غذایی وفرآورده های کشاورزی - گروه پژوهشی میکروبیولوژی وبیولوژی

اعضای هیات علمی-مربی

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
علوم بهداشتی درتغذیه     کارشناسی ارشد  علوم پزشکی تهران تهران ایران 1371
 علوم تغذیه
   کارشناسی
 علوم پزشکی شهید بهشتی
 تهران
 ایران
 1368
 علوم تغذیه
   کاردانی  الزهرا  تهران
 ایران
 1365

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
بررسی وضع تغذیه مادران وکودکان 59-0 ماهه روستاهای تنکابن ورامسر سال 1368   کارشناسی ارشد  

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 تجزیه وتحلیل ریسک ایمنی مواد غذایی،راهنمای اجرا برای نهادهای مسئول ایمنی غذا
 معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری، فرزانه انصاری، فرنوش عطار، زهره پوراعتدال
 ترجمه  دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی
 تهران  ایران
 1398
 

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
 Sara Arefhosseini,Zohre Pouretedal,HeldaTutunchi AND Mehrangiz Ebrahimi Mameghani
 Serum copper, ceruloplasmin, and their relations to
metabolic factors in nonalcoholic fatty liver disease:
a cross-sectional study
 European Journal of Gastroenterology & Hepatology  34  443-448  2021
 Zohre Pouretdal,Mansoure Mazaheri
 

Aflatoxins in black tea in Iran

 Food Addit Contam Part B Surveill  6  127-129  2013
 Zohre Pouretedal,Azamosadat Meshkani
 

Comparing Determination of Deoxynivalenol in Cereals by HPLC Using Two Different Clean-Up Methods

 

Research Journal of Biological Sciences

 3  968-972  2008
 زهره پوراعتدال،شبنم سالک زمانی،ناهید وحیدکیا، مهرانگیزابراهیمی ممقانی
 

تغییر الگوی مصرف مواد غذایی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تبریز پس از ورود به دانشگاه

 مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
 1  37-42 1387
 زهره پوراعتدال ، مهرانگیز ابراهیمی ممقانی
 

فشار خون و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی چاقی

  مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز  2  21-25 1388
مهرانگیزابراهیمی ممقانی،  مهدیه گل زرند ، زهره پوراعتدال ، سید رفیع عارف حسینی، ثریا احمدی
  شاخص گلیسمی
و بارگلیسمی رژیمی بیماران دیابتی نوع
IIو ارتباط آن با عوامل خطر بیماریهای قلبی-عروقی
   مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز  30  7-12 1387
           

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
 Zohre Pouretedal,Zahra Mahdizadeh
 The requirments and principles for preservation of microorganism used for specific microbiological tests
 12th international congress of medical lab. and clinic
 تهران  ایران  پوستر  2019
Zohre Pouretedal,Zahra Mahdizadeh  Quality assurance of tests results by control of culture media in a microbiology laboratory
  12th international congress of medical lab. and clinic  تهران ایران
 پوستر 2019
زهره پوراعتدال
 پیش نیازهای کاهش خطرآلودگی میکروبی ماهی های عرضه شده درسطح خرده فروشی ها هشتمین کنگره علوم دامی ایران 
کردستان  ایران  پوستر 1397
 زهره پوراعتدال - انوشه رحمانی
 تعیین الزامات ایمنی و ویژگی های وسایل ورزشی در استانداردهای ملی به عنوان مسئولیت اجتماعی  سومین کنگره بین المللی علوم ورزشی وسلامت  تهران  ایران
 پوستر  1395
 زهره پوراعتدال - غلامحسین ابراهیمی امام
 

اندازه گیری عدم قطعیت درآزمون های میکروبیولوژی مواد غذایی

 اولین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی تهران
 ایران  سخنرانی 1388
 زهره پوراعتدال- مرجان حیدر زاده - فهمیدخت مختاری
 ارزیابی بیشترین تعداد احتمالی اشرشیاکلی در همبرگرهای صنعتی ایران  اولین ملی امنیت  موادغذایی
 سوادکوه  ایران پوستر
1390
 زهرهپوراعتدال-فهیمدخت
مختاری-مرجانحیدرزاده
 نقشدیاکسینهابرسلامت
انسان
یازدهمین کنگره سراسری تغذیه
 شیراز ایران
پوستر
1389
زهره پوراعتدال
  ارزیابی کیفیت میکروارگانیسم های پروبیوتیک درموادغذایی ومکمل های رژیمی  همایش ملی بهداشت وصنایع غذایی
اهواز
ایران
پوستر
 1399

د)پروژه های تحقیقاتی

عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
 ردیابی اشرشیاکلی 0157:h7 در همبرگرهای صنعتی ایران توسط تکنیک مولکولیa121  مجری  پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه
 اکراتوکسین A در چای
 مجری   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه
 بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه
بررسی ویژگی های کنجاله کاملینا به منظور تدوین استاندارد ملی آن  همکار    پژوهشگاه استاندارد خاتمه
 تعیین شاخص های میکروبی خوراک دام و طیور با منشا گیاهی  همکار     پژوهشگاه استاندارد  دردست اجرا
 بررسی ویژگی های میکروبیولوژی فرآورده کنسرو رب گوجه فرنگی (بسته بندی قوطی و اسپتیک) و کنسرو گوجه فرنگی در سطح کشور  همکار      پژوهشگاه استاندارد در دست اجرا
 راه اندازی روش آزمون فعالیت اوره آز طبق استاندارد ملی ایران شماره 3332
 مجری پژوهشگاه استاندارد
خاتمه
 راه اندازی روش آزمون اندازه گیری اسید فیتیک در سبوس گندم طبق استاندارد ملی ایران شماره 17028
 مجری
پژوهشگاه استاندارد 
خاتمه 

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
 میکروبیولوژی شیر وفرآورده های آن - ویژگی ها وروش های آزمون- اصلاحیه 
 ویژگی وروش آزمون
 1398
 میکروبیولوژی زنجیره موادغذایی- آماده سازی آزمایه، سوسپانسیون اولیه و رقت های اعشاری برای آزمون میکروبیولوژِی قسمت 3- مقررات ویژه برای آماده سازی ماهی وفرآورده های آن
 مقررات ویژه
1397
 میکروبیولوژی زنجیره مواد غذایی- آماده‌سازی آزمایه، سوسپانسیون اولیه و رقت ­های اعشاری برای آزمون میکروبیولوژی– قسمت 2: مقررات ویژه برای آماده‌سازی گوشت و فرآورده­ های آن  مقررات ویژه
1397
     
 مرغ منجمد - ویژگی ها و روش های آزمون
 ویژگی ها وروش آزمون
1386
 میکروبیولوژی گوشت قرمز-لاشه ،لاشه قطعه بندی شده و گوشت چرخ کرده -ویژگیها و روشهای آزمون   ویژگی ها وروش آزمون 1386
 

شیر -تعریف و ارزیابی درستی کل روشهای جایگزین آنالیز شیر قسمت 1-ویژگیهای تجزیه ای روش های جایگزین



روش آزمون
1391
 شیر -تعریف و ارزیابی درستی کل روشهای جایگزین آنالیز شیر قسمت 2-کالیبراسیون و کنترل کیفیت در آزمایشگاه شیر روش آزمون
1391
 
   

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
     

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
مدیرکل دفترامورپژوهش های کاربردی وفناوری   کلیه امور مرتبط با قراردادهای پژوهشی درون سازمانی وبرون سازمانی/ارتباط با صنعت ودانشگاه /تفاهم نامه های همکاری با کلیه سازمان ها ودستگاه ها   پژوهشگاه استاندارد   1390 
رییس اداره برنامه ریزی وتدوین   امورآموزش وتدوین کارکنان ومسئولین کنترل کیفیت /تایید صلاحیت مسئولین کنترل کیفیت/تایید صلاحیت آزمایشگاه های همکار استان   اداره کل استاندارد استان تهران  
1384-1387
رییس اداره اجرای استاندارد   نظارت براجرای استاندارد وکنترل کیفیت واحدهای تولیدی استان   اداره کل استاندارد استان تهران  
1378-1384
مسئول آموزش وتدوین   امور آموزش مسئولین کنترل کیفیت وکارکنان وتدوین استاندارد   اداره کل استاندارد استان تهران  
1376-1378 
 مدیرگروه پژوهشی میکروبیولوژی وبیولوژی
 هماهنگی ونظارت برکلیه امور آزمون های میکروبیولوژی در آزمایشگاه ووظایف محوله به همکاران درزمینه  آموزش، تدوین ، ارزیابی آزمایشگاه های همکار، امور پژوهشی محوله
 پژوهشکده صنایع غذایی وفرآورده  های کشاورزی
  از 1396

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
         

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
       

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
       

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
 حوه درخواست کالیبراسیون تجهیزات و تحلیل و تصدیق گواهینامه های کالیبراسیون  تخصصی  پژوهشگاه استاندارد
1400/8/29
 تخیمن عدم قطعیت اندازه گیری در میکروبیولوژی
 تخصصی   پژوهشگاه استاندارد  1400/10/1-2

     

تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲