کانال رسمی تلگرام پژوهشگاه استاندارد

اخبار

انتخاب مقاله علی توکلی گلپایگانی به عنوان مقاله برگزیده هفتمین کنگره تخصصی و اولین کنگره بین‌المللی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون
مقاله علی توکلی گلپایگانی از اعضای هیات علمی گروه مهندسی پزشکی به عنوان مقاله برگزیده هفتمین کنگره تخصصی و اولین کنگره بین‌المللی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون انتخاب شد.
تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی
با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 به چاپ رسید.
تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در دهه سوم شهریور ماه سال1396 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
با مشارکت همکاران پژوهشکده شیمی و پتروشیمی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 به چاپ رسید.
تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان
با مشارکت همکاران پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 به چاپ رسید.
برگزاری جلسه هم‌اندیشی پژوهشگاه استاندارد با سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری کرج
جلسه هم‌اندیشی در خصوص معرفی و آشنایی با پتانسیل‌های سازمان ملی استاندارد و پژوهشگاه استاندارد در سالن جلسات معاونت فرهنگی شهرداری کرج برگزار شد.
تالیف کتاب مقدمه‌ای بر پزشکی و جراحی از راه دور توسط علی توکلی گلپایگانی عضو هیأت علمی گروه مهندسی پزشکی پژوهشگاه استاندارد
کتاب مقدمه‌ای بر پزشکی و جراحی از راه دور با همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و پژوهشگاه استاندارد توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز به چاپ رسید.
مسابقات صندلی اداری وارد مرحله تازه ای شد.
پس از پایان مرحله ارزیابی واحدهای تولیدی و پلمپ نمونه و ارسال آن به پژوهشگاه استاندارد، 5 داور 19 نمونه صندلی اداری از 12 واحد تولیدی را مورد داوری قرار می دهند.
رتبه بندی آزمایشگاه های پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان
پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان به منظور تقدیر از همکاران نمونه و آزمایشگاه‌های ممتاز، اقدام به تدوین دستورالعمل رتبه‌بندی آزمایشگاه‌های پژوهشکده نموده است.
ارزیابی انطباق نمونه های فاقد آزمایشگاه تایید صلاحیت، توسط پژوهشگاه استاندارد
پیرامون نشست مشترک میان هیات اعزامی پژوهشگاه استاندارد با اداره کل استاندارد هرمزگان، مقرر گردید نمونه هایی که فاقد آزمایشگاه تایید صلاحیت هستند، توسط کارشناسان پژوهشگاه استاندارد ارزیابی شوند.
کنترل و شناسایی واردات/ صادرات مواد مخرب لایه اوزون
مراسم بزرگداشت روز جهانی حفاظت از لایه اوزون با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، نماینده مقیم سازمان ملل در تهران و مدیر پروژه حفاظت از لایه اوزون برگزار شد.
دفتر آناليز ريسك