اخبار

تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در شهریور ماه سال1397 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
با مشارکت همکاران پژوهشکده شیمی و پتروشیمی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در شهریور ماه سال 1397 به چاپ رسید.
تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در شهریور ماه سال1397 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان
با مشارکت همکاران پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در شهریور ماه سال 1397 به چاپ رسید.
پیام تسلیت پژوهشگاه استاندارد به مناسبت فرارسیدن ماه محرم
فرارسیدن ایام غمبار محرم و سوگواری شهادت مظلومانه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) بر سوگواران خاندان شریف عصمت و طهارت و بخصوص همکاران محترم پژوهشگاه استاندارد تسلیت و تعزیت باد.
انتصاب فرزانه انصاری به عنوان سرپرست پژوهشگاه استاندارد
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در مراسم تکریم و معارفه رئیس پژوهشگاه استاندارد، ضمن تکریم از حسن سرشتی رئیس پیشین پژوهشگاه، طی حکمی فرزانه انصاری را به عنوان سرپرست پژوهشگاه استاندارد منصوب نمودند.
چاپ کتاب "سنجش ایمنی: ابزارها و تکنیک‌هایی برای اندازه‌گیری عملکرد ایمنی"
کتاب "سنجش ایمنی: ابزارها و تکنیک‌هایی برای اندازه‌گیری عملکرد ایمنی" توسط حسین قهرمانی، سرپرست کتابخانه مرکزی پژوهشگاه استاندارد، رضا خانی جزنی، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سید سجاد موسوی، دکترای HSE دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا به چاپ رسید.
تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در مرداد ماه سال1397 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی
با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در مرداد ماه سال 1397 به چاپ رسید.
تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در مرداد ماه سال1397 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
با مشارکت همکاران پژوهشکده شیمی و پتروشیمی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در مرداد ماه سال 1397 به چاپ رسید.
تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در مرداد ماه سال1397 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان
با مشارکت همکاران پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در مرداد ماه سال 1397 به چاپ رسید.
چاپ کتاب تضمین ایمنی و کیفیت مواد غذایی-راهنمای تقویت سیستم‌های ملی کنترل مواد غذایی
کتاب «تضمین ایمنی و کیفیت مواد غذایی-راهنمای تقویت سیستم‌های ملی کنترل مواد غذایی» توسط انوشه رحمانی و منصوره مظاهری از اعضای هیات علمی و کارشناسان پژوهشگاه استاندارد به چاپ رسید.
پیام تبریک پژوهشگاه استاندارد به مناسبت فرارسیدن عید غدیر خم
عید غدیر خم، زادروز پیمان نبوت و طلوع خورشید ولایت، بر عموم مسلمین بالاخص همکاران محترم پژوهشگاه استاندارد خجسته باد.
دفتر آناليز ريسك