برگزاری سخنرانی علمی بین المللی در خصوص "روغن های سرخ کردنی رژیمی" در پژوهشگاه استاندارد

سخنرانی علمی بین المللی در خصوص "روغن های سرخ کردنی رژیمی" توسط استاد برجسته جناب پروفسور چاین پینگ تان (Professor Chin Ping TAN) برای اساتید برجسته، متخصصین سازمان ملی استاندارد، پژوهشگاه استاندارد و دانشجویان حوزه غذایی در پژوهشگاه استاندارد به صورت مجازی برگزار شد.

رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید رسانه جدید
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۴:۲۶
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۸۴