تجدیدنظر استاندارد ملی برنج- ویژگی ها و روش های آزمون

استاندارد ملی ایران شماره 127 با عنوان "برنج - ویژگی ها و روش های آزمون" با همکاری متخصصین، نمایندگان مراجع و سازمانهای نظارتی و قانونی توسط پژوهشگاه استاندارد تجدیدنظر گردید و در یک هزار و هشتصد و نوزدهمین اجلاسیه کمیتۀ ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 23 اسفند 99 تصویب شد. لازم به ذکر است که تجدیدنظر استاندارد ملی مذکور با استناد بر نتایج طرح های تحقیقاتی و استانداردهای بین المللی و ملی سایر کشورها، نیازها و ذائقه مصرف کننده ایرانی، حفظ امنیت و ایمنی غذایی، جلوگیری از تقلبات و  همچنین توجه به تامین کالاهای اساسی در کشور انجام شده است. استاندارد مذکور در پورتال سازمان ملی استاندارد در بحش فهرست استانداردهای ملی ایران قابل دسترس می باشد.

۱۷ فروردین ۱۴۰۰ ۱۴:۴۶
تعداد بازدید : ۱,۷۰۵