توانمندی های پژوهشکده صنایع غذایی و فرآوردههای کشاورزی در حوزه مشاوره به شرح ذیل می باشد:
- ارزیابی آزمایشگاه های همکار و شرکت های بازرسی
- طراحی، تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه های همکار و یا آزمایشگاه های واحدهای تولیدی
- استقرار سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاهی (17025) در آزمایشگاه های همکار
- ارائه خدمات مشاوره فنی به واحد های صنعتی با رویکرد ارتقا کیفیت، کاهش ضایعات و رفع موانع تولید
- استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ( ایزو 22000 و HACCP)
- تدوین استانداردهای کارخانه ای