طرح های پژوهشی سنجش و ارزیابی آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه استان تهران بررسی و پایش فلزات سنگین سرب ، کادمیوم و جیوه در شیر پاستوریزه استان تهران بررسی میزان فلزات مس و آهن در روغن های کره تهیه شده در کشور اندازه گیری و پایش باقیمانده اکسید اتیلن پس از سترون سازی وسایل پزشکی ارزیابی عملکرد آزمایشگاههای سطح کشور در اندازه گیری آرسنیک در آرد برنج بررسی و تعیین مشخصات و الزامات کیفی چادر امداد بررسی ویژگی های روغن، میزان قند کل و ساکارز در انواع بستنی شیری با چربی گیاهی و بستنی یخی میوه ای موجود در بازار پژوهش تحلیلی و شبیه سازی در راستای افزایش دسترس پذیری سیستم های کنترل صنعتی از طریق تشخیص خطا به وسیله یک رویتگر حالت جدید و مقایسه عملکرد آن با رویتگرهای معمول بهبود عملکرد کنترل خودکار تحریک عمقی مغز به منظور کاهش لرزش در بیماری پارکینسون بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و درجه بندی برنج های داخلی و وارداتی بررسی عملکرد آزمایشگاه های شیمی و پتروشیمی در خصوص فرآورده های هیدرو کربنی از طریق اجرای آزمون مهارت بررسی امکان بهینه سازی جایگزینی شربت فروکتوز به جای بخشی از ساکارز در فرمولاسیون کیک و کلوچه با رویکرد تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میزان هیدروکسی متیل فورفورال تعداد نمایش: 12 24 60 120 همه موارد « قبلی صفحه ۱ از ۸ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ بعدی » شماره صفحه