طرح های پژوهشی اندازه گیری آمین های آروماتیک نوع اول سولفونه نشده در رنگ های خوراکی به روش اسپکترومتری بررسی عملکرد فیلتر صاف دم مورد استفاده در کولرهای آبی از نقطه نظر کاهش مصرف آب، برق و افزایش راندمان کولر آبی بررسی عملکرد آزمایشگاه های مکانیک و فلزشناسی در زمینه کوانتومتری فولاد کم آلیاژ از طریق اجرای آزمون مهارت بررسی و صحه گذاری روش اندازه گیری اسید بنزونیک و اسید سوربیک و نمک های آنها به روش کروماتوگرافی مایع در نمونه های شربت میوه ای طراحی و ارزیابی مواد جاذب شیمیایی جدید برای کاهش میزان انتشار فرمالدهید از اوراق فشرده چوبی شناسایی پایدارکننده های حرارتی بدون سرب مورد استفاده در آمیزه ها و محصولات PVC از پایدارکننده های پایه سرب پایش سطوح غلظتی هیدروکربن های پلی آروماتیک چند حلقه ای در آب آشامیدنی بسته بندی شده پایش و بررسی میزان آفلاتوکسین B و G به روش در بادام زمینی HPLC به منظور ارزیابی ریسک و بازنگری حد مجاز آفلاتوکسین بررسی فرآورده های حاصل از اختلاط حلال 402 و روغن های پایه برای شناسایی تقلبات نفت گاز مطالعه بین آزمایشگاهی روش اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G در غلات به منظور تجدیدنظر استاندارد ایزو 16050 اعتبار سنجی روش آزمون Multiplex PCR برای شناسایی گونه درگوشت و فرآورده های گوشتی ارزیابی ریسک فلزات سنگین و اسیدهای چرب ترانس در فرآورده های شکلات و بررسی وضعیت کیفی این صنعت در استان آذربایجان شرقی تعداد نمایش: 12 24 60 120 همه موارد « قبلی ۱ ۲ صفحه ۳ از ۸ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ بعدی » شماره صفحه