ردیف |
عنوان کارگاه/سمینار |
مخاطبین |
میزان ساعت کارگاه/سمینار |
تاریخ پیشنهادی |
حداکثر تعداد شرکت کنندگان |
مدرس/مدرسین |
1 |
آزمون فرآورده های سلولزی
|
دانشجویان، آزمایشگاه های همکار، شرکت های تولید کننده مواد سلولزی
|
8 ساعت |
1401/06/14
|
3 نفر
|
علی حبیبیان
|
2 |
روش جامع برای تشخیص گونه های ویبریو (vibrio spp) در محصولات مورد مصرف انسان و تغذیه دام |
دانشجویان، آزمایشگاه های همکار، شرکت های تولید کننده مواد غذایی، تولید کنندگان و وارد کنندگان خوراک دام |
8 ساعت |
1401/08/25 |
6 نفر |
رامتین احمدی |
3 |
شناسایی و شمارش باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب میوه و فرآورده های آن |
دانشجویان، آزمایشگاه های همکار، شرکت های تولید کننده مواد غذایی |
8 ساعت |
1401/07/18 |
6 نفر |
شهپر مقدمی |
4 |
خصو صیات میکروبیولوژی و صحه گذاری فراورده های آرایشی و بهداشتی |
دانشجویان، آزمایشگاه های همکار، ادارات کل استاندارد استان ها ، شرکت های تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی |
16 ساعت |
1401/08/23 لغایت
1401/08/24 |
5 نفر |
معصومه اطهری نیا |
5 |
تصدیق روش های آزمون کمی میکروبیولوژی |
ادارات کل استاندارد استان ها و آزمایشگاه های همکار متقاضی 17025 |
16 ساعت |
1401/11/11
لغایت
1401/11/12 |
5 نفر |
معصومه اطهری نیا
ساره داورزنی |
6 |
تصدیق روش های آزمون کیفی میکروبیولوژی |
ادارات کل استاندارد استان ها و آزمایشگاه های همکار متقاضی 17025 |
16 ساعت |
1401/12/02
لغایت
1401/12/03 |
5 نفر |
معصومه اطهری نیا
ساره داورزنی |
7 |
مروری بر استاندارد 9899 |
ادارات کل استاندارد استان ها و آزمایشگاه های همکار متقاضی 17025 |
8 ساعت |
1401/06/29 |
محدودیت ندارد |
معصومه اطهری نیا |
8 |
کارگاه آموزشی تئوری و عملی روش تشخیص منبع گوشت( گونه جانوری) در فرآورده های گوشتی به روش Multiplex PCR
- اصول و مبانی نظری PCR و کاربرد آن
- اصول و مبانی نظری Multiplex PCR و کاربرد آن در افتراق گونه
- عملی - استخراج DNA از نمونه
- عملی PCR- گونه ها بصورت تکی
- عملی- انجام Multiplex PCR از نمونه های استخراج شده و الکتروفورز و آنالیز نتایج
(کار توسط کارآموز) |
شاغلین در آزمایشگاه های مواد غذایی همکار استاندارد و ادارات کل استانی و دانشجویان و علاقمندان |
16 ساعت |
1401/07/19
لغایت
1401/07/20
|
10 نفر |
مریم قبادی دانا |
9 |
کارگاه آموزشی تئوری و عملی اعتبارسنجی روش های تشخیص منبع گوشت( گونه جانوری) در فرآورده های گوشتی-نحوه بررسی اختصاصیت روش به صورت تئوری
نحوه بررسی اختصاصیت روش به صورت عملی
- نحوه بررسی حساسیت روش به صورت عملی
-نحوه تعیین حد تشخیص روش LOD)) به صورت عملی
-نحوه تعیین استحکام روش به صورت عملی |
شاغلین در آزمایشگاه های مواد غذایی همکار استاندارد و ادارات کل استانی و دانشجویان و علاقمندان |
16 ساعت |
1401/09/22
لغایت
1401/09/23 |
10 نفر |
مریم قبادی دانا |
10 |
کارگاه آموزشی تئوری و عملی روش تشخیص خوک در فرآورده های گوشتی به روش Real time PCR
- اصول و مبانی نظری PCR و کاربرد آن
- اصول و مبانی نظری Real time PCR و کاربرد آن در افتراق گونه
- عملی - استخراج DNA از نمونه- عملی Real time PCR- آنالیز نتایج
|
شاغلین در آزمایشگاه های مواد غذایی همکار استاندارد و ادارات کل استانی و دانشجویان و علاقمندان |
8 ساعت |
1401/11/08 |
10 نفر |
مریم قبادی دانا |
11 |
کنترل عملکرد محیط های کشت میکروبیولوژی به همراه نکات اساسی در آماده سازی، ساخت و استریلیزاسیون محیط های کشت میکروبیولوژی |
دانشجویان، آزمایشگاه های همکار، ادارات کل استاندارد استان ها ، شرکت های تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی |
24 ساعت |
1401/08/16
لغایت
1401/08/18 |
5 نفر |
زهرا مهدی زاده
علی حبیبیان |