|
ردیف
|
گستره
کاری/ فرآورده
|
شماره
استاندارد ملی
|
نام
آزمون
|
|
1
|
آب معدنی بسته بندی شده
|
2441
|
آزمون
های فیزیکوشیمیایی ( به جز ترکیبات آلی، باقیمانده آفت کش ها، فلوئورید، سیانید و
مواد رادیواکتیو)
|
|
2
|
آب آشامیدنی
|
1053
|
آزمون
های فیزیکوشیمیایی ( به جز ترکیبات آلی، باقیمانده آفت کش ها، فلوئورید، سیانید،
باقیمانده کلر آزاد و مواد رادیواکتیو)
|
|
3
|
آب آشامیدنی بسته بندی شده
|
6694
|
آزمون
های فیزیکوشیمیایی ( به جز ترکیبات آلی، باقیمانده آفت کش ها، فلوئورید، سیانید،
باقیمانده کلر آزاد و مواد رادیواکتیو)
|
|
4
|
شکر سفید
|
69
|
آزمون کامل
|
|
5
|
قند حبه
|
3679
|
آزمون کامل (به جز سایش- سختی-
وارفتگی)
|
|
6
|
قند کله
|
3680
|
آزمون کامل
|
|
7
|
قند کلوخه
|
3666
|
آزمون کامل
|
|
8
|
چای سیاه
|
623
|
آزمون کامل ( به جز پلی فنل ها)
|
|
9
|
چای سبز
|
10768
|
آزمون کامل ( به جز پلی فنل ها
و کاتچین ها)
|
|
10
|
چای کیسه ای
|
3119
|
آزمون کامل
|
|
11
|
چای ترش
|
10769
|
آزمون کامل
|
|
12
|
انواع آدامس
|
8
|
آزمون کامل
|
|
13
|
تافی و آبنبات
|
711
|
آزمون کامل
|
|
14
|
نبات
|
739
|
آزمون کامل
|
|
15
|
پولکی
|
8538
|
آزمون کامل
|
|
16
|
گز بدون گزانگبین
|
3023
|
آزمون کامل
|
|
17
|
حلوا ارده
|
2462
|
آزمون کامل
|
|
18
|
نشاسته خوراکی
|
1-2-3-381
|
آزمون کامل
|
|
19
|
کرم های کاکائویی
|
4701
|
آزمون کامل
|
|
20
|
دانه قهوه سبز (خام)
|
589
|
آزمون کامل
|
|
21
|
قهوه فوری
|
3623
|
آزمون کامل (به جز ریزش آزاد)
|
|
22
|
پودر مخلوط قهوه فوری
|
11137
|
آزمون کامل (به جز ریزش آزاد)
|
|
23
|
پودر مخلوط کاکائو
|
11138
|
آزمون کامل
|
|
24
|
عسل
|
92
|
آزمون کامل ( به جز پرولین)
|
|
25
|
آلبالوی خشک
|
2341
|
آزمون کامل
|
|
26
|
آلوی خشک
|
65
|
آزمون کامل
|
|
27
|
انجیر
|
226
|
آزمون کامل
|
|
28
|
بادام زمینی
|
3416
|
آزمون کامل
|
|
29
|
بادام هندی
|
5200
|
آزمون کامل
|
|
30
|
پسته
|
15
|
آزمون کامل
|
|
31
|
پسته مکانیک خندان
|
4919
|
آزمون کامل
|
|
32
|
پسته ناخندان
|
4921
|
آزمون کامل
|
|
33
|
توت خشک
|
3507
|
آزمون کامل
|
|
34
|
انواع خرما
|
5311-5312-5313-2710-2945-803-395
-5858-2944-2510-2496-285
|
آزمون کامل
|
|
35
|
خلال مغز بادام
|
3415
|
آزمون کامل
|
|
36
|
خلال مغز پسته
|
3639
|
آزمون کامل
|
|
37
|
رطب
|
2721
|
آزمون کامل
|
|
38
|
سیب خشک
|
3612
|
آزمون کامل
|
|
39
|
فندق
|
247
|
آزمون کامل
|
|
40
|
قیسی
|
13
|
آزمون کامل
|
|
41
|
انواع کشمش
|
545-3122
|
آزمون کامل
|
|
42
|
گردو
|
212
|
آزمون کامل
|
|
43
|
گلابی خشک
|
3936
|
آزمون کامل
|
|
44
|
گیلاس خشک
|
4198
|
آزمون کامل
|
|
45
|
لواشک
|
3308
|
آزمون کامل
|
|
46
|
مغز بادام
|
16
|
آزمون کامل
|
|
47
|
مغز هسته
|
19
|
آزمون کامل
|
|
48
|
مغز پسته
|
218
|
آزمون کامل
|
|
49
|
مغز پسته بدون پوسته سوم
|
4631
|
آزمون کامل
|
|
50
|
مغز فندق
|
3338
|
آزمون کامل
|
|
51
|
مغز گردو
|
18
|
آزمون کامل
|
|
52
|
مغزبادام سنگی تلخ
|
88
|
آزمون کامل
|
|
53
|
هلوی خشک شده
|
12
|
آزمون کامل
|
|
54
|
اندازه گیری رنگ سانست یلو در
فرآورده حجیم شده بلغور و آرد غلات
|
در مرحله چاپ
|
آزمون کامل
|
|
55
|
استخراج و شناسایی رنگها ی
مصنوعی خوراکی در انواع مواد غذایی
|
2634
|
آزمون کامل
|
|
56
|
تعیین مقدار نگهدارنده بنزوات و
سوربات در انواع مواد غذایی
|
3630
|
آزمون کامل
|
|
58
|
آزمون ویژگی های انواع رنگ های
مصنوعی
|
5317
|
آزمون کامل
|
|
59
|
آزمون ویژگی های انواع رنگهای
طبیعی
|
کدکس و FCC
|
آزمون کامل
|
|
60
|
آزمون زعفران
|
2-259
|
آزمون کامل
|
|
61
|
آزمون زردچوبه
|
252
|
آزمون کامل
|
|
62
|
آزمون فلفل سیاه
|
1-251
|
آزمون کامل
|
|
63
|
آزمون سایر ادویه جات
|
--
|
آزمون کامل
|
|
64
|
آزمون خلوص نمک خوراکی
|
3769
|
آزمون کامل
|
|
65
|
آزمون ید نمک خوراکی
|
1195
|
آزمون کامل
|
|
66
|
آزمون مواد نامحلول نمک خوراکی
|
3370
|
آزمون کامل
|
|
67
|
آزمون سولفات محلول نمک خوراکی
|
3258
|
آزمون کامل
|
|
68
|
آزمون رطوبت نمک خوراکی
|
3771
|
آزمون کامل
|
|
69
|
آزمون لستین
|
3567
|
آزمون کامل
|
|
70
|
آزمون CMC
|
3376
|
آزمون کامل
|
|
71
|
آزمون سایر مواد افزودنی مانند
یدور و یدات پتاسیم و ....
|
--
|
آزمون کامل
|
|
72
|
کنسرو ماهی تن ( فاز چربی )
|
2870
|
آزمون کامل
|
|
73
|
روغن کنجد خام
|
8636
|
آزمون کامل
|
|
74
|
روغن کنجد تصفیه شده
|
1752
|
آزمون کامل
|
|
75
|
روغن مایع مخلوط
|
5950
|
آزمون کامل
|
|
76
|
روغن کلزا
|
4935
|
آزمون کامل
|
|
77
|
روغن سویا
|
2392
|
آزمون کامل
|
|
78
|
روغن آفتابگردان
|
1300
|
آزمون کامل
|
|
79
|
دانه های روغنی
|
14880
|
آزمون کامل
|
|
80
|
روغن آووکادو.
|
14764
|
آزمون کامل
|
|
81
|
روغن های پرس سرد
|
13392
|
آزمون کامل
|
|
82
|
روغن خام سویا
|
14348
|
آزمون کامل
|
|
83
|
روغن خام آفتابگردان
|
10086
|
آزمون کامل
|
|
84
|
چیپس
|
3764
|
آزمون کامل
|
|
85
|
روغن پنبه دانه
|
8632
|
آزمون کامل
|
|
86
|
جانشین های کره کاکائو
|
10273
|
آزمون کامل
|
|
87
|
روغن سبوس برنج
|
6658
|
آزمون کامل
|
|
88
|
روغن بادام زمینی
|
2011
|
آزمون کامل
|
|
89
|
روغن پسته
|
6655
|
آزمون کامل
|
|
90
|
روغن هسته انگور
|
8920
|
آزمون کامل
|
|
91
|
روغن پالم
|
4467
|
آزمون کامل
|
|
92
|
روغن پالم اولئین
|
4465
|
آزمون کامل
|
|
93
|
پالم استئارین
|
8631
|
آزمون کامل
|
|
94
|
پالم کرنل
|
8637
|
آزمون کامل
|
|
95
|
روغن قنادی
|
1-156
|
آزمون کامل
|
|
96
|
روغن مصرف خانوار
|
9131
|
آزمون کامل
|
|
97
|
سیب زمینی سرخ شده
|
6022
|
آزمون کامل
|
|
98
|
روغن خام نارگیل
|
8635
|
آزمون کامل
|
|
99
|
روغن کره
|
1254
|
آزمون کامل
|
|
100
|
روغن نباتی مایع
|
42
|
آزمون کامل
|
|
101
|
روغن سرخ کردنی
|
4152
|
آزمون کامل
|
|
102
|
روغن خام ذرت
|
8634
|
آزمون کامل
|
|
103
|
روغن سبزه
|
7512
|
آزمون کامل
|
|
104
|
روغن زیتون
|
1446
|
آزمون کامل
|
|
105
|
روغن ذرت
|
1446
|
آزمون کامل
|
|
106
|
گندم – ویژگیها
|
104
|
آزمون کامل
|
|
107
|
گندم جوانه زده- ویژگیها
|
11244
|
آزمون کامل
|
|
108
|
گندم-ویژگیهای سبوس گندم مورد
مصرف برای انسان
|
17028
|
آزمون کامل
|
|
109
|
ویژگیها و روشهای آزمون گندم
پوست کنده
|
2523
|
آزمون کامل
|
|
110
|
غلات و فرآورده های آن بذرگندم- ویژگیها و روشهای
آزمون(تجدیدنظر)
|
2813
|
آزمون کامل
|
|
111
|
غلات و فرآورده های آن –جو ویژگیها و روشهای آزمون
|
47
|
آزمون کامل
|
|
112
|
ویژگیها و روشهای آزمون آرد
گندم
|
103
|
آزمون کامل
|
|
113
|
آرد ذرت خوشه ای- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
10497
|
آزمون کامل
|
|
114
|
غلات و فرآورده های آن- آرد
گندم جوانه زده(آردسن) – ویژگی ها و روشهای آزمون
|
6874
|
آزمون کامل
|
|
115
|
نان نیمه آماده پیتزا باز و
منجمد- ویژگیها و روشهای آزمون
|
13528
|
آزمون کامل
|
|
116
|
خمیر مایه نان- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
2577
|
آزمون کامل
|
|
117
|
غلات و فرآورده های آن – نان جو- ویژگیها
|
6761
|
آزمون کامل
|
|
118
|
نان های حجیم و نیمه حجیم
|
2338
|
آزمون کامل
|
|
119
|
نان های سنتی
|
2628
|
آزمون کامل
|
|
120
|
غلات و فرآورده های آن- نان
شیرینی سنتی - ویژگیها
|
6961
|
آزمون کامل
|
|
121
|
فرآورده های حجیم شده بر پایه
بلغور و آرد غلات
|
2880
|
آزمون کامل
|
|
122
|
چیپس برگه و چیپس خلالی سیب
زمینی
|
3764
|
آزمون کامل
|
|
123
|
دانه های حجیم شده غلات به روش
انفجاری
|
4509
|
آزمون کامل
|
|
124
|
فرآورده های سرخ شده بر
پایه سیب زمینی، غلات و حبوبات
|
12099
|
آزمون کامل
|
|
125
|
غلات صبحانه
|
13577
|
آزمون کامل
|
|
126
|
بیسکویت
|
37
|
آزمون کامل
|
|
127
|
ماکارونی
|
213
|
آزمون کامل
|
|
128
|
ویفر
|
592
|
آزمون کامل
|
|
129
|
کیک
|
2553
|
آزمون کامل
|
|
130
|
کلوچه
|
2554
|
آزمون کامل
|
|
131
|
شیرینی های آردی
|
3493
|
آزمون کامل
|
|
132
|
کراکر
|
3682
|
آزمون کامل
|
|
133
|
سوپ
|
3827
|
آزمون کامل
|
|
134
|
کلمپه
|
5315
|
آزمون کامل
|
|
135
|
پودر کیک
|
6949
|
آزمون کامل
|
|
136
|
سمنو
|
7575
|
آزمون کامل
|
|
137
|
غذاهای بدون گلوتن
|
7948
|
آزمون کامل
|
|
138
|
فرآورده های خمیری- رشته فوری
|
11981
|
آزمون کامل
|
|
139
|
پن کیک
|
14728
|
آزمون کامل
|
|
140
|
نان خرمایی
|
16981
|
آزمون کامل
|
|
141
|
پودر های پوشش دهنده خوراکی
برای محصولات سوخاری
|
19196
|
آزمون کامل
|
|
142
|
آرد سوخاری
|
2358
|
آزمون کامل
|
|
143
|
پوره
خشک شده سیب زمینی- ویژگیها و روشهای آزمون
|
6001
|
آزمون کامل
|
|
144
|
پودر سیب زمینی
|
6005
|
آزمون کامل
|
|
145
|
پرک سیب زمینی
|
6964
|
آزمون کامل
|
|
146
|
سیب رمینی- ریز دانه
|
6965
|
آزمون کامل
|
|
147
|
خوراک شیرخوار 1
|
1-2202
|
آزمون کامل
|
|
148
|
خوراک شیر خوار2
|
2-2202
|
آزمون کامل
|
|
149
|
خوراک کمکی شیرخواران و کودکان
برپایه غلات
|
2285
|
آزمون کامل
|
|
150
|
آرد ارزن مرواریدی
|
13826
|
آزمون کامل
|
|
151
|
برنج
|
127
|
آزمون کامل
|
|
152
|
نان برنجی
|
1819
|
آزمون کامل
|
|
153
|
آرد برنج
|
11136
|
آزمون کامل
|
|
154
|
جو پوست کنده
|
2524
|
آزمون کامل
|
|
155
|
آرد جو
|
2337
|
آزمون کامل
|
|
156
|
ذرت
|
10690
|
آزمون کامل
|
|
157
|
آرد بلغور ذرت جوانه گرفته
|
8152
|
آزمون کامل
|
|
158
|
آرد کامل ذرت
|
8151
|
آزمون کامل
|
|
159
|
بلغور ذرت - ویژگیها و روشهای
آزمون
|
5656
|
آزمون کامل
|
|
160
|
بلال(ذرت شیرین)یخ زده
|
5584
|
آزمون کامل
|
|
161
|
ویژگیهای پولک ذرت
|
3621
|
آزمون کامل
|
|
162
|
افزودنی های مجاز خوراکی- سلولز
میکروکریستالین
|
16329
|
آزمون کامل
|
|
163
|
ویژگی های پرک گندم و جو
|
3622
|
آزمون کامل
|
|
164
|
کماج سن
|
5773
|
آزمون کامل
|
|
165
|
غلات و فرآورده های آن - آرد
گندم جوانه زده (آرد سن) – ویژگیها و روشهای آزمون
|
6874
|
آزمون کامل
|
|
166
|
نان سوخاری
|
2203
|
آزمون کامل
|
|
167
|
ویژگیها و روشهای آزمون نان
بستنی
|
4761
|
آزمون کامل
|
|
168
|
خیارشور
|
116
|
آزمون کامل
|
|
169
|
ماهی تن در روغن
|
2870
|
آزمون کامل
|
|
170
|
نخود سبز
|
118
|
آزمون کامل
|
|
171
|
رب گوجه فرنگی
|
761
|
آزمون کامل
|
|
172
|
مخلوط شور
|
3438
|
آزمون کامل
|
|
173
|
ماهی تن با قارچ
|
10749
|
آزمون کامل
|
|
174
|
زیتون پرورده
|
8692
|
آزمون کامل
|
|
175
|
ماهی سالمون
|
14014
|
آزمون کامل
|
|
176
|
خوشت آلو اسفناج با سویا
|
13866
|
آزمون کامل
|
|
177
|
خوراک کدو مسمایی
|
13865
|
آزمون کامل
|
|
178
|
خوراک لوبیا سبز با سیب زمینی
|
13864
|
آزمون کامل
|
|
179
|
خوراک ماهیچه
|
13825
|
آزمون کامل
|
|
180
|
انواع پلو بدون گوشت
|
9719
|
آزمون کامل
|
|
181
|
طاس کباب
|
7307
|
آزمون کامل
|
|
182
|
ماهی آزاد پرورشی در روغن
|
5005
|
آزمون کامل
|
|
183
|
لوبیا پیتی و سوسیس در سس گوجه
فرنگی
|
5559
|
آزمون کامل
|
|
184
|
قارچ
|
2871
|
آزمون کامل
|
|
185
|
دلمه برگ
|
8531
|
آزمون کامل
|
|
186
|
دی کلسیم فسفات
|
2513
|
آزمون کامل
|
|
187
|
مونو کلسیم فسفات
|
8784
|
آزمون کامل
|
|
188
|
پودر ماهی
|
722
|
آزمون کامل
|
|
189
|
خوراک متراکم(کنسانتره)گاو و
گوساله
|
3774
|
آزمون کامل
|
|
190
|
دانه ذرت جهت تغذیه دام و طیور
و آبزیان
|
1445
|
آزمون کامل
|
|
191
|
گلوتن ذرت
|
6634
|
آزمون کامل
|
|
192
|
کنجاله دانه سویا
|
800
|
آزمون کامل
|
|
193
|
سبوس برنج
|
2514
|
آزمون کامل
|
|
194
|
پودر صدف
|
2473
|
آزمون کامل
|
|
195
|
ویژگیهای آرد گوشت
|
721
|
آزمون کامل
|
|
196
|
سبوس گندم
|
2342
|
آزمون کامل
|
|
197
|
پودر جانشین شیر جهت تغذیه گوساله
|
2388
|
آزمون کامل
|
|
198
|
خوراک مرغ
|
605
|
آزمون کامل
|
|
199
|
جو
|
47
|
آزمون کامل
|
|
200
|
کنجاله دانه آفتابگردان
|
322
|
آزمون کامل
|
|
201
|
کنسانتره طیور
|
2595
|
آزمون کامل
|
|
202
|
خوراک آبزیان پرورشی
|
5661
|
آزمون کامل
|
|
203
|
کنجاله تخم پنبه
|
278
|
آزمون کامل
|
|
204
|
کنجاله کلزا
|
11959
|
آزمون کامل
|
|
205
|
سوسیس و کالباس
|
2303
|
آزمون کامل
|
|
206
|
همبرگر
|
2304
|
آزمون کامل
|
|
207
|
شیر پاستوریزه-ویژگیها
|
93
|
آزمون کامل
|
|
208
|
کره پاستوریزه – ویژگیها
|
162
|
آزمون کامل
|
|
209
|
شیر خام- ویژگیها
|
164
|
آزمون کامل
|
|
210
|
خامه- ویژگیها
|
191
|
آزمون کامل
|
|
211
|
ماست- ویژگیها و روشهای آزمون
|
695
|
آزمون کامل
|
|
212
|
کشک خشک- ویژگیها
|
1188
|
آزمون کامل
|
|
213
|
روغن ها و چربیهای خوراکی-
ویژگیهای روغن کره
|
1254
|
آزمون کامل
|
|
214
|
شیر طعم دار- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
1527
|
آزمون کامل
|
|
215
|
شیر فرادما- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
1528
|
آزمون کامل
|
|
216
|
شیرخشک – ویژگیها
|
2012
|
آزمون کامل
|
|
217
|
پنیر – ویژگیهای عمومی
|
2344
|
آزمون کامل
|
|
218
|
پنیر رسیده در آب نمک- ویژگیها
|
44
|
آزمون کامل
|
|
219
|
بستنی – ویژگیها و روشهای آزمون
|
2450
|
آزمون کامل
|
|
220
|
دوغ ساده- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
2453
|
آزمون کامل
|
|
221
|
کشک مایع- ویژگیها
|
6127
|
آزمون کامل
|
|
222
|
انواع ماست طعم دار- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
6629
|
آزمون کامل
|
|
223
|
پنیر موزارلا(پنیر پیتزا) -
ویژگیها و روشهای آزمون
|
6944
|
آزمون کامل
|
|
224
|
کازئین و کازئینات - ویژگیها
|
6945
|
آزمون کامل
|
|
225
|
پودر پنیر- ویژگیها
|
8461
|
آزمون کامل
|
|
226
|
پنیر خامه ای- ویژگیها
|
10084
|
آزمون کامل
|
|
227
|
کشک مایع صنعتی- ویژگیها
|
6127
|
آزمون کامل
|
|
228
|
پنیر تازه - ویژگیها
|
6629
|
آزمون کامل
|
|
229
|
شیر تغلیظ شده شیرین- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
6944
|
آزمون کامل
|
|
232
|
شیر تبخیر شده- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
6945
|
آزمون کامل
|
|
233
|
پودر آب پنیر- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
6959
|
آزمون کامل
|
|
234
|
تراویده شیر حاصل از فرآیند
اولترافیلتراسیون(فراپالایش شیر)- ویژگیها
|
8461
|
آزمون کامل
|
|
235
|
کره اسپرید- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
10084
|
آزمون کامل
|
|
236
|
پنیر پروسس آنالوگ- ویژگیها
|
10696
|
آزمون کامل
|
|
237
|
ماست پروبیوتیک- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
11325
|
آزمون کامل
|
|
238
|
دوغ پروبیوتیک- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
11324
|
آزمون کامل
|
|
239
|
اسپریدهای مخلوط- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
11843
|
آزمون کامل
|
|
240
|
خامه عسل- ویژگیها
|
10078
|
آزمون کامل
|
|
241
|
خامه خرما- ویژگیها
|
10079
|
آزمون کامل
|
|
242
|
شیرهای تخمیری- نوشیدنی کفیر-
ویژگیها و روشهای آزمون
|
11177
|
آزمون کامل
|
|
243
|
پنیرتازه باچربی گیاهی
(پنیرتازه آنالوگ)- ویژگیها
|
12736
|
آزمون کامل
|
|
244
|
پنیر خامه ای با چربی گیاهی-
ویژگیها و روشهای آزمون
|
13525
|
آزمون کامل
|
|
245
|
پنیر اولیه- ویژگی ها و روشهای
آزمون
|
13418
|
آزمون کامل
|
|
246
|
پنیر پیتزای پروسس- ویژگی ها
|
13526
|
آزمون کامل
|
|
247
|
پنیر پارمسان- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
9011
|
آزمون کامل
|
|
248
|
پنیر کاچیوتا- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
9012
|
آزمون کامل
|
|
249
|
پنیر گودا- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
9013
|
آزمون کامل
|
|
250
|
پنیر بوترکیزه- ویژگیها و
روشهای آزمون
|
9014
|
آزمون کامل
|
|
251
|
قره قروت- ویژگیها و روشهای
آزمون
|
13299
|
آزمون کامل
|
|
252
|
خامه طعم دار پاستوریزه و
فرادما(UHT) – ویژگی ها
|
13635
|
آزمون کامل
|
|
253
|
پنیر لاکتیکی- ویژگی ها و
روشهای آزمون
|
13863
|
آزمون کامل
|
|
254
|
پنیر چدار- ویژگی ها و روشهای
آزمون
|
11832
|
آزمون کامل
|
|
255
|
پنیر پروولون- ویژگی ها و
روشهای آزمون
|
13326
|
آزمون کامل
|
|
256
|
پنیر دانبو- ویژگی ها و روشهای
آزمون
|
13699
|
آزمون کامل
|
|
257
|
پنیر امنتال- ویژگی ها و روشهای
آزمون
|
13701
|
آزمون کامل
|
|
258
|
پنیر کولومیرز- ویژگی ها و
روشهای آزمون
|
13328
|
آزمون کامل
|
|
259
|
پنیر آدام- ویژگی ها و روشهای آزمون
|
11833
|
آزمون کامل
|
|
260
|
پنیر کاممبرت- ویژگی ها و
روشهای آزمون
|
12779
|
آزمون کامل
|
|
261
|
پودر خامه- ویژگی ها و روشهای
آزمون
|
7686
|
آزمون کامل
|
|
262
|
شیر وفرآورد ه های آن- دسرهای
شیری
|
14681
|
آزمون کامل
|
|
263
|
بستنی پروبیوتیک- ویژگی ها و
روشهای آزمون
|
14683
|
آزمون کامل
|
|
264
|
پنیر سنت پائولین- ویژگی ها و
روشهای آزمون
|
14812
|
آزمون کامل
|
|
265
|
پنیر سامسو- ویژگی ها و روشهای
آزمون
|
14813
|
آزمون کامل
|
|
266
|
پودر پروتئین تغلیظ شده شیر
|
16033
|
آزمون کامل
|
|
267
|
شیر و فرآورده های آن- نوشیدنی
شیری میوه ای-ویژگی ها و روشهای آزمون
|
16881
|
آزمون کامل
|
|
270
|
شیرخشک بدون چربی حیوانی با
روغن های گیاهی
|
10208
|
آزمون کامل
|
|
271
|
انواع نوشابه های گازدار
|
1250
|
آزمون کامل
|
|
272
|
فراورده های یخی
|
3964
|
آزمون کامل
|
|
273
|
انواع نوشابه بدون گاز
|
2837
|
آزمون کامل
|
|
274
|
انواع کنسانتره ها
|
5528-4083-2687-6268-2615-5662
|
آزمون کامل
|
|
275
|
انواع آب میوه ها و نکتارها
|
3032-10241-2616-105554-1634-2614-
1112-117-3687-507-365-10499-10526
-10498-9605-9410-3688-10524-3137
|
آزمون کامل
|
|
276
|
آب سیب - آلبالو و آب انگور
|
3687
|
آزمون کامل
|
|
277
|
آب پرتقال
|
2735
|
آزمون کامل
|
|
278
|
آب انار
|
6802
|
آزمون کامل
|
|
279
|
پنیر پروسس - ویژگیها
|
6959
|
آزمون کامل
|