ردیف |
عنوان طرح تحقیقاتی |
مهمترین دستاورد |
1
|
شناسایی و تعیین حدود ترکیب پروفایل اسیدهای چرب و استرولی در استانداردهای ملی شیر و فرآورده های لبنی پر چرب
|
تجدید نظر تمامی استانداردهای حوزه لبنی(شامل شیر و فرآورده های آن) از نظر میزان استرول گیاهی
|
2 |
تعیین روش
اندازه گیری آکریلامید در فر آورده های سیب زمینی
|
ابداع
روش جدید اندازه گیری آکریلامید
|
3
|
تعیین روش تشخیص افزودن مواد خنثی کننده شامل سود، بیکربنات و بیکربنات سدیم، شوینده ها و وایتکس در شیر
|
تدوین 2
استاندارد ملی- طرح برگزیده در دانشگاه تبریز
|
4
|
بررسی و کنترل کاربرد آنتی اکسیدان های سنتزی موجود در انواع روغن های گیاهی مورد استفاده در خانوار
|
- راه اندازی روش آزمون جدید و ساده اندازه گیری آنتی اکسیدان های سنتزی
- تدوین استاندارد ملی ایران
- در حال حاضر پیشنهاد تدوین استاندارد بین المللی این روش آزمون تایید شده و در مرحله WD یا پیش نویس کاری است.
- چاپ مقاله در ژورنال Food analytical method
- مقاله کنگره آن در کنگره بین المللی AOCS در سال 2015 تایید شد.
- در حال حاضر این روش آزمون در ایران به عنوان آزمون PT آزمایشگاه های همکار در حال انجام است.
|
5
|
شناسایی روش
تعیین درصد آبمیوه در آب سیب و آب پرتقال
|
- تدوین سه استاندارد ملی
- پیشنهاد اعمال ویژگیهای جدید در استانداردهای مربوطه
- پیشنهاد اعمال ویژگی در استانداردهای مربوطه
- ایجاد روشهای آزمون جدید با طرح صحه گذاری
- ارائه راهکار برای تعیین درصد آبمیوه
|
6
|
بررسی شناسایی و تعیین هیدرو کربن های حلقوی آروماتیک PAHs در انواع روغن گیاهی بکر و تصفیه شده
|
- راه اندازی آزمون در آزمایشگاه روغن
- تعیین مقدار 4PAHs در استانداردهای ملی
|
7
|
تعیین برخی از شاخص های کیفی و کمی آب لیمو ترش به منظور ارزیابی اصالت آن با استفاده از تکنیک های آزمایشگاهی
|
- پیشنهاد تدوین استاندارد ملی
- ارائه روش آزمون جهت جلوگیری از تقلبات
|
8
|
استخراج اسانس به
روش فشردن (پرس) سرد- روش آزمون
|
پیشنهاد
تدوین استاندارد پژوهش محور
|
9
|
بررسی ویژگی
های آب نارنج تغلیظ شده
|
تدوین
استاندارد پژوهش محور به شماره 17032
|
10 |
بررسی هیدروکسی
متیل فورفورال در مواد غذایی- مقایسه روش ها و اندازه گیری
|
مشارکت
در تدوین استاندارد ملی جهت اندازه گیری HMF در مواد غذایی
|
11
|
اندازه گیری
مقدار افت وزنی نهادههای دامی و گوشت قرمز و مرغ در حین انبارش
|
کنترل
فرآورده های گوشتی از ابتدای تولید
|
12
|
بررسی عوامل
موثر در آب اندازی پنیر uf
|
- پیشنهاد اعمال ویژگیهای جدید در استاندارد ملی 6629
- ارائه مقاله پژوهشی در 2 کنگره ملی
|
13
|
بررسی ویژگی
های شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر
|
تدوین
استاندارد ملی شیر شترویژگی ها و روش های آزمون به شماره 20805
|
14
|
تعیین میزان فلوراید در چای سیاه و چای کیسهای با استفاده از روش اسپکتروفتومتری و فلوریمتری
|
- ارائه مقاله در کنگره بین المللی
- پذیرش مقاله علمی پژوهشی
- پیشنهاد تدوین استاندارد ملی
|
15
|
بررسی ویژگی
های روغن کلزای استخراج شده به روش پرس سرد
|
تجدید
نظر استاندارد ملی 13392 در خصوص دامنه کاربرد و اضافه نمودن
روغن کلزا
|
16
|
بررسی ویژگی
های عصاره بهار نارنج
|
- ارزیابی شاخص های مهم عصاره
- ارسال مقاله به مجله گیاهان دارویی
|
17
|
شناسایی و تعیین مقدار
سانست یلو و کارموزین در نوشابه های پرتقالی
|
- پیشنهاد تدوین استاندارد پژوهش محور
- چاپ یک مقاله در کنفرانس
- چاپ مقاله در ژورنال بین المللی
|
18
|
بررسی میزان
تولید اتانول و جمعیت مخمردر کفیرهای تولید شده در داخل کشور
|
- تدوین استاندارد ملی پژوهش محور
- ارتقا کیفیت محصولات بر اساس بررسی های انجام شده
|
19
|
بررسی میزان
استرولهای گیاهی در شیرهای طعم دار
|
تدوین
استاندارد ملی پژوهش محور
|
20
|
بررسی
ویژگیهای روغن گلرنگ تهیه شده به روش پرس سرد
|
تجدیدنظر استاندارد ملی ایران شماره 13392 ”روغن های تهیه شده به روش پرس سرد-ویژگی ها“
|