کارگاه های آموزشی برگزار شده توسط گروه میکروبیولوژی و بیولوژی شامل موارد زیر است:
- کنترل کیفی استارترلبنی و پروبیوتیکه
- کنترل کیفی محیط های کشت و مواد مورد مصرف در آزمون های میکروبیولوژی
- کنترل کیفی استارتر لبنی و پروبیوتیکها در خوراک دام
- ردیابی GMOها بر اساس استانداردهای ملی ایران
دوره های آموزشی برگزار شده توسط گروه میکروبیولوژی و بیولوژی شامل موارد زیر است:
- آزمون های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
- آزمون های میکروبیولوژی شیر و فرآورده های لبنی
- آزمون های میکروبیولوژی کمپوت و کنسرو
- آزمون های میکروبیولوژی چیپس سیب زمینی
- آزمون های میکروبیولوژی فرآورده های سلولزی
- آزمون های میکروبیولوژی انواع ماکارونی
- آزمون های میکروبیولوژی خوراک دام
- آزمون های میکروبیولوژی سوسیس و کالباس
- آزمون های میکروبیولوژی وسایل پزشکی سترون
- آزمون های میکروبیولوژی فرآورده های آرایشی و بهداشتی شامپو، خمیر دندان، مایع دستشویی و مایع ظرفشویی