ردیف |
عنوان طرح تحقیقاتی |
مهمترین دستاورد |
1
|
تعیین میزان فعالیت آبی در انواع مختلف مواد غذایی موجود در سطح کشور
|
- تقسیم بندی موادغذایی بر اساس میزان فعالیت آبی
- تدوین استاندارد ملی
|
2
|
تعیین حد مجاز باکتری آلیسایکلوباسیلوس در آب میوه و فرآوردههای تولید ایران
|
- پیشنهاد تجدیدنظراستاندارد ملی در مورد روش آزمون مربوطه
- پیشنهاد اعمال ویژگی این باکتری در استاندارد کنسانترهها
- مشارکت در تهیه پیشنویس استاندارد بینالمللی که کارگروه آن به عهده ایران است
- طرح موضوع در اجلاسیه بینالمللی
|
3
|
بررسی وضعیت میکروبی مقوای مورد مصرف در صنایع غذایی و تعیین شاخصهای بهداشتی
|
- تدوین سه استاندارد در سطح ملی
- پیشنهاد یک تدوین در سطح بین المللی
- ارتقای محصول تولیدی
- صرفهجویی در مواد و زمان آزمون با تغییر ویژگیها و روش
|
4
|
صحه گذاری روش آزمون سریع با کیت و مقایسه با روش مرجع میزان باقیمانده مواد ضد میکربی در شیر پاستوریزه و شیرفرادما
|
- با توجه به عدم امکان استفاده از روش مرجع در واحدهای تولیدی، و متداول بودن استفاده از کیتها، این روش، صحت کیتهای مورد استفاده را تأیید کرد و واحدهای تولیدی مجاز به استفاده از این کیتها
شدند.
|
5
|
بررسی ماندگاری سویه پروبیوتیک در آب گوجه فرنگی و آب هندوانه
|
- صنعتی کردن سویه پروبیوتیک در صنایع نوشیدنی
|
6
|
بررسی و تحلیل نتایج کارایی آنتی باکتریال کاشی نانو پیشتاز پارس در برابر دو سوش باکتری مورد درخواست شرکت
|
- مشارکت در کنترل کیفیت محصول جدید
|
7
|
انجام مشاوره برای استقرار سیستم مدیریت کیفیت براساس استاندارد ISO/IEC 17025 در آزمایشگاههای مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال
|
- تعامل با مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال در زمینه استقرار 17025
|
8
|
طراحی روش استاندارد جستجو و شمارش باسیلوس کواگولانس(اسپوروژنز) در صنایع غذایی
|
- تدوین استاندارد ملی پژوهش محور
|
9
|
تعیین ویژگیهای فرآوردههای غلات و قنادی (بیسکوئیت وکلوچه) بر پایه جو
|
- تدوین استاندارد ملی پژوهش محور
|
10
|
بررسی میزان زنده مانی باکتریهای اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم کفیر تولید شده در داخل کشور
|
- ارتقا کیفیت محصولات بر اساس بررسی های انجام شده
- تدوین استاندارد ملی پژوهش محور
|
11 |
انجام آزمونهای کنترل کیفیت محیطهای کشت براساس استاندارد 8663 |
- تضمین کیفیت نتایج در آزمایشگاههای متقاضی
|
12 |
کارایی آنتی میکروبی پاکت و پوشههای مقوایی پوشش داده شده با اکسید روی در برابر دو سوش باکتری استافیلوکوکوس اورئوسو اشریشیاکلی و دو سوش قارچی آسپرژیلوس نیجر و پنیسیلیوم پینوفیلوم |
- بررسی و تأیید خصوصیات ضدمیکروبی محصول نانو
|
13 |
پایش میزان باقیمانده آفت کش ها در میوه های تولید داخل و وارداتی خریداری شده از بازار تهران در سال 90 |
- بررسی بازار تولید جهت رفع مشکلات موجود در زمینه آفت کش ها
- ارتقا کیفیت محصولات داخلی
- کنترل محصولات وارداتی
|