دوره ها و کارگاه‌های آموزشی گروه پژوهشی فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی

کارگاه های آموزشی برگزار شده توسط گروه فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی شامل موارد زیر است:

  • ارزیابی ریسک در مواد غذایی
  • اعتبار بخشی روش های آزمون
  • آشنایی با آزمون های شیمیایی فرآورده های گوشتی
  • آشنایی با روند تدوین استانداردهای بین المللی
  • آشنایی با کمیته فنی مواد غذایی ایزو
  • استاندارد سازی کشاورزی (عملیات خوب کشاورزی و تولید محصول سالم استاندارد ملی 11000)

دوره های آموزشی برگزار شده توسط گروه فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی شامل موارد زیر است:

  • کنترل کیفی شکر و قند (حبه، کله، کلوخه)
  • کنترل کیفی چای
  • کنترل کیفی پودر کاکائو –قهوه
  • کنترل کیفی آدامس
  • کنترل کیفی عسل
  • آزمون های فیزیکوشیمیایی انواع آب آشامیدنی
  • آزمون های فیزیکوشیمیایی انواع روغن
  • آزمون های تخصصی و تعیین تقلبات روغن زیتون
  • آزمون های فیزیکوشیمیایی فرآورده های لبنی
  • آزمون های فیزیکوشیمیایی انواع کمپوت و کنسرو
  • آزمون های فیزیکوشیمیایی شیرینی،کیک، کلوچه و ویفر
  • آزمون های فیزیکوشیمیایی گندم، آرد، نان
  • انواع رشته و ماکارونی (پاستا)
  • آزمون های فیزیکوشیمیایی فرآورده های گوشتی
  • آزمون های فیزیکوشیمیایی خوراک دام
  • آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آب میوه ه
  • آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشابه های گازدار، نوشیدنی مالت، نوشیدنی گازدار
  • شناسایی رنگ های مصنوعی و اندازه گیری مواد نگهدارنده در مواد غذایی
  • آزمون های فیزیکی و شیمیایی زعفران
  • آزمون های فیزیکی و شیمیایی نمک