برگزاری جلسه دفاع از رساله دکتری

جلسه دفاع از رساله بابک سامانی پور دانشجوی دکتری پژوهش محور پژوهشگاه رشته علوم و صنایع غذایی در روز چهارشنبه 13 شهریور ماه در سالن جلسات پژوهشکده شیمی و پتروشیمی برگزار شد.
جلسه دفاع از رساله بابک سامانی‌پور دانشجوی دکتری پژوهش‌محور پژوهشگاه رشته علوم و صنایع غذایی با عنوان "تأثیر مراحل آماده‌سازی نمونه در بهینه‌سازی روش اندازه‌گیری آکریلامید در فرآورده‌های سیب‌زمینی با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا" در روز چهارشنبه 13 شهریور ماه با راهنمایی مریم جلیلی (عضو هیأت علمی پژوهشگاه استاندارد) و کرامت‌اله رضایی (عضو هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران) در سالن جلسات پژوهشکده شیمی و پتروشیمی برگزار شد. همچنین، فرزانه انصاری و لادن رشیدی از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه بعنوان اساتید داور داخلی و مهرداد قوامی و مسعود هنرور از اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران بعنوان اساتید داور خارجی در این جلسه حضور داشتند.

0ECEA476-9F26-466B-8B19-AAC900C75B7A |
تعداد بازدید : ۱,۱۱۱