جایزه ملی کیفیت ایران تنها جایزه در حوزه تعالی و کیفیت کشور است

هفدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام  با هدف ترویج فرهنگ کیفیت، بهبود فضای رقابت‌پذیری، تحقق رضایت مشتریان و بهبود عملکرد سازمان‌ها و ارتقای سطح کیفیت کالا و خدمات، برگزار می شود.
به گزارش دفتر تخصصی روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران؛ با استقرار دولت مردمی سیزدهم و با عنایت به سیاست های تحولی سازمان ملی استاندارد ایران، بازنگری در ساختار جایزه و مدل مبنای جایزه ملی کیفیت ایران به‌عنوان پیشران‌های نیل به اهداف الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و نیل به تمدن نوین اسلامی متناسب با آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی ایران در دستور کار سازمان ملی استاندارد ایران قرار گرفت.
در همین راستا و با توجه به مزین شدن سال 1402 به شعار" رشد تولید و مهار تورم" از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سیاست های تحولی دولت مردمی، به منظورگسترش و توسعه اهداف کیفیت و ارتقاء سطح آن در تمامی حوزه‌های تولیدی، خدماتی در سطح کشور، برگزاری این جایزه با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی دنبال شد.
گفتنی است؛ استقبال بی نظیر  بیش از 430 واحدهای تولیدی و خدماتی کشور در هفدمین دوره جایزه ملی کیفیت برمبنای مدل کیفیت جهان اسلام ،نشان دهنده اهتمام و همراهی بنگاه های تولیدی و خدماتی کشور با تحول خواهی دولت مردمی سیزدهم است و خوشبختانه در این دوره برگزاری جایزه ملی کیفیت  150 شرکت توانستند نسب به پیاده سازی آن متناسب با ظرفیت خویش اقدام نموده و مجوز حضور در فرایند های ارزیابی را دریافت نمایند.
امید می رود؛ جایزه ملی کیفیت ایران در دوره هفدهم و در راستای تحقق شعار سال 1402 ، با رویکرد ارتقای سطح سیستم مدیریت کیفیت کالا و خدمت مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام بتواند گامی مهم و اثر گذار در رشد و تعالی اقتصادی و فرهنگی کشور عزیزمان بردارد.
یادآور می شود : این مدل مبتنی بر دانش تخصص روز، مبانی فکری اسلام و ارزش‌های بنیادین انقلاب اسلامی، اسناد بالادستی (نظیر بیانیه گام دوم، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، برنامه‌های توسعه کشور و...) با رویکرد بومی و لحاظ نمودن ویژگی‌های فرهنگی، صنعتی، اقتصادی، اجتماعی، زیست‌محیطی کشور و همچنین ظرفیت‌های جهان اسلام با استفاده از نظرات ارزشمند اساتید حوزه و دانشگاه، نخبگان و صاحب‌نظران حوزه کیفیت کشور و نخبگان درون سازمان ملی استاندارد ایران با صرف بیش از 2500 نفر ساعت کار تخصصی تدوین شد و پس از طی مراحل بررسی و تایید در سی و سومین اجلاسیه شورای سیاستگذاری جایزه ملی کیفیت ایران (در مورخه 1401/11/11) به تصویب رسید و مدل کیفیت جهان اسلام به‌عنوان مبنای ارزیابی "جایزه ملی کیفیت ایران " قرار گرفت.
هفدهیمن دوره جایزه ملی کیفیت ایران مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام  با حضور مقامات کشوری، دوشنبه 26 تیر 1402 در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می شود.

۱۲ تیر ۱۴۰۲ ۱۲:۳۲