بازدید معاون رئیس جمهور و ریاست سازمانی ملی استاندارد از مرکز نوآوری پژوهشگاه استاندارد

آقای دکتر مهدی اسلام پناه ریاست سازمان ملی استاندارد در این دیدار با تاکید بر اهمیت شرکت های دانش بنیان و کار بنیادی این شرکت ها بر لزوم همکاری سازمان ملی استاندارد ایران و خصوصا پژوهشگاه استاندارد با این شرکت ها با نگاه حمایتی صحبت نمودند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه از کلیه شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز نوآوری پژوهشگاه استاندارد بازدید بعمل آوردند و با محصولات تولیدی این شرکت ها آشنا شدند. در این بازدید آقای دکتر اسلام پناه به تبادل نظر با مسئولین شرکتهای مستقر در مرکز پرداختند.

در این بازدید آقای دکتر رامین حاجی خانی سرپرست پژوهشگاه استاندارد، آقای دکتر اسلام پناه را را همراهی کردند.

تعداد بازدید : ۱,۲۲۶