برگزاری جلسه با نمایندگان شرکتهای دانش بنیان متقاضی خدمات استانداردسازی در مدیریت توسعه استاندارد و آموزش های کاربردی

در راستای تکلیف قانونی پژوهشگاه استاندارد مطابق با بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی، با محوریت رشد تولید کیفی و حمایت از تولید محصولات دانش بنیان، جلسه ای به درخواست نمایندگان  3 شرکت دانش بنیان تولید کننده محصولات مختلف در تاریخ 29 شهریور 1402 در مدیریت توسعه استاندارد و آموزش های کاربردی برگزار شد.

در این جلسه ضمن معرفی محصولات مربوطه به درخواست  نمایندگان شرکتها و معرفی خدمات قابل ارائه توسط مدریت توسعه استاندارد و آموزش های کاربردی، درخواست شرکت های مذکور مورد بررسی قرار گرفت. در پایان مقرر شد بررسی درخواست و مستندات مربوط به اظهارات شرکتهای مذکور و برگزاری جلسات آتی با این شرکتها با مشارکت همکاران متخصص از پژوهشکده های مختلف پژوهشگاه انجام شود.