پیام تبریک رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

دکتر مهدی اسلام پناه، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در پیامی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری این روز را به فعالان این عرصه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد، متن این پیام بدین شرح است:
یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ
خداوند جایگاه کسانی از شما را که ایمان آوردند و دانشمندان را بلند می‌گرداند.
سوره مجادله آیه 11

پژوهش و تحقیق همواره اساس پیشرفت و ترقی بشر در حوزه‌های مختلف علمی، اقتصادی، اجتماعی و خدمت‌رسانی بوده است. اهمیت پژوهش هنگامی برای یک سازمان بیشتر می‌شود که آن سازمان نسبت به ارائه خدمات تخصصی به جامعه فعالیت داشته باشد. سازمان ملی استاندارد تنها سازمان ایرانی است که در بیشتر حوزه‌هایی که به سلامت و امنیت اقتصادی جامعه مربوط می‌شود، برای صیانت از کیفیت کالا و خدمات مورد استفاده جامعه، ارائه خدمت می‌نماید. در سازمان ملی استاندارد این باور جاری است که با انجام پژوهش‌های تقاضا محور چرخه علم تا ثروت تکمیل می‌شود و اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی و اقتصاد دانش‌بنیان راهکار نجات اقتصاد کشور است.

در دوران تحولی سازمان استاندارد و با نگاهی راهبردی، پژوهشگاه استاندارد به سمت ایجاد تغییر اساسی رویکردها با تمرکز بر پژوهش‌های تقاضا محور گام برمی‌دارد و در این مسیر از همراهی همه نخبگان، اندیشمندان و نیروهای متخصص استقبال می‌کند.

اینجانب روز و هفته پژوهش 1402 را به همه پژوهشگران و نخبگان، به خصوص پژوهشگران و نخبگان جوان تبریک عرض می‌گویم و امیدوارم تا دست در دست هم بتوانیم گام‌های موثری برای ارائه خدمت هرچه بیشتر و کسب رضایت مردم عزیز ایران اسلامی برداریم. ازهمکارانم در پژوهشگاه استاندارد نیز کمال تشکر را دارم، ضمن اینکه انتظار می‌رود با عزمی جزم و اراده‌ای پولادین با سرعت هرچه تمام‌ تر به سمت ایجاد تحولات مثبت مورد مطالبه دولت مردمی گام بردارند.

علم دریایی است بی حد و کنار                                طالب علم است غواص بحار

هم سوال از علم خیزد هم جواب                               همچنان که خاره گل از خاک و آب

وَمَا تَوْفِیقِی إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَإِلَیْهِ أُنِیبُ

دکتر مهدی اسلام‌ پناه