تفاهمنامه همکاری بین «پژوهشگاه استاندارد » و «موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران» چهارشنبه 25 تیر 1404،در محل موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی منعقد شد. براساس این تفاهم نامه طرفین با هدف هم افزائی در زمینههای آموزشی، پژوهشی و بهرهمندی از ظرفیتها و امکانات موجود در جهت تحقق بخشیدن به اهداف علمی، همکاریهای مشترک خواهند داشت. امضای این تفاهمنامه که به مدت سه سال اعتبار دارد، همکاریهای مشترک در زمینه اجرای طرحهای پژوهشی مورد علاقه طرفین مبنی بر نیازهای جامعه، اجرای دورههای آموزشی با عنایت به ظرفیتها و تواناییهای طرفین، برگزاری نشست های علمی مشترک، انتشار مقالات علمی مشترک در نشریات، همکاری در تدوین استانداردهای ملی و همچنین انجام طرح های مرتبط با رساله دانشجویان مقطع دکتری به صورت مشترک را امکان پذیر کرده است. در این نشست خانم دکتر منصوره مظاهری معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه و همچنین سرکار خانم دکتر مریم جلیلی رئیس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، با اشاره به ظرفیتهای علمی، پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه، ضمن شرکت در رویداد تخصصی با عنوان جهش در صنایع غذایی ، با هدف معرفی ظرفیتهای قانونی مرتبط با مواد ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان، بهویژه در زمینه اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری، که بهطور خاص برای صنعت غذا استان خراسان رضوی برگزار شده بود، از ظرفیت و امکانات آزمایشگاههای موسسه مذکور بازدید نمودند. همچنین آقای دکتر جواد فیضی معاون پژوهش و فناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران ضمن اشاره به تجهیزات و پتانسیل های موجود در آزمایشگاه های تحقیقاتی در موسسه از یک سو و توان علمی اعضای هیئت علمی از سوی دیگر، انجام طرح های تحقیقاتی مشترک در حوزه علوم غذایی را از اولین گام های همکاری مشترک برشمرد.