چاپ کتاب “آلاینده‌های روغن‌ها و چربی‌های خوراکی” تألیف دکتر لادن رشیدی

کتاب علمی-تخصصی با عنوان «آلاینده‌های روغن‌ها و چربی‌های خوراکی» تألیف سرکار خانم دکتر لادن رشیدی، عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی، توسط انتشارات پژوهشگاه استاندارد به چاپ رسید.

این کتاب حاصل سال‌ها تحقیق و تجربه علمی مؤلف در حوزه ایمنی و سلامت مواد غذایی است و با نگاهی جامع، به بررسی انواع آلاینده‌های شیمیایی، زیستی و فرآیندی موجود در روغن‌ها و چربی‌های خوراکی می‌پردازد. همچنین، روش‌های ارزیابی، کنترل و استانداردهای مربوطه در سطح ملی و بین‌المللی در این اثر مورد توجه قرار گرفته است.

اثر حاضر می‌تواند منبعی ارزشمند برای پژوهشگران، متخصصان صنایع غذایی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، کارشناسان کنترل کیفیت، و نیز نهادهای نظارتی و استانداردسازی در حوزه ایمنی مواد غذایی باشد.

کتاب “آلاینده‌های روغن‌ها و چربی‌های خوراکی” از سوی انتشارات رسمی پژوهشگاه استاندارد منتشر شده و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

رسانه جدید

۱ اَمرداد ۱۴۰۴ ۱۰:۵۸
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۳۲۱