برگزاری دوره تخصصی "شیمی برنج، فرآوری و کنترل کیفیت برنج" توسط پژوهشگاه استاندارد در استان گیلان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد، دوره آموزشی "شیمی برنج، فرآوری و کنترل کیفیت برنج با تاکید بر درجه بندی انواع برنج" توسط مدیریت توسعه استاندارد و آموزش های کاربردی پژوهشگاه استاندارد و با همکاری دانشگاه گیلان و مرکز تحقیقات برنج کشور در استان گیلان در محل مرکز نوآوری دانشگاه گیلان و آزمایشگاه کنترل کیفیت برنج مرکز تحقیقات برنج با حضور اساتید برجسته و متخصص این محصول و حوزه برنج در روزهای 8 و 9 مهرماه 1404 برگزار شد.

این دوره که شامل قسمت های تئوری و کارگاهی بود محصول برنج را از قبل از کاشت تا فرآوری و عرضه به بازار در بر می گرفت.

فراگیران این دوره که از سراسر کشور در این دوره شرکت کرده بودند در پایان قسمت تئوری با حضور در آزمایشگاه کنترل کیفیت برنج در مرکز تحقیقات برنج کشور و بعد از آن با حضور در کارخانه فرآوری محصول شلتوک به محصول نهایی برنج برتجربیات خود افزوده و سوالات خود را جواب گرفتند.

رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید
رسانه جدید

۱۰ مهر ۱۴۰۴ ۰۶:۰۸
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۵۸۱