هفته گرامیداشت مقام معلم

آگاهی، رشد و بالندگی جوامع بشری مدیون هدایت انبیاء، اولیاء الهی و کسانی است که در عرصه علم و دانش و در مسیر حرکت انبیاء در کسرت معلمی به هدایت انسان ها همت گمارده اند.
در سالروز شهادت استاد فرزانه، اسوه علم و تقوا شهید مرتضی مطهری و در هفته گرامیداشت مقام معلم، مراتب تقدیر و سپاس خود را از زحمات و تلاش های ارزنده تمامی پژوهشگران و اعضای هیات علمی پژوهشگاه استاندارد و تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت ابراز می نمایم.
امیدوار است در سایه عنایات حضرت حق و الطاف حضرت صاحب الامر(عج) در انجام خدمات علمی و شکوفایی هرچه بیشتر در نماد آموزش عالی کشوری موفق و سربلند باشید.
حسن سرشتی
رئیس پژوهشگاه استاندارد